ČIŠČENJE ČAKER

Poskrbite za pravilno delovanje vaših energijskih centrov-ČAKER in jih prečistite. Čiščenje čaker vam omogoči vpogled v vaše energijsko stanje, kajti če katera čakra ne deluje dobro, se to odraža na vašem telesu,zdravju,razpoloženju,uspehih in duhu. S čiščenjem čaker boste tako poskrbeli, da steče življenjska energija pretočnosti po vašem telesu, kar posledično uravnoteži tudi različna področja vašega življenja,kot so: izčrpanost,nezadovoljstvo,zdravje,poslovni uspehi, ljubezen, partnerstvo, medsebojno razumevanje itd.

DOBRA MISEL ZA VIKEND

Kadar dvomeči misli dovolimo,da se prikrade v naš um,zakon privlačnosti takoj začne nizati eno dvomečo misel za drugo. Zato je pomembno,da misel dvoma opustimo takoj,ko se pojavi. Dovolimo tej misli,da odide svojo pot. Nadomestimo jo z: "Vem,da v vsakem trenutku prejemam,to kar dovolim." Ponavadi se tega nekaj časa držimo in smo pri tem pravi junaki. Govorimo:"Tole me je pa res navdušilo." Pa vendar se rezultati,kar nočejo pokazati. In ko so tik pod površjem pripravljeni,da se prebijejo na plan se veliko krat ozremo po površinskih rezultatih in sklenemo:Tole pa sploh ne deluje." In veste kaj se zgodi? Vesolje odvrne:  odvrne: "Tvoja želja je zame ukaz"-in se umakne.

Do sprememb s čiščenjem čaker

Ljubezenski ritual

Ljubezenski urok je poseben ritual,kjer v prvi vrsti vprašam svoje vodnike,če ga lahko izvedem. Ob privolitvi in podpori svojih vodnikov steče proces odpravljanja blokad,ki preprečujejo medsebojno povezovanje dveh oseb,ki kljub temu,da se ljubijo ne morejo vzpostaviti normalne komunikacije.  Včasih je potrebno ritual večkrat ponoviti,ni pa nujno. Zato,kadar ne zmorete vzpostaviti normalne komunikacije z osebo,ki vam je draga,je v veliki večini problem v blokadi človeškega uma. Ritual se vedno izvaja v najvišje dobro vseh vpletenih,zato ni nujno,da dobite res tisto,kar želite,ampak tisto,kar je za vas najboljše.

Izmenjava energij enega rituala:  45€ z DDV                   Kontakt: 040 466 491

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min