ANGelska števila 111

Angeli uporabljajo število sekvence in angelske številke, da nam lahko sporočijo svoja usmerjanja, vpogled in kot način, da nam pokažejo, da so v naši bližini. Angelsko število 111 je zaporedje števil, ki jih angeli uporabljajo za komunikacijo. Ko zagledate 111 bodite pozorni. Pozorni bodite na svoje misli v času, ko vidite številko in tudi na to kaj se trenutno dogaja v vašem življenju. Poleg tega, da je to znak o prisotnosti angelov in angelsko sporočilo, 111 pomeni tudi manifestacijo in še posebej sporočilo o ustvarjanju blagoslovov v vašem življenju.

angelske število111

Angelska sporočila ali kaj nam angeli sporočajo?

Angelsko število 111 je klic angelov, da bodite pozorni na svoje misli! V vsakem trenutku vaše misli, čustva in prepričanja igrajo veliko vlogo kako se bodo odražale vaše izkušnje. 111 je opozorilo, da ostanite pozitivni. Ko vidite 111, bodite pozorni na to, kar mislite in storite vse kar je potrebno, da preusmerite svoje misli in osredotočenost na tisto, kar si želite. Če so bile vaše misli negativne ob pogledu na angelsko sporočilo 111 nič ne skrbite, samo preusmerite jih v pozitivno. Pozitivne misli imajo neverjetno moč da odtehtajo negativne, zato  preprosto spustite strah in negativnost v svetlobo in se preusmerite na tisto, kar bi želeli videti. Poravnajte svoje misli in svoje trenutne vibracije z ljubeznijo,ki dela čudeže in vam pomaga z očitno številčnostjo vzpostaviti ravnotežje in izpolnitev. Če ste mislili na nekaj kar ne želite, ko ste videli angelsko sporočilo 111 je to znak, da ste na pravi poti! Velika priložnost se odpira za vas in vam pomaga manifestirati vaše cilje.

 

angelska sporočila 111

ANGLESKO SPOROČILO 111: OSTANITE POZITIVNI

111 vas vzpodbuja ne samo da ostanete pozitivni, ampak tudi, da povežete svoj um s srcem in dušo. Angelsko sporočilo 111 je poziv utelesiti svoj višji um, da zaživi v vibraciji in uskladitvi z ljubeznijo. Vaši angeli bodo z vami v času potovanja. Ne pozabite jih prositi za pomoč, da vašo pozornost usmerijo v sedanji trenutek zato da boste lahko vedno preko zavesti opazili signale, ki jih uporabljajo za komunikacijo z vami in vas vodijo naprej. Za vedeževanje z angeli in angelsko misel dneva nas obiščite in se prepričajte o angelskih sporočilih, ki jih prejemate.

 

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min