Angelska števila

 

Angelska števila 111

Angeli uporabljajo številko sekvence,da nam lahko sporočijo svoja usmerjanja,vpogled in kot način ,da nam pokažejo,da so v naši bližini.

Angelsko število 111 je zaporedje števil,ki jih angeli uporabljajo za komunikacijo. Ko zagledate 111,bodite pozorni,poleg posebnega pomena na svoje misli v času ,ko vidite številko,pa tudi na to,kaj se trenutno dogaja v vašem življenju. Poleg tega,da je to znak o prisotnosti angelov,111 pomeni tudi manifestacijo in še posebej sporočilo o ustvarjanju blagoslovov v vašem življenju.

Angelsko število 111je klic angelov,da bodite pozorni na svoje misli! V vsakem trenutku vaše misli,čustva in prepričanja igrajo veliko vlogo v kaj se bodo odražale vaše izkušnje. 111 je opozorilo,da ostanite pozitivni.

Ko vidite 111,bodite pozorni na to,kar mislite in storite vse kar je potrebno,da preusmerite svoje misli na osredotočenost v tisto,kar si želite.

Če so bile vaše misli negativne ob pogledu na 111,ne skrbite,samo preusmerite jih v pozitivno. Pozitivne misli imajo neverjetno moč,da odtehtajo negativne,zato  preprosto spustite strah in negativnost v svetlobo in se preusmerite na tisto,kar bi želeli videti. Poravnajte svoje misli in svoj sedanji trenutek vibracije z ljubeznijo,ki dela čudeže in vam pomaga z očitno številčnostjo vzpostaviti ravnotežje in izpolnitev.

Če ste mislili na nekaj,kar ne želite,ko ste videli 111 je to znak,da ste na pravi poti! Velika priložnost se odpira za vas in vam pomaga manifestirati vaše cilje.

111 vas vzpodbuja ne samo,da ostanete pozitivni,ampak tudi,da povežete svoj um s srcem in dušo. 111 je poziv utelesiti svoj višji um,da zaživi v vibraciji in uskladitvi z ljubeznijo.

Vaši angeli bodo z vami v času potovanja. Ne pozabite jih prositi za pomoč,da vašo pozornost usmerijo v sedanji trenutek,da boste lahko vedno preko zavesti opazili signale,ki jih oni uporabljajo za komunikacijo z vami in vas vodijo naprej.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min