ČUSTVA ZDRAVLJENJE

V vsakdanjem življenju smo izpostavljeni stresnim situacijam,katere nas največkrat pripeljejo do tega,da se začnemo jeziti na določeno osebo,ali tej osebi zamerimo njegovo obnašanje,lahko nas s svojimi dejanji pripelje celo do sovraštva ali ljubosumja. Vsa ta negativna energija se nabira v nas in nas posledično začne dušiti in nam jemati energijo-moč,ki jo potebujemo za naslednje korake.

Za nekaj minut se zazrite v sliko,umirite svoj um in opazujte kako se voda premika. Z tem opazovanjem se bo čistila iz vas vsa negativna energija,ki ste jo vsrkali čez dan ali jo pritegnili z konfliktom.

Po nekaj minutnem opazovanju slike se boste počutili sveži,lahkotni in sproščeni. 

Angelski reading

Angelski reading je duhovni vpogled v situacije življenja  oz. usmeritev (šepet) angelov,nadangelov mojstrov,vodnikov kako lahko najdemo najbolj optimalno pot za čim bolj srečno življenje. Angelski readingi NISO napovedovanje prihodnosti, temveč kažipot kako v dani situaciji ali življenju najti pravo pot. Naša duša ima možnost, da TUKAJ in ZDAJ spremeni svoje življenje in ga obrne v katerokoli smer želi. Saj ni demon to kar nosimo v sebi,temveč kaj iz tega naredimo. Pri angelskih readingih se osredotočimo na situacije trenutnega življenja in prejmemo skozi angelske karte sporočila naših angelov, kaj nam svetujejo in kaj je v naše najvišje dobro. Velikokrat angeli svetujejo in predajo tudi sporočila med meditiranjem in tehnikami zdravljenja določene situacije. Prišepnejo nam kako v življenju naprej in vam dopuščajo da se odločate po svoji svobodni volji na kakšen način boste posredovana sporočila uporabili v svojem življenju.

Pri Angelskih readingih uporabljam različne Orakeljske in Angelske karte kakor tudi svojo intuicijo, ki jih izberem intuitivno, glede na vprašanja, ki mi jih zastavite.

Vsak Angelski reading je posebna izkušnja in vam  razkrije:

  • s katerim izzivom se v danem trenutku soočate in na kakšen način se z njim spoprijeti,
  • kateri so vaši naslednji koraki,
  • kako vzamete vajeti svojega življenja v svoje roke,
  • pomaga vam, da vzamete svojo moč  in pogum nazaj, da se začnete ceniti in imeti radi - to je vaša osnovna pravica in tudi dolžnost.

 

Angelski readingi se izvajajo na daljavo z predhodnim dogovorom preko e-maila: mocluci@gmail.com ali na tel. št. 040 466 491

Izmenjava energij: angelski reading 40€

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min