Energijski terapevt – čiščenje čaker in reiki terapija

Energijski terapevt poskrbi za vaše čakrePospešen in vse bolj zahteven način življenja porablja energijo hitreje, kot jo lahko telo spontano obnavlja. Primanjkljaj energije se kaže v tem, da smo iz dneva v dan utrujeni, da se slabše sporazumevamo v odnosih na delu in v zasebnem življenju, kaže se v naši vitalnosti, (ne)zdravju, skratka v vsem. A tudi če se tega zavedamo, si praviloma sami ne znamo pomagati, ker ne vemo, kako se z energijo napolniti.

Pridobivanje energije je proces, ki zahteva od nas določena znanja, ki nam jih lahko posreduje in nas v to vpelje za to usposobljen strokovnjak - energijski terapevt. Ta pri svojem delu uporablja izključno nevtralno energijo, ki jo seva zemlja, ne pa lastne energije, ki jo uporabljajo bioenergetiki, ki ni vedno skladna z energijo stranke. Energijski terapevt nudi posamezniku vso razpoložljivo podporo, teoretično in praktično, da se sam usposobi za prepoznavanje motenj, neizkoriščenih možnosti ter sposobnosti in spreminjanje številnih slabih življenjskih navad.

Energijski terapevt in čiščenje čaker z arhangeli oz. nadangeli

Čakre ali energijska središča so naše povezovalne točke, skozi katere kroži energija. Preko čaker vstopata v fizično telo kozmična in zemeljska energija, izstopa pa energija, ki je odvisna od energijskih dogajanj v telesu, ki so povezana z doživljanjem okolja. Kadar čakre ne delujejo usklajeno in pravilno, se to na energijski ravni odraža v aurični barvi, na fizični pa kot bolezen ali bolečina. Takrat nastopi čas, da energijski terapevt izvede čiščenje čaker.
Vas zanima čiščenje čaker z arhangeli oz. nadangeli? Nadangeli so skupina angelov, ki nadzorujejo angele varuhe. Ti so večji in mogočnejši od angelov, hkrati pa so izjemno ljubeči.

Reiki terapija – naravno in alternativno zdravljenje

Reiki terapija je najenostavnejša metoda in hkrati umetnost naravnega zdravljenja, kar jih poznamo in ena od tistih prečudovitih sposobnosti vsakega posameznika, ki nas popeljejo, da jih odkrijemo. REI pomeni neomejen vidik energije v materiji, KI (CHI) pa pomeni življenjsko energijo, ki teče skozi vsa živa bitja. Energijski terapevt je samo kanal oz. prevodnik te vsemogočne energije.

Reiki terapija zvišuje vibracije vsemu, s čimer pride v stik in tako pomaga:

  • pri uravnavanju biopolja (avre);
  • sprošča energetske blokade;
  • omogoča boljši pretok skozi energetske centre (čiščenje čaker);
  • odstranjuje strupe iz telesa in dviguje imunski sistem;
  • pomaga ozaveščati in odpravljati negativne miselne ali čustvene vzorce;
  • deluje na vseh nivojih: fizičnem, eteričnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem ter
  • je zelo primeren način takojšnjega olajšanja pri mnogih boleznih in bolečinah.

Energijo potrebujemo vsi. Naj vam pri pridobivanju vaše pomaga naš energijski terapevt. Obiščite nas.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min