OVEN 21.3–20.4.

Horoskop Oven

Osebno: V prihodnjih dneh bo na površje privrela vaša pikolovska narava. Pazite kaj boste rekli in predvsem kako boste kritiko izrekli. Ne bi bilo dobro, da v novo leto zakorakate z zamerami predvsem v poslovnem svetu. Ob koncu meseca se napolnite z novim zagonom, potrebnim za nadaljnje izzive.

Ljubezen:Usodno srečanje, ki se je zgodilo v decembru, lahko preraste v resno emotivno razmerje. Pozorno razmislite, če je to za vas idealna oseba, preden se spustite v nekaj bolj resnega. Rajši preberite kakšno literaturo vezano na priložnostna srečanja.

 

 


BIK 21.4.–20.5.

Horoskop Bik

Osebno: Polni samozavesti se boste v januarju brez večjih težav spopadali z obveznostmi na delovnem mestu. Pozitivna energija bo navduševala ljudi okoli vas, tako da se bodo v vaši družbi počutili prijetno in sproščeno. Optimistično in z zaupanjem do vsega vas objame občutek radosti.

Ljubezen: Zdaj je priložnost, da se potrudite ritem obdržati tudi v januarju. Na ljubezenskem področju bo za Bike v začetku januarja vznemirljivo, zato bodite pripravljeni na to. Glede partnerja se odločajte previdno in modro, da bodo odločitve prave. Nič ne boste zamudili,če boste ustvarjali počasno in trdno vez.

 

 


DVOJČKA 21.5.–20.6.

Horoskop Dvojška

Osebno: Ni vam treba biti najboljši, kajti vedno se bo našel nekdo, ki je še boljši. Vi bi pa porabili svojo energijo po nepotrebnem. Dobro bo, da se naučite smejati sami sebi in s tem omiliti tegobe, ki jih preživljate. Napake so za vsakogar značilne: opazuj njegove napake in spoznal boš, kakšen je človek.

Ljubezen: Odpirajo se vam vrata za nove priložnosti. Vse bo tako, kot si tiho želite. Poskušajte bolj smotrno razdeliti čas. Razvajanja za dušo in telo bodo prijala, vendar zmerno, da se preveč ne polenite. Konec meseca vas očara mlajša oseba, s katero preživite pravljične trenutke.

 

 


RAK 21.6.–22.7.

Horoskop Rak

Osebno: V prihodnjih dneh se osvobodite panike, lažje boste zadihali. Tudi na določene težave boste gledali drugače. Obeta se vam nov zagon in strah, da vam ne uspe bo odveč. Na izobraževalnem področju boste odkriti za nove, nenavadne pristope. Zavzemali se boste za uvajanje novosti in nakup naprednejše tehnologije.

Ljubezen: Nekateri se boste zatekli po podporo k prijateljem, a boste sprejeli več kot samo roko! Planeta ljubezni bosta delovala na vaše hormone tako močno, da ne boste mogli živeti brez erotike. Premislite ali ste res že zreli,da bi morali poskrbeti za potomce.

 

 


LEV 23.7.–22.8.

Horoskop Lev

Osebno: V prihodnjih tednih izberite najpomembnejšo novoletno zaobljubo in se je držite. Čeprav finančno niste najboljše, si kar privoščite oddih. Prepustite se dogajanju nekje daleč od doma. Pomemben pogovor lahko povzroči večje spremembe.

Ljubezen: Samski ne delajte kislega obraza. Ozrite se naokoli. Presenečeni boste nad čari nasprotnega spola. Pogledi povedo vse. Bližnja oseba bo potrebovala, da ji stojite ob strani v težkih trenutkih.

 

 


DEVICA 23.8.–22.9.

Horoskop Devica

Osebno: Skozi težavno obdobje bo pomagala vera in zaupanje vase. Ne podcenjujte partnerjevih želja, dobro bi bilo, če bi jih pomagali izpolniti. Z nekom, ki vas je prizadel, se bodo odnosi kmalu izboljšali.

Ljubezen: Nove ideje na čustvenem področju boste uvajali počasi, tako jih bodo sodelavci lažje sprejeli. Osebi, ki vam veliko pomeni boste v drugi polovici meseca povedali vse kar ste do sedaj prikrivali. Tudi če s tem pokažete ranljivo stran se ne boste zmedli. Čutili boste olajšanje in mir v srcu.

 

 


TEHTNICA 23.9.–23.10.

