So dnevi in trenutki polni sreče in miline, ko radostni oči zapremo in si tiho zaželimo: da ne mine.

 Naj smeh, ljubezen, mir v svetu srce prevzame; lepše bo življenje.

 

 

9-LETNI CIKLI OSEBNIH LET

Naše življenje se vrti v  9-letnih ciklih. Vsako leto ima svoje število, ki nosi svojo vibracijo. To je tema, ki dominira temu obdobju vašega življenja. V devetih letih se zaključi eno obdobje v vašem življenju, en cikel…

 

Horoskop in astrologijaOsebno leto pod vplivom števila 1

Pred vami je dobro leto,uspehi vas čakajo na vseh področjih. Čeprav zadnje čase ravno niste takega mnenja,saj se vam zdi,da je trud,ki ste ga vložili v svoje delo,povsem neopažen,boste že v marcu dobili več možnosti,da svojim nadrejenim pokažete iz kakšnega testa ste. Lahko pride tudi do zamenjave službe. V vsakem primeru vas bos premljal uspeh,saj so vaše sposobnosti in dosežki velik potencial. Tudi finančno se boste stabilizirali,kar bo poskedica boljše plače. V partnerstvu prilčakujte stabilno in izpolnjujoče razmerje. Samski,vam se odpirajo možnosti,da najdete osebo tudi s pomočjo vedeževanja in svetovanja,ki vam lahko pričara dolgoročen odnos.

 

Osebno leto pod vplivom števila 2

Leto 2019 vam prinaša veliko priložnosti za spremembe,ki bodo močno izboljšale vaše življenje. V marcu izveste za odpiranje novega delovnega mesta in potegovali se boste zanj. V poletnih mesecih vas bo zamikala nova poklicna pot,ne capljajte na mestu,temveč se odločite in pojdite za klicem svoje duše. Jesenski meseci bodo tisti,ko boste sprejemali odločitve. Dobro veste,da bi z zamenjavo poklicne poti zaslužili veliko več,tudi vedeževalka vam pri odločitvi lahko pomaga. V družinskem krogu pričakujte lepe trenutke. Samski pričakujte novo poznanstvo,ki se bo zelo hitro spremenilo v trdno partnerstvo.

 

Osebno leto pod vplivom števila 3

Pred vami je leto,ko boste morali biti zelo potrpežljivi. Dosežki katerih se nadejate bodo prišli z zamudo,vendar ne izgubite motivacije,saj veste,da pride vse točno takrat,ko je najbolj primeren čas za vas. Na poklicnem in izobraževalnem področju bo zelo stresno,zato boste potrebovali dodatno podporo,ki jo lahko prejmete s strani energijskega terapevta. ali samo pristnega in iskrenega svetovanja. Vesolje vam odsvetuje iskanje nove službe. Ko pride pravi čas bodo vaši napori poplačani,zato počakajte na boljše čase. Finančno stanje bo v prvem polletju ostalo nespremenjeno. Tudi v partnerstvu ne bo posebnih sprememb,vendar lahko kljub vsemu računate v tem stresnem letu na partnerjevo podporo,ozavestili boste tudi,da ljubljena oseba potrebuje vašo pozornost.

 

Osebno leto pod vplivom števila 4

Pred vami so naporni vsaj prvi trije meseci. Uspehe boste dosegli s trdim delom,kar vam bo pomagalo pridobiti veliko samozavesti. Izogibajte se večjim spremembam in bodite previdni predvsem pri zdravju,ki je povezan s stresom. Če iščete novo službo ali nameravete zamenjati poklic se obrnite na vedeževanje in svetovanje,da skupaj najdemo pravo pot,namreč ni vsaka priložnost čisto prava,čeravno se tako zdi na prvi pogled. V poletnih mesecih se boste zelo razveselili dosežkov svojih bližnjih. Druživa vam bo v veliko oporo,zato jim namenite več pozornosti. Ljubezen bo v tem letu bolj postranskega pomena,vseeno pa lahko pričakujete več novih poznanstev,ki bodo v prihodnje zelo pomembna za vaš osebni in duhovni razvoj.

