ENERGIJSKI TRETMAJI

Življenjska energija

Življenjska energija je v nas in naši okolici. V naše telo vstopa z močjo sonca, z vsakim vdihom in izdihom,preko višjega Jaza skozi kronsko čakro, izstopa skozi stopala, preko vode, hrane... Koliko te univerzalne življenjske energije premoremo, pa je odvisno predvsem od nas samih in našega načina življenja.

Kdaj nam je primanjkuje?

Najbolj pogosti znaki,ki jih prepoznamo pri pomanjkanju življenjske energije,kakor tudi nastanki večine motenj ter neizpolnjenih želja in ciljev, so:

 • občutki stalne utrujenosti
 • preveliki in dolgotrajen stres
 • pretirana skrb,tesnoba,različni strahovi
 • ne zmoremo se sprostiti
 • nespečnost,negativne misli,ki nikakor nočejo stran
 • premajhna samopodoba in samozavest
 • slaba koncentracija,poslabšanje spomina
 • občutek,kot da nam vsi okoli nas,kradejo življenjsko energijo
 • občutek pomanjkanja volje do življenja(vse je brez smisla)
 • čustvena nestabilnost(posesivnost,ljubosumje,ranljivost,pretirana želja po pozornosti)
 • pomanjkanje ustvarjalnosti,pesimizem,depresija.

Kako jo dobimo nazaj?

Z kanaliziranjem življenjske energije(tretmaji) v vaše telo se postopoma odpravljajo zgoraj navedeni simptomi,ki vam pomagajo,da ste bolj zdravi,razrešijo se čustvene travme,finančno stanje se stabilizira,povrne se pogum,moč in želja po ustvarjanju.

Mnogo ljudi se je na ta način osvobodilo različnih strahov,travm, izboljšala se jim je kakovost življenja, medosebnih odnosov in ponovno so našli svoj smisel in zagon za dosego novih ciljev. Tudi kadar smo preobremenjeni nam dodaten dotok energije močno olajša premagovanje vsakdanjih obveznosti. Prav tako pa se priporoča energetsko čiščenje telesa in čaker vsake toliko časa, tako kot fizično čistimo tudi svoj dom in svoje telo. Vemo, da smo v prvi vrsti energetska bitja, ki živimo v fizičnem telesu.

Energijsko zdravljenje lahko poteka tudi na daljavo, saj jo posameznik občuti enako močno, kot če bi bil fizično prisoten.

Razlika se občuti že po prvem tretmaju, samo število tretmajev pa je odvisno od težave, ki jo posameznik želi ozdraviti. Če je resnično pripravljen na spremembe v življenju, se te zgodijo presenetljivo hitro!

Vsako neravnovesje v telesu povzroča zdravstvene težave(padec imunskega sistema),ki v večini primerov izginejo z delom na sebi.

Energijski tretmaji niso nadomestilo uradne medicine,pomagajo pa definitivno lahko,da se počutimo bolje.

Energijske terapije

Izmenjava energije: 25€

Ljubezenski ritual

Ljubezenski urok je poseben ritual,kjer v prvi vrsti vprašam svoje vodnike,če ga lahko izvedem. Ob privolitvi in podpori svojih vodnikov steče proces odpravljanja blokad,ki preprečujejo medsebojno povezovanje dveh oseb,ki kljub temu,da se ljubijo ne morejo vzpostaviti normalne komunikacije. Včasih je potrebno ritual večkrat ponoviti,ni pa nujno. Zato,kadar ne zmorete vzpostaviti normalne komunikacije z osebo,ki vam je draga,je v veliki večini problem v blokadi človeškega uma. Ritual se vedno izvaja v najvišje dobro vseh vpletenih,zato ni nujno,da dobite res tisto,kar želite,ampak tisto,kar je za vas najboljše.

Izmenjava energij enega rituala: 150€ z DDV

Kontakt: 040 466 491

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min