So dnevi in trenutki polni sreče in miline, ko radostni oči zapremo in si tiho zaželimo: da ne mine.

 Naj smeh, ljubezen, mir v svetu srce prevzame; lepše bo življenje.

 

 

9-LETNI CIKLI OSEBNIH LET

Naše življenje se vrti v  9-letnih ciklih. Vsako leto ima svoje število, ki nosi svojo vibracijo. To je tema, ki dominira temu obdobju vašega življenja. V devetih letih se zaključi eno obdobje v vašem življenju, en cikel…

 

Horoskop in astrologijaOsebno leto pod vplivom števila 1

Število ena je začetno število,ki ponazarja usmerjenost in povezanost v globalnem smislu. Odpira nam tista vrata, za katerimi nas čaka uspeh oziroma nagrada za naše preteklo delo na sebi in ponazarja pot, ki nam odpira vrata duhovnega razvoja, kadar se sprejmemo v svoji notranjosti. Čas novih začetkov. Preboj. Korak naprej. Nakazuje priložnosti,selitve,spremembe na poslovnem področju,možna menjava delovnega mesta. Čas,ki je ugoden za pridobivanje v znanje,prilagajanje novim idejam. Neodločnosti recite ne,vsak vložek prinese uspeh. Pomoč bližnje osebe pri izgradnji prihodnosti. Ne pozabite na druženje z ljudmi,navezujte stike. Leto 2017 je namenjeno predvsem karieri,poslu in finančni varnosti,manj čustvenemu področju.

 

Osebno leto pod vplivom števila 2

V tem letu se vam zopet povrne navdušenje, strast, začudenje in vitalnost. Prikaz ustvarjalne in telesne moči, strast do ustvarjalnosti in uporabe vseh vaših talentov na enem področju. Razvoj močnega notranjega središča. V vaše življenje bodo vstopali pomembni ljudje rojeni v znamenju Leva, tukaj vas podpira vaš talent, da se znate v vsaki situaciji prilagajat oziroma igrati vlogo, ki jo drugi pričakujejo od vas. Presegli boste svoje notranje zveri se pravi , da boste živeli tako kot odgovarja vam in s tem pridobili močno zaupanje vase in globoko vero. Veliko boste razmišljali o neodvisnosti, samostojnosti lahko tudi o načinu bivanja na svojem. Pridobili boste dar za zaznavo, boljši pogled v zadeve in intuicijo, začutili boste, da ste premagali strahove povezane z preteklostjo. Zanimale vas bodo ustvarjalne umetnosti lahko tudi povezane z javnim nastopanjem. Prisluhnite mnenju okolice ampak odločitve sprejemajte sami. Pazite na zdravje. V tem letu boste zopet dovolili, da vas življenje zapelje.

 

Osebno leto pod vplivom števila 3

V tem letu se vas bodo spomnili ljudje iz preteklosti.Predani boste prekinjanju vedno istih vzorcev, želja po gledanju na stare zadeve z novega stališča - gledišča, pripravljeni ste vse postavit na glavo, da bi ugledali stvari z drugega kota. Leto sprejemanja- konec upiranja, to je leto ko vas bodo okoliščine silile, k dokončevanju preteklih zadev, če jih niste v času tri leta nazaj, če pa ste jih pričakujte v tem letu nagrado. Karkoli je bilo skrito se bo v tem letu odkrilo. Tukaj vidim Vašo prebuditev in odločnost zmagati in zapustiti vse situacije, ki so povezane z omejitvami. 
Močan simbol prehoda in novega preboja. Razrešitev karmičnih vzorcev, ki vas vežejo in omejujejo v rasti in razvoju. Egovih potreb ne bo več, predali se boste globlji ljubezni in modrosti, ki čaka na izraz v vaši duhovni notranjosti. 

 

Osebno leto pod vplivom števila 4

Temelji so pomemben del življenja in v tem času jih polagamo. Smo resnejši, odgovornejši. To je obdobje ustvarjalnosti in vodstva, v katerem ljudje od vas pričakujejo, da se boste podajali v položaje v katerih boste lahko dokazali lastno odgovornost in zanesljivost. V tem obdobju boste začutili potrebo po spremembi, potovanju, novih potezah ali odpiranju novih življenjskih področij. Želja po razčiščevanju odnosa z očetom ali očetovskimi figurami in po prevzemanju vodilnih položajev. V tem času vam bodo šla dobro od rok pogajanja in mirovniške poteze.  Možna so podoživljanja preteklosti, analiziranje družinskih korenin in svojega bistva. Nadejate se lahko nenadnemu denarju. Nakazuje nov začetek na finančnem področju,morebitne nagrade za pretekla dela. Navdušenje,moč ter ambicije za nov zagon. Doslednost,ki prinaša uspeh,denar in napredovanje. Potrebno bo nekaj žrtvovati za izpolnitev srčne želje. Prisluhnite srcu,ne pameti,kajti v nasprotnem primeru je davek lahko previsok. Obnovitev vezi iz preteklosti.

