Vedeževanje tarot – zaupajte najboljši vedeževalki v Sloveniji

VedeževanjeVedeževanje tarot je tehnika vedeževanja, pri kateri uporabljamo tarot karte. Pri vedeževanju se pogosto poslužimo uporabe kart, saj gre za najpreprostejši in najbolj zanesljiv način vedeževanja, pri katerem lahko uporabimo več vrst kart. Vedeževanje tarot je starodavna metoda, ki so jo uporabljali že naši predniki, njena priljubljenost pa se je ohranila vse do današnjega dne. Pri vedeževanju tarot uporabljamo zbirko 78 kart, ki jih v osnovi razdelimo na dva dela – na veliko in malo arkano. Veliko arkano sestavlja 22 kart, medtem ko malo arkano sestavlja 56 kart, razdeljenih na 4 skupine po 14 kart. Karte lahko uporabimo na različne načine in sicer za meditacijo, poglabljanje vase, spoznavanje sebe in napredovanje. Naj omenimo, da vsaka izmed 22 kart velike arkane predstavlja en aspekt človeških doživetij – predstavljajo torej stvari, ki se skozi življenje ne spreminjajo. Karte so označene s številkami in imeni, ki so lahko samoumevna, lahko pa se nanašajo na specifične osebe v našem življenju. Vedeževanje na spletu lahko zaupate tudi najboljši vedeževalki v Sloveniji v Moči luči.

Najboljša vedeževalka v Sloveniji s številnimi izkušnjami

Najboljša vedeževalkaNajboljša vedeževalka v Sloveniji, gospa Dragica, ni le vedeževalka, temveč tudi energijska terapevtka, mojstrica Reikija, življenjska svetovalka in jasnovidka. S pomočjo prerokovanja, vedeževanja in jasnovidnosti je življenje spremenila številnim zadovoljnim strankam, ki so za čudovite izkušnje neizmerno hvaležne. Gospa Dragica nas usmeri na pravo življenjsko pot in nam svetuje kako naprej, ne da bi ob tem naleteli na nepotrebne ovire. Poslužuje se tudi vedeževanja tarot, s pomočjo katerega je najboljša vedeževalka v Sloveniji pozitivno vplivala na življenja mnogih ljudi. Če si želite vedeževanja po internetu oziroma vedeževanja na spletu in iščete najboljšo vedeževalko v Sloveniji, je gospa Dragica pravi naslov za vas.

Vedeževanje tarot in simbolni pomeni

Vedeževanje tarot poteka s pomočjo tarot kart, ki imajo različne simbolne pomene. Kupček tarot kart imenujemo Rider – Waite, vsebuje pa tako ezoterične simbole, kot tudi stvari, ki jih zlahka prepoznamo. Če želite izvedeti kakšen je simbolni pomen kart in si že od nekdaj želite vedeževanja po telefonu, pokličite najboljšo vedeževalko v Sloveniji, gospo Dragico, in ji dovolite, da vam s svojo sposobnostjo vedeževanja pomaga pri izbiranju pravih odločitev na življenjski poti.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min