 

Osebno leto pod vplivom števila 5

V tem obdobju si boste zaželeli rešiti družinske zadeve,morda pa se boste ujeli v razmišljanju ali družinsko življenje sploh želite. To je najboljše leto za razreševanje prikritih družinskih problemov ali za odpravo odsluženih družinskih vzorcev in pogojevanj. V vas se porodi misel o dodatnem izobraževanju,morda boste druge izobraževali,učili ali svetovali drugim. To je zelo ugodno leto za notranjo rast in razvoj,zato boste v tem obdobju nagnjeni k raziskovanju sanj,meditacije in k duhovnemu življenju. Primerno leto za uresničitev ustvarjalnih zamisli in za dejavno zagotavljanje varnosti in stabilnosti. V tem obdobju se boste soočili s starimi strahovi. Pazite da ne boste sklepali površinsko ker lahko naredite krivico. Po naravi radi združujete nasprotja,različnosti in paradokse in ustvarjate višje celote,za kar Vam je to leto še posebej naklonjeno,jasnovidka ga vidi kot priložnost za nadgradnjo duhovnega razvoja. Ugotovili boste da vsaka umetnost vsebuje združevanje številnih različnih delov ki so videti nasprotni pa vendar skupaj delujejo simetrično in uravnoteženo. Svoje slabosti boste uspešno združili s prednostmi ki so vam na voljo.

 

Osebno leto pod vplivom števila 6

V tem osebnem obdobju boste začutili potrebo po razčlenjevanju vseh razmerij, v vsa v katera ste zapleteni; prijateljska, poslovna, družinska in ljubezenska. Vrednotili jih boste po tem ali so dobra za vas, ali vas podpirajo na način kot ga želite vi ali pa si kakšnega sploh ne želite več, nekatera boste želeli poglobiti, druga tista ki pa ste jih prerasli pa razdreti. Veliko boste razmišljali o skupnem življenju in tudi o preselitvi. Postavljeni boste med dvema zadevama, dvema stališčema, dvema smerema ali dvema osebama, veliko razmišljanja katera izbira oziroma odločitev je boljša, lahko tudi kako v življenju spojiti dve zadevi v višjo celoto v osebnem in poslovnem smislu. Ne bojte se, imate razvit šesti čut, ki vam bo v veliko pomoč, smo poslušati ga morate znati.

Horoskop 2015

 

Osebno leto pod vplivom števila 7

Na samem začetku leta boste trčili na določene ovire,ki pa jih boste uspešno prebrodili in se veselili preostanka leta. Na poslovnem področju boste pred velikimi izzivi,ki jih boste premagali z pokončno in razumsko držo,vztrajnostjo in potrpežljivostjo. Tudi kakšen poraz se bo pojavil,vendar je to samo preizkušlja na vaši poti in z njo boste postali močnejši. Če ste brez službe si ne očitajte,temveč izkoristite čas in se posvetite sebi-ne bo dolgo tako. Zadnja dva meseca bosta za vas zelo uspešna in delovna. Če računate na dobiček prek finančnih naložb,kupite kakšno srečko v poletnih mesecih. Z naporno prenovo doma rajši počakajte . Kratkotrajne ljubezenske zveze vam ne bodo prinesle izpolnitve,poslužite se jasnovidkinih smernic.

Osebno leto pod vplivom števila 8

Leto 2019 bo za vas vse prej kot enolično,imeli boste prilžnost pokazati svojo kreativnost in izvirnost,poskušajte pa brzdati svojo spontanost in se izogibajte  tveganim situacijam. Pokazale se bodo priložnosti,ko boste lahko pokazali  svoje sposobnosti in izkušenost,s čimer boste utrdili svoj sloves in tudi položaj. S svojo kreativnostjo boste izpilili svoj talent ,pri tem pa ne pozabite na svojo skromnost. S finančnega vidika je pomembno upoštevati izogibanje večjim tveganjem,raje se posvetujte z vedeževalko,katera vam lahko ponudi iztočnice naslednjih korakov. Prijateljski odnosi bodo stabilni,zato ne nakazuje večjih potreb po spoznavanju novih prijateljev. Leto vam je naklonjeno za daljša potovanja in spoznavanje tujih dežel.

 

Osebno leto pod vplivom števila 9

Ker ste se v zadnjem času veliko spraševali,kdaj bo tudi za vas posijalo sonce,vas lahko razveselim;v letu 2019 boste imeli obilo sreče. Poskusite čimprej pozabiti na preteklost in se osredotočite na prihodnost. Vaša samozavest  in pozitivna naravnanost sta ključni,saj vaša odprtost zelo dobro vpliva na vašo okolico. Veliko priložnosti boste imeli za napredovanje,pa tudi za drugo delovno mesto. Pri odločitvi vam je lahko v veliko oporo vedeževanje in svetovanje o pravilni odločitvi. Finančno stanje se bo izboljšalo. Svojcem boste pomagali pri njihovih nalogah in tudi težavah. Če ste v partnerstvu,boste svoji ljubljeni osebi stali ob strani na vsakem koraku,kot navdih za nove dosežke. Samski boste imelizelo pestro družabno življenje,možne so nove neobvezujoče veze.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min