ANGELSKI Horoskop od ponedeljka do petka

Ognjena znamenja (Oven, Lev, Strelec)

Umiriti boste morali svoje misli. Če do sedaj še niste meditirali,je zdaj pravi čas,da začnete in s tem spoznate koristi meditacije. Sprostitev in ohranitev notranjega miru vam bosta v tem tednu zelo koristila. Zgladili boste tudi družinske spore. Strastno ljubezensko razmerje je na poti ali je celo že prisotno,lahko vas sicer izčrpa,lahko vam pa poda vir energije. Osredotočali se boste na prihodnost.

Zemeljska znamenja (Bik, Devica, Kozorog)

Angeli želijo,da malce bolj objektivno gledate na okoliščine,s tem boste lažje sprejemali odločitve in se odprli novim priložnostim. Ne podlegajte izzivom poslovnih sodelavcev in bodite bolj iskreni v odnosih z drugimi. Če ste samski ali če se otepate resnega odnosa,boste spet dobili priložnost za resno razmerje.

Zračna znamenja (Dvojček, Tehtnica, Vodnar)

Karte kažejo,da bo vaše počuje na vrhuncu,zelo dobre volje boste in s tem posledično tudi zelo družabni. Več si boste tudi upali tvegati. V ljubezni boste zaupljivejši. Če imate partnerja,boste veliko razmišljali o spremembi odnosa,ki bi lahko utrdila vajin odnos. Tudi krajši oddih bi se vama prilegel.

Vodna znamenja (Rak, Škorpijon, Ribi)

Precej boste skrivnostni,glede svoje poslovne poti. Zaupajte jih vsaj partnerju,saj bodo spremembe,ki si jih želite vplivale tudi nanj.Obeta se vam večji nakup avto ali nepremičnina. Čas je primeren tudi za menjavo prehrane,kar bo posledično vplivalo tudi na težo. Novi odnosi bodo zahtevali veliko prilagajanja,še posebej,če ste bili dolgo samski. Vzemite si čas in ne bodite prestrogi do sebe.

 

Za osebni horoskop ali podrobnejšo razlago pošlji sms JASNOVID na 3040

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min