Angelske karte

Po angelskih kartah posežem vedno, kadar se odločim za cilj, ki presega vsa moja dosedanja pričakovanja. Z njihovo podporo se vedno znajdem na pravi poti, ki je edina pravilna za mene.

Angelske karte in sporočila

Angelske karte so mi v pomoč in podporo, da si upam narediti korak v neznano, z njihovo podporo si upam premagati svoje največje strahove, v njih popolnoma zaupam, vem, da me angeli podpirajo, da zmorem izpustiti vse staro in se podati v neznano, novo. S pomočjo angelskih kart zmorem predati vse na kar sem navezana. Kako sem prišla do tega zaupanja je skrivnost, ki vam jo razkrijem skozi pogovore.

 

SMS: JASNOVID na 3040

Z velikim veseljem vam lahko izdam, da obilje občutim na vsakem koraku, ga doživljam in tudi živim. Vse kar potrebujem z lahkoto prihaja v moje življenje.

Angelska sporočila

Vam posredujem skozi kontakt po telefonu, SMS-u ali kako drugače, so smernice, ki vodijo v srečno življenje. Nove ideje prihajajo kot sporočila, prebliski, slike, film, glasbo ali preprosto med pogovorom, slišim glas, ki je pravi zame in tudi zate. Angeli me vodijo tja, kjer je najboljše zame in zate, šepetajo in sporočajo mi, da je vse v najlepšem redu, zato se jim tudi prepuščam. Bolj, ko sem mirna sama s seboj in s svetom, bolj jasno zaznavam ta sporočila, vsak hrup in nered v moji in tudi vaši glavi blokirata jasnost razumevanja sporočil.

Angelska sporočila je najbolje prejemati za vsak dan posebej, kajti z njimi se potem lahko soočimo jih lažje upoštevamo in se tudi držimo navodil.

Zame najbolj uporabljena metoda je Intuitivna metoda. Angele zaprosim, da mi povedo, koliko kart naj vzamem iz vrha, v umu se pojavi število….

Angelska števila

Angelska sporočila za vasSo števila katerim osebno dajem zelo velik pomen, saj vedno sporočajo nekaj, kar je zame v tistem trenutku najpomembnejše. Z velikim zadovoljstvom jih raziskujem, o njih razpredam in se sproti učim. Z zaupanjem se jim predam in po njih tudi živim. Njihov globlji pomen vam z veseljem razkrijem, saj mi lastna intuicija pomaga pri njihovem razumevanju. In ja, če uspeva meni, kje piše, da ne more uspeti tudi vam, samo vztrajati je treba. Osnovne razlage posameznih števil najdete vsepovsod, kadar pa vas zamika globina sporočila angelskega števila se pa obrnite name, preko telefona ali SMS sporočila in z veseljem vam razkrijem globino.

Pogovori z angeli

Kadar mi zastavite vprašanje ali kadar kakšno vprašanje zanima mene, se obrnem na angele.

Za vprašanje kot je; "Je (ime osebe) moja sorodna duša? Kaj ta oseba resnično čuti do mene? Kam pelje najin odnos? Kakšna je blokada v najinem odnosu? Kakšen je verjeten izid, ki izhaja iz trenutne situacije?"....premešam, razporedim štiri karte, jih obrnem, povežem med seboj in s pomočjo intuicije najdem prave besede za vas ali zase. Pogovor z angeli mi omogoča, da vas usmerim na pravo pot.

Angelski tarot

Angelski tarot vzamem v roke, vsakič, kadar se vprašanja nanašajo na splošna. Ogenj, zemlja, zrak in voda so elementi, ki razkrivajo vsak svoje področje, zato se ob njihovi razgrnitvi pokaže tudi problem, težava in rešitev situacije, ki se nanaša na energijo vsakega posameznika.  Element ognja, razkriva mojo/vašo poslovno pot in vaše sanje…element zemlje razkriva denar, delo, dom, zdravje in izobraževanje…element zraka razkriva koliko analizirate vsako situacijo, torej predstavlja vaš moj/vaš um….element vode razkriva razsežnosti mojih/vaših čustev, družine in ljubezen, ki je večna tema vsega, kar obstaja. Ljubiti sebe, pomeni, ljubiti življenje in vse kar nas na naši življenjski poti doleti in kar je zapisano v moji/vaši usodi….

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min