Moč luči logoNAROČNIK DRAGICA POLAK S.P.

Dragica Polak je izobražena energijska terapevtka, mojstrica reikija, jasnovidka, vedeževalka in svetovalka. Za kakršnekoli težave ali vprašanja se lahko obrnete nanjo. Pomagala se vam bo povezati z angeli in ugotoviti, kaj vam sporočajo, prerokovala vam bo iz remi, tarok ali angelskih kart, pomagača vam bo razbiti blokade in razkriti pot skozi probleme. 

 

Izdelava spletne strani Moč lučiOBLIKOVANJE IN IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Oblikovanje in izdelavo spletne strani svetovanje-vedezevanje.si se je stranka odločila zaupati podjetju VSISI d.o.o. Oblikovanje in izdelava spletne strani z Google optimizacijo ji bo tako omogočila, da bo tistih nekaj že pridobljenih pozicij v spletnem iskalniku ohranila, z novim izgledom in vsebinami, ki so optimizirane za spletne iskalnike, pa bo lahko pridobila nove. V sklopu prenove spletne strani so se poleg designa tako osvežile tudi vsebine, vrinile so se releavntne ključne besede, napisali ustrezni naslovi in meta opisi ter ustvari interne povezave med relevantnimi vsebinami. Izdelava spletne strani z Google optimizacijo se izvaja tako on-site, kot tudi off-site, s pomočjo orodja za gradnjo povezav vsi.si.

 

izdelava spletne strani z google OPTImizacijo

VSISI, spletni marketing, d.o.o.
Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

http://www.spletnidonos.si/ 
http://www.internetni-marketing.si/ 
E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene

 

Vas zanima kako priti na prva mesta v spletnih iskalnikih ali izdelava moderne spletne strani?

 

Pokličite 05 907 59 28

pošljite mail info@vsi.si

ali pošljite povpraševanje

 

Izdelavo spletne strani so nam zaupali še:

Izdelava spletne strani EVJ ElektropromIzdelava spletne strani Skitti Izdelava spletne strani IntectivIzdelava spletne strani SenseIzdelava spletne strani MobydickIzdelava spletne strani Kova