Angelska sporočila 

Zagotovo se vam je že zgodilo, da ste se nehote znašli v tako čudni situaciji, da sploh niste vedeli, kaj in kako narediti in kaj spremeniti, da bi to bilo pravilno oziroma dobro za vas. Pri tem, kako najti najbolj optimalno pot za čim bolj srečno življenje, nam lahko pomagajo angelska sporočila in pogovori z angeli.

Angelska sporočila

Angeli so glasniki, sli Stvarnika, bitja svetlobe in ljubezni ter duhovna bitja višjih frekvenc, ki nam lahko služijo kot varuhi, vodniki, zdravilci ali pomočniki v danih življenjskih situacijah oziroma obdobjih. So bitja, ki nas brezpogojno ljubijo, in bodo ob nas, tudi ko bomo sami sebe pustili na cedilu. Angeli so kot energija prisotni vse okoli nas, in niso omejeni ne s časom, ne s prostorom.

odgovori na vsa vaša vprašanja

Pogovori z angeli pa ne vključujejo samo angelska sporočila, ampak tudi vaša vprašanja za vsa področja vašega življenja, na katera vam bodo angeli ljubeče odgovorili. In naj vas ne skrbi, da bi bila angelska sporočila nejasna.

Angeli nam vedno sporočajo na takšen način, da bomo sporočilo razumeli. Samo želeti si tega moramo.

Angeli nam govorijo tudi preko števil – angelske številke. Ves Univerzum deluje na osnovi števil in ko se nam te začnejo v življenju dalj časa ponavljati, nosijo očitno sporočilo.

odsotnosti misli s pomočjo angelov

Meditacija z angeli je tehnika, ki nam pomaga umiriti svoj um, sprostiti telesno napetost, ter zediniti telo in duha s pomočjo angelov. Meditacija z angeli nam pomaga, da resnično spoznamo svoj svet, ki ni odet v maske in pričakovanja drugih oseb. Je pot spoznavanja sebe.

Vsaka meditacija z angeli je posebna izkušnja in vam razkrije naslednja angelska sporočila:

- S katerim izzivom se v danem trenutku soočate in na kakšen način se z njim spoprijeti;

- Kateri so vaši naslednji koraki;

- Kako vzamete vajeti svojega življenja v svoje roke.

Meditacija z angeli vam pomaga tudi, da vzamete svojo moč in pogum nazaj, da se začnete ceniti in imeti radi - to je vaša osnovna pravica in tudi dolžnost.

 

Vas zanimajo angelska sporočila? Pogovori z angeli? Stopite v stik z nami in izkoristite priložnost, da vam prerokovanje iz angelskih kart pokaže odgovore na vsa vprašanja, ki se vam porajajo. Povabite angele v svoje življenje in naj vam pogovori z angeli oz. angelska sporočila prinesejo nove možnosti in svež pogled na vaše življenje.

Vabljeni.

 

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min