 

Osebno leto pod vplivom števila 5

V tem obdobju si boste zaželeli rešiti družinske zadeve,morda pa se boste ujeli v razmišljanju ali družinsko življenje sploh želite. To je najboljše leto za razreševanje prikritih družinskih problemov ali za odpravo odsluženih družinskih vzorcev in pogojevanj. V vas se porodi misel o dodatnem izobraževanju,morda boste druge izobraževali,učili ali svetovali drugim. To je zelo ugodno leto za notranjo rast in razvoj,zato boste v tem obdobju nagnjeni k raziskovanju sanj,meditacije in k duhovnemu življenju. Primerno leto za uresničitev ustvarjalnih zamisli in za dejavno zagotavljanje varnosti in stabilnosti. V tem obdobju se boste soočili s starimi strahovi. Pazite da ne boste sklepali površinsko ker lahko naredite krivico. Po naravi radi združujete nasprotja,različnosti in paradokse in ustvarjate višje celote,za kar Vam je to leto še posebej naklonjeno. Ugotovili boste da vsaka umetnost vsebuje združevanje številnih različnih delov ki so videti nasprotni pa vendar skupaj delujejo simetrično in uravnoteženo. Svoje slabosti boste uspešno združili s prednostmi ki so vam na voljo.

 

Osebno leto pod vplivom števila 6

V tem osebnem obdobju boste začutili potrebo po razčlenjevanju vseh razmerij, v vsa v katera ste zapleteni; prijateljska, poslovna, družinska in ljubezenska. Vrednotili jih boste po tem ali so dobra za vas, ali vas podpirajo na način kot ga želite vi ali pa si kakšnega sploh ne želite več, nekatera boste želeli poglobiti, druga tista ki pa ste jih prerasli pa razdreti. Veliko boste razmišljali o skupnem življenju in tudi o preselitvi. Postavljeni boste med dvema zadevama, dvema stališčema, dvema smerema ali dvema osebama, veliko razmišljanja katera izbira oziroma odločitev je boljša, lahko tudi kako v življenju spojiti dve zadevi v višjo celoto v osebnem in poslovnem smislu. Ne bojte se, imate razvit šesti čut, ki vam bo v veliko pomoč, smo poslušati ga morate znati.

Horoskop 2015

 

Osebno leto pod vplivom števila 7

Karkoli ste se odločili v lanskem letu boste v tem letu pokazali v dejanjih. V tem letu se lahko preselite ali doživite spremembo povezano z domom in družino. Potovanja bodo pogostejša. Lahko, da boste menjali službo ali pa se boste odločili za novo smer v poslovnem življenju. Če se ne preselite, boste spremenili, zamenjali, predelali ali na novo opremili pohištvo, da boste dobili občutek spremembe. Spremembe se nakazujejo tudi v zdravju in količini denarja, ki Vam je na voljo. Vse spremembe, ki se zgodijo peljejo v srečnejše in pozitivne smeri. Možen je vstop človeka rojenega v znamenju Raka v vaše življenje, možna sprememba v odnosu do ljudi v tem znaku ali v teh mesecih Junij – Julij. To je leto v katerem boste vse kar vas je utesnjevalo ali zadrževalo enostavno prerasli, kot tudi nov način razmišljanja bi bil zelo dobrodošel. Vse kar ne potrebujete več odvrzite, sledi prelom s preteklostjo.

Osebno leto pod vplivom števila 8

V tem letu je zelo primeren čas za urejanje zadev povezanih s pravom, vse kar imate glede tega področja se izpelje za vas pozitivno .Denarne zadeve se uravnotežijo. Najboljše leto za objavljanje novih zamisli in projektov, leto v katerem si želite preprostosti ,jasnosti in neposrednosti, imeli boste malo strpnosti za zaprtost, zamotanost in posrednost .Pozornost morate posvetiti zdravju , telovadbi in prehrani kajti to je za vas leto uravnave. Pojavila se bo velika želja po vsrkavanju in uravnavanju sprememb, ki so se zgodile v prejšnjem letu. V tem letu ne boste več prenašali iluzij, razočaranj in varanja samega sebe, isto boste zahtevali tudi od drugih vam bližnjih. Ponovno boste osvojili resnico in pristnost. Zelo dobro bi bilo začeti razreševati odnose z ljudmi rojenimi v znamenju tehtnice, lahko da vas bodo ti ljudje privlačili zato je zelo pomembno, da z njimi takoj postavite jasne cilje.

 

Osebno leto pod vplivom števila 9

Da se ne boste prestrašili, naj povem da je to leto najboljše za dokončevanje vseh nerešenih stvari iz preteklosti,kajti to je simbol prehoda- stvari se dokončno razrešujejo,premik v nove smeri, nove priložnosti, ki vam jih ponujajo starejši ljudje, rojeni v znamenju Device ali pomemben starejši moški. To je leto čistih nedotaknjenih vrednot. Začutili boste potrebo po pomenu in vsebini v medosebnih odnosih, sicer raje živite sami.
Močna potreba po tišini in samoti, da bi lahko premislili o tistem kar ste dokončali ali o tistem kar ste začeli, opuščali boste vse tisto kar ste prerasli ali obrabili. To leto je posebno dobro za izražanje z ročnimi umetnostmi pa naj bo to ustvarjalen proces ali zdravilska dejavnost. V tem letu vas bodo soljudje prosili za navdih in spodbudo ali pa vas bodo dojemali kot vodnika, nosilca svetilke, morda bo to čas , ki bo minil v znamenju popolnega nasprotja prej opisanih dejavnosti. Odločitev je vsekakor v vaših rokah, kajti ta simbol vas opozarja , da morate slediti srcu in razumu. V tem letu morate odpraviti z preteklostjo in umiriti um , da ne sodi in ne kritizira.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min