Horoskop Tehtnica

Osebno: Ne iščite krivde pri sebi, če se bodo sodelavci nekoliko odmaknili. Pustite, da v miru premislijo kaj pravzaprav želijo. Zelo hitro boste ugotovili, da so bili vaši strahovi ne osnovani. V delovnem okolju boste padli v past obrekovanja in govoric. Uporabite zdrav razum in se še pravočasno umaknite.

Ljubezen: Potrebujete pogovor, morda celo ramo za jokanje in tolažbo. Nekdo vam bo vse to rade volje ponudil, brez protiuslugi. Ne poskušajte spremeniti partnerja, raje delajte na izboljšanju samega sebe in premagajte svoj ego. Nedolžna laž je včasih boljša od boleče resnice.

 

 


ŠKORPIJON 24.10.–22.11.

Horoskop Škorpijon

Osebno: Imeli boste odvečno koncentracijo in motivacijo za opravljanje nalog. Prevetrili boste odnose, z nekaterimi navežete globlje stike, druge pa preprosto izpustite iz svojega življenja. Številni bodo vaše ravnanje ocenili kot nerazumno. Stvari uredite tako, kot vam narekuje srce.

Ljubezen: Osamljenost vam ni pisana na kožo, zato le pobrskajte po telefonu in pokličite osebo, ki jo že dolgo zanemarjate. Druženje bo prijetno in ima velik potencial, da se razvije v nekaj več kot le prijateljstvo. Zanimivo delo vas čaka, posvetite mu vse svoje znanje in delovne izkušnje.

 

 


STRELEC 23.11.–21.12.

Horoskop Strelec

Osebno: Dosegle vas bodo govorice in polresnice, nikar se ne odzovite nepremišljeno. Ko boste stvari dobro premislili, boste ugotovili, da vam nekdo skuša le škoditi. Najboljša poteza bo, da govorice ignorirate. Pri opravljanju nalog bodite pozorni, posebej natančni bodite, če imate opraviti s številkami.

Ljubezen: Nesporazum z bližnjo osebo se lahko obrne v pozitivno smer, če ste pripravljeni prisluhniti njenim besedam. Korenite spremembe ali celo zaobljube samemu sebi prinašajo nove, pozitivne energije v življenje.

 

 


KOZOROG 22.12.–20.1.

Horoskop Kozorog

Osebno: V prihodnjih tednih odprete pot svoji ustvarjalnosti, ki ne bo poznala ovir. Čeprav boste zelo družabni in zgovorni, utegnete pred določenimi osebami čutiti nelagodje. Manjše težave pri delu se bodo še nadaljevale. Zavestno se odločite za iskren pogovor, ki pogosto poskrbi za čudeže.

Ljubezen: V medsebojnih odnosih bi bilo dobro, da se nekoliko brzdate, raje premislite dvakrat, kot da bi izrekli nekaj, kar bi že v naslednjem trenutku obžalovali. Strahovi vzpodbujajo ego in agresijo in to za medsebojne odnose,nikakor ni v redu.

 

 


VODNAR 21.1.–18.2.

Horoskop Vodnar

Osebno: Teden začnete z zadovoljnim nasmehom na obrazu. Časa zmanjkuje takrat, ko si tega ne želite. Zahtevnejše obveznosti preložite na drugo polovico tedna. Vaše srce in duša vas bosta odnesla v objem osebe, ki vam pomeni največ. Sanje so dovoljene.

Ljubezen: Čeprav bi radi o svoji novi zvezi seznanili vsakogar, ki ga srečate, pa bo tokrat bolje, da še molčite. Pustite, da se medsebojni odnosi učvrstijo, za razkazovanje sreče bo še dovolj časa. Tudi v odnosih s sodelavci bodite previdni, izražajte se natančno, da ne bi prišlo do neprijetnega nesporazuma.

 

 


RIBI 19.2.-20.3.

Horoskop Ribi

Osebno: Čeprav radi počakate na pobudo drugih, se tokrat le potrudite in stopite iz svojih okvirov. Pobuda naj pride z vaše strani, da ne bi zaradi sramežljivosti zapravili dobre možnosti za lepo zvezo. V poslovnosti boste združili prijetno s koristnim. V privatni družbi boste sklenili zelo dober posel.

Ljubezen: Mesec pred vami bo družaben in poln ljubezni. Odnos s partnerjem bo postal mehkejši. Skupni jezik najdeta pri temah, kjer se vajina mnenja sicer zelo razhajajo. Tudi na prijateljskih odnosih vam bodo zvezde naklonjene. Sodelavce pridobite na svojo stran in jih navdušite z idejami. Oskrbite se z vitamini.

 

 

 
 

 

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min