Čustveni horoskop

                                                              

Ognjena znamenja(Oven,Lev,Strelec)

Če ste samski boste že zelo kmalu dobili priložnost za novo ljubezensko razmerje. Srečanje bo bežno,a se vam bo močno vtisnilo v spomin. Od vas bo odvisno,ali boste osebo poiskali in jo pobliže spoznali,vajina romanca je lahko iz meseca v mesec trdnejša. Če ste v partnerstvu se malo bolj potrudite ohraniti živahnost in barvitost v odnosu. Če imate tekmovalnega partnerja,boste v tem obdobju težko shajali z vedno novimi izzivanji,zato se o tem čimprej pogovorita. Ne dovolite,da med vama zazijal prepad zaradi vašega molka in zamere. Romantičen izlet bo zelo dobro vplival na vajin odnos,privoščita si ga.

 

Zemeljska znamenja(Bik,Devica,Kozorog)

Mlajši boste prek novih športnih ali drugih aktivnosti spoznali osebo,v katero se boste zaljubili do ušes. Čeprav boste v devetih nebesih,ne pozabite na šolske obveznosti,ki se ne zmenijo za srčne zadeve. Tisti v vezi,ki ste razmišljali o ločitvi ali iskali pot,kako bi spet našla skupni jezik,bosta zaradi ovir in težav na delovnih mestih hitro stopila skupaj in si s skupnimi močmi prizadevala čim bolje prebroditi nastale težave,ki vaju bodo ponovno združile. Če ste samski,boste v tem obdobju veliko raje pogledali za novimi potencialnimi ljubezenskimi partnerji.Čustveno se boste lažje izrazili,veliko raje se boste odpravili na zmenek ali romantični sprehod z osebo,ki vam je všeč.

Zračna znamenja(Dvojček,Tehtnica,Vodnar)

Nekoliko mlajši se lahko zapletete z osebo,za katero veste,da ni dobra za vas,a si v navalu strasti ne boste mogli pomagati. Pazite,da s svojim nepremišljenim ljubezenskim ravnanjem ne boste prizadeli nekoga,ki vam je blizu.  V partnerskih odnosih pričakujte več napetih trenutkov,povezanih z vašo preobremenjenostjo doma in v službi. Ne ovijajte se v molk in ne pričakujte,da bo ljubljena oseba tista,ki bo prva ponudila roko sprave. Zdaj ste na vrsti vi. Vsi v svežem ljubezenskem razmerju,pazite,da ne boste ljubljeni osebi obljubili nekaj,na kar še niste pripravljeni. prehitra skupna selitev bi vas lahko čustveno precej obremenila,zato naj se vam ne mudi.

 

Vodna znamenja(Rak,Škorpijon,Ribi)

Samski se boste morali zelo potruditi,da osvojite osebo,v katero ste se zagledali,saj bo ta zelo izmuzljiva in malce neodločna glede vajinega odnosa. Bodite potrpežljivi in ne pretiravajte z izkazovanjem čustev,saj bi vas čustvena drama lahko stala lepega odnosa. Partnerstva,ki niso prinesla zadovoljstva in sreče,temveč predvsem strahove in skrbi,bodo zamrla. Če še niste prepričani,da ste pripravljeni na trdno razmerje,se lahko hitro znajdete v situaciji,ko se boste morali odločiti ali boste sprejeli priložnost za resen odnos ali ne. Prisluhnite svojemu srcu in se šele na to odločite-ne poslušajte prijateljev. Partnerstva v čustveni krizi,naredite več za to,da osvežite odnos z ljubljeno osebo in obudite zaljubljenost,ki vodi do spoštovanja vrednega odnosa.

 Za posamezno napoved pošlji JASNOVID na 3040.

                                                                          

 

 

 

 

 

 

 

 

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min