HOROSKOP ZA 2019

                             

Oven 21.03. - 20.04.

Čustveno življenje prinaša ravnovesje in skladnost. Januarja se boste prelevili v čutno osebo in napredovali na osebni in duhovni ravni. Zdi se, da vam bo energija februarja nihala. Marec prinaša paleto odločitev. Pomembno vlogo bodo igrale misli in da razmišljate pozitivno. Delavni projekti se bodo odvijali na učinkovit način in april bo mesec poslovnih uspehov. Odkriti morate svojo resnico. Meseca maja vas bo spremljala tiha sreča in ugodnosti.  Obiskala vas bo muza ustvarjalnosti in vam podarila navdih, dobre iztočnice in učinkovite rešitve. Julija bo nekaj nihanja v pogledu denarja. Odločiti se boste in preživeli kreativne počitnice. Avgusta se morate na pravilen način postaviti zase.  Čas bo namenjen uporabnih informacijam. Odločiti se boste morali in slediti svoji resnici. Dogovoriti se morate, kaj vam je bolj in kaj manj pomembno. Zapisujte si svoje občutke. Konec leta prinaša neko čarobnost, izpolnjenost in skrite želje. Samski se bodo lahko zaljubili v decembru!

Posel in denar: Sprememba,ki vodi v pravo smer

V poklicnih odločitvah ste čedalje večji mojster, zato boste v 2018 letu brez težav sprejeli nekaj težavnih odločitev, zaradi katerih boste pridobili tudi občudovanje svojih nadrejenih. Ste dobro motivirani in z novimi projekti boste dokazali, da zmorete. Napredovanje zato ni izključeno. Previdnejši bodite od 1. marca do 20. maja, ko bi se lahko zapletlo pri uveljavljanju novih sprememb. Imejte pripravljen rezervni načrt, saj bodo zamude skorajda neizogibne. Možno je tudi, da si bo nekdo izmed partnerjev ali sodelavcev v zadnjem hipu premislil, tako da boste morali sprejeti hitro odločitev. Tudi sicer se v  letu 2018 pripravite na nekaj nenadnih presenečenj, ki bodo predvsem pozitivna, a kljub temu stresna. Konec julija boste sicer začutili nov, svež veter, ki vam lahko prinese novo službo, novega poslovnega partnerja ali nov projekt, ki bi lahko močno spremenil vašo kariero.

Na finančnem področju bi bilo dobro, če bi si čim prej uredili dolgoročno zavarovanje. Znani ste namreč po spontanem zapravljanju, in ker obstaja velika verjetnost, da boste v prvi polovici 2018 zelo zapravljivi, nekaj denarja raje ohranite na bančnem računu. Pozneje boste razmišljali o financiranju dodatne izobrazbe.

 

Bik 21.04. - 20.05.

Določiti si boste morali osebne meje in pravila igre. Poiskati morate način, kako boste v sebi našli moč in energijo za naprej. Februar bo mesec kreativnih idej in pozitivnih domislic. Sončni žarki prinesejo spoznanje o nekih novