Reiki terapije: umetnost naravnega (samo)zdravljenja

Reiki terapije so kot nalašč za modernega posameznika, ujetega v vse hitrejši vsakodnevni tempo, povezan s stresom in posledično s številnimi zdravstvenimi težavami. S pomočjo reiki terapije lahko aktivirate svoje sposobnosti samozdravljenja ter začutite moč kozmične energije, vsemogočne ljubezni in brezmejne modrosti. Reiki terapija vnaša v vaše življenje svetlobo in vam omogoča stik z nadzavestjo in z univerzalno življenjsko energijo.

Kaj so reiki terapije in za koga so primerne?

Reiki terapije vam pomagajo, da presežete omejenost z materialnim, zgolj fizičnim dojemanjem sveta, ki vas obdaja. Tako vam reiki terapije omogočajo, da na stvari pogledate z drugačnimi »očmi« ter uzrete svetlobo in izvor vsega, proti čemur vas vseskozi usmerja vaš notranji jaz, le da mu večina ljudi ne zna prisluhniti. Svetloba je hkrati tudi izvor zdravja, ki pa smo ga blokirali z neustreznimi vzorci. To je eden ključnih razlogov, zakaj so v današnjem svetu bolezni, tako fizične kot psihične, vse bolj razširjene. Ko se ponovno predamo božanski zavesti, se aktivirajo svetlobne vibracije in sprostijo naše blokirane kanale. Prav ta odstranitev blokad in s tem energijska sprostitev je cilj reiki terapije, posledično pa reiki terapija prinaša izboljšano počutje in zdravje. Terapija poskrbi za ponovno vzpostavitev porušenega ravnovesja v vašem telesu in mislih oziroma za nemoten pretok življenjske energije skozi telo. Čustvene ablokade, na katere naleti energija, lahko zmotijo njen pretok, kar privede do različnih bolezni. Reiki terapije so usmerjene k odstranjevanju vseh energetskih blokad, pri čemer nam pomagajo nadangeli (t. i. angelski reiki). S tem se povrne naša sposobnost samozdravljenja, kar nam lahko pomaga pri različnih zdravstvenih težavah, od glavobolov ter težav s spanjem in koncentracijo pa do emocionalnih težav. Angelski reiki je primeren tudi za vse, ki imate težave na finančnem ali ljubezenskem področju, nemalokrat pa se reiki terapija uporablja tudi za energetsko čiščenje domov.

Reiki terapijecena reiki terapije

Kako poteka reiki terapija?

Zelo pogosto se izvaja reiki terapija na daljavo, ki je enako učinkovita kot terapija, pri kateri je prisoten fizični stik oziroma dotik. Včasih je lahko reiki terapija na daljavo celo boljša izbira, saj se v varnem, znanem okolju lažje sprostite, zato so boljši tudi rezultati. Cena reiki terapije, ki vam jo ponujam, je izjemno dostopna, s tem področjem pa imam ogromno izkušenj. Podobno ugodne cene, kot je cena reiki terapije, pa vam nudim tudi za vedeževanje iz kart in vedeževanje z nihalom. Spoznajte Moč luči – in ji pustite, da vas vodi proti božanski energiji, pri čemer vam lahko pomaga tudi angelska misel dneva!

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min