Vedeževanje na razpotju

Kaj jaz razumem pod besedo vedeževanje? Nekoč davno nazaj sem se tudi jaz znašla na razpotju, ki je vodilo ena smer v samouničenje in druga smer v izhod iz težke situacije. Prva pot me je nezavedno vlekla na svojo stran, vendar je nekaj v meni govorilo - ne dovoli si tega. In ja, ko več ne veš kaj je prav in kaj narobe se zatečeš k vedeževanju, ki ti je v danem trenutku edina bilka na katero se lahko nasloniš. Samo da prideš do odgovora ali potrditve, da pa vseeno razmišljaš v pravo smer ali pa da si dovoliš, da ti nekdo skozi vedeževanje razkrije pravo resnico. Včasih ni najbolj prijetna in je ni moč z lahkoto sprejeti, vendar, ko se malo umiriš, zazreš vase ugotoviš, da ti je vedeževanje bilo v veliko pomoč.

~ SMS: JASNOVID na 3040 ali KLIC: 090 41 99 ~

Vedeževanje za ljubezen

Hitro vedeževanje

V tistem trenutku, ko si najbolj na tleh, ali se ti zdi, da se pogrezaš v temno luknjo, se oprimeš vsake bilke, ki ti je ponujena. Takrat se je smiselno poslužiti hitrega vedeževanja preko medija, ki ti je v danem trenutku najbolj pri roki. Z enim kontaktom se osvobodiš svojih dvomov, stresa, strahov, saj se ti razkrijejo nevidna področja, ki jih sam/a ne zmoreš videti, saj si pod stresom. En stavek, ena vzpodbudna beseda ti lahko veliko pripomore k tvojim nadaljnjim odločitvam. Ni pomembno kakšen je rezultat pozitiven ali negativen, pomembno je, da je tvoja duša mirna. In kadar začutiš mir v duši in v srcu si na poti svoje lastne resnice.

SMS vedeževanje

V kolikor postaviš jasno in konkretno vprašanje z datumi rojstva so ti tudi odgovori z SMS vedeževanjem na dlani takoj, ni treba čakati uro, dve, tri ali celo celi dan, temveč dobiš odgovor takoj. Odgovori so natančni toliko, kot je natančno tvoje vprašanje, saj se energije z vesoljem vzpostavljajo vzajemno. Kadar gre za kratka vprašanja se vsekakor splača poslati SMS saj je cenovno sprejemljivo in tudi razumljivo. Moji odgovori vedno temeljijo na tvojem vprašanju, zato je zelo pomembno, kako ga zastaviš. Kratka jasna vprašanja ti takoj prinesejo tudi jasen, kratek odgovor.

Vprašanja kot so: kaj lahko spremenim, da bova skupaj srečna? Kaj mu pomenim? Je tudi on srečen z mano? Se bo dokončno odločil zame?....ti prinesejo odgovor v pozitivno smer. V tem odgovoru je tudi napotek, kako do skupne sreče priti in kaj je treba spremeniti.

Vedeževanje po telefonu

Kadar se odločate za vedeževanje po telefonu vam toplo priporočam, da si v naprej zapišete vprašanja, kajti velikokrat se zgodi, da se pozabi kaj sploh želite vprašati. Potem nastane tišina, ki je lahko neprijetna in predvsem nepotrebna. Z velikim veseljem vam razkrijem, kaj vam želi vesolje sporočiti, kašne napotke ima za vas, na vas je pa ali jih upoštevate ali ne. Iz lastnih izkušenj vam lahko povem, da jih je smiselno upoštevati in se po njih ravnati, seveda je potrebno vztrajati, saj se nič ne zgodi čez noč.  Pri vedeževanju po telefonu mi je najbolj pri srcu kontakt, ki se vzpostavi na energijskih nivojih, kajti s tem kontaktom se vzpostavi tudi vez, ki je lahko že sama po sebi rešitev.

Hitro vedeževanje po telefonu

Izkušnje iz vedeževanja

Vsaka izkušnja, ki jo doživimo z vedeževanjem na svoj način vpliva na naše življenje, zato je zelo pomembno, komu se zaupamo takrat, ko smo najbolj ranljivi. Več kot je izkušenj, več zgodb se sliši, predela in tudi razreši. Moje izkušnje so dolgoletne in preverjene na osebi, ki jo zelo cenim in spoštujem in to sem jaz. Vse travme, ki so me spremljale skozi življenje sem razrešila z lastno intuicijo in poskusi izvleči se iz težavne situacije. Zato so moje stranke v veliki večini zadovoljne, ker jim ne obljubljam nemogočega, temveč jim predstavim realno sliko in hkrati tudi rešitev. Ni pomembno, če sem vam všečna, pomembno je, da se vi v pogovoru ali kontaktu dobro počutite, občutek vam govori, da je razlaga prava, samo verjeti je treba vanjo.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min