KAJ VAM SPOROČA VAŠ ANGEL VARUH?

Kaj vam sporoča vaš angel partnerstva?

 

 

1.) Cilj partnerstva je doseči enost-kakorkoli-lahko skozi ljubezen,posel ali preko skupnega cilja. Obstaja nekaj veščin,ki so vitalne za tekoče funkcioniranje partnerstva. Preglej vsako posebej glede na svoje partnerstvo. Katere prekašaš? Pri katerih potrebuješ prenovitev? Kaj manjka?

2.) Obveza je temeljni kamen dobrega partnerstva. Zaobljubila si se,da boš tukaj ne glede na razmere in odkrivala resnico v vsaki situaciji. Oba se strinjata,da je vez med vama dovolj močna,da prenese težje izzive. Tvoj cilj je dovolj pomemben,da je poroštvo za tvojo energijo in pozornost za manifestiranje tvoje želje. Ko časi postanejo težki,išči raje strinjanje in povezave,kot pa da pustiš vse skupaj. Potrebno je odprto srce in um in voljnost prilagajati se okoliščinam. Brez zaobljube pa obstaja strah,da te bo partner zapustil ob prvem znaku težav ali pa,da odide.

3.) Zaupanje se sčasoma zasluži. Mi vsi smo imeli preveč slabih izkušenj,da bi nekomu zaupali kar takoj. Na prvi pogled ti zaupanje pomaga priti čez drobne probleme. Globlji nivo zaupanja ti nudi varnost za razkritje skritih delov sebe.

4.) Sporazumevanje poteka po dveh poteh. Oba morata biti zmožna govoriti in poslušati. Naj bodo tvoje namere jasne,pa naj hočeš ljubeče in podpirajoče partnerstvo,uspešno poslovno partnerstvo ali si prizadevaš za skupni cilj. Načrtujta skupaj,občasno preglejta svoj napredek in usmerjajta aktivnosti. Ko pride do nestrinjanja,izrazi svoje občutke in prisluhni partnerju brez zagovarjanja svojega stališča. Razmisli o vplivu povedanega,poišči resnico v tem in sprejmi dogovor,ki je sprejemljiv za oba.

5.) Sodelovanje je vitalno za dobro partnerstvo. Razgrni ga povsod okoli sebe v vseh aktivnostih in odločitvah,upoštevajoč dobro partnerja in cilje partnerstva. Delitev želja,informacij in materialnih stvari na pošten in primeren način pomaga ohranjati partnerstvo v ravnotežju. Ko eden od partnerjev ne deli pravično,ne pride do zadoščenja in zaupanja.Odsotnost jasnega cilja ali strinjanja nad procesom povzroči neviden zmeden vpliv in morebitno ločitev. Odgovoren partner je resnično dajajoč partner.

6.) Odpuščanje Vsi delamo napake,uporabi jih za rast in se z njihovo pomočjo še bolj zbližuj. Odpusti partnerju in pojdi naprej,saj poznaš rek,ki pravi:"naj vrže vame kamen tisti,ki ni nikoli naredil nič slabega".

7.)Ukrepaj,ko je potrebno. Partnerstvo mora dovoliti spoštovanje spreminjajočih se želja in okoliščin vsakega od partnerjev. Bodi jasna v ciljih,natančna in pravična v odgovornostih vsakega od partnerjev. Naredi,kar si rekla,da boš. Ustvari prostor za rast.

Kaj vam sporoča vaš angel varuh?

1.) Izrazite se in s pomočjo magične moči glasbe in gibanja prebudite svoje notranje občutke.Izrazite svojo božansko žensko energijo,ki vključuje čarobno intuicijo in vse kvalitete vzgoje. Vesolje vam pripravlja presenečenje, prišlo bo nepričakovano in kot odgovor na vaše molitve. Najhujše je že za vami in tokrat lahko sproščeno pričakujete veliko lepega.

2.)Bodite pozorni na sporočila,ki jih kot zvok glasbo ali besede slišite s svojimi notranjimi ušesi ali pa samo v svojem umu. Ta sporočila so resnični odgovori na vaše prošnje. Bodite pozorni na ideje,saj so ta božansko vodena sporočila poslana kot odgovor na vaše vprašanje. Obstaja več načinov,kako lahko izpolnite svoje začrtane cilje. Bodite raziskovalec in Vesolje vam bo poslalo vodstvo,kako doseči tisto,kar si želite. Več poti je pravih,a ne bojte se,da bi zašli,saj vam Vesolje pošilja signale,da boste ostali na svoji pravi poti.

3.) Angel zdravljenja je z vami in vam pomaga pri vašem delu. Čas je,da opustite vsa tista vedenja,ki blokirajo vašo srčno željo. Prosite nadangela Rafaela,da vam pomaga pri tem zdravljenju. Da bi uživali na zemlji in izpolnili dušni namen,morate biti samozavestni. Verjemite vase in vedite,da imate notranjo moč,da ustvarite še več.

4.) Za vas je popolnoma varno,da ste močni in da na pozitiven način prevzemate odgovornost za svoje življenje.Močni,ljubeči in modri duhovni učitelji pazijo na vas in vas vodijo. Pošiljajo vam nadangela Uriela,ki vam bo prišepnil nove zamisli in vam razkril vaš polni potencial. Pokličite ga,ko nimate idej in takrat prisluhnite vodstvu,ki ga boste zaslišali ali začutili.

5.) Močne vezi vas povezujejo z vilami in vaš življenjski namen vključuje tudi pomoč materi zemlji. Za vas je popolnoma varno,da ste močni in da na pozitiven način prevzemate odgovornost za svoje življenje. Prosite angele,da vas očistijo vseh strupenih energij,ki ste jih mogoče vsrkali v težkih življenjskih preiskušnjah.

6.) Močni,ljubeči in modri duhovni učitelji pazijo na vas in vas vodijo. Ničesar se nimate bati,saj vnebovzeti mojstri urejajo nastali položaj,dovolite jim,da vas s pomočjo molitve in meditacije razbremenijo stresa. Angel varuh vam poda nasvet-kako! Spremembe,ki jih uvajate v življenje so prave,angeli pa vas spremljajo na vsakem koraku. Vse posvetne bojazni predajte angelom. vsako skrb spremenite v molitev za pomoč in kmalu boste v življenju videli in čutili luč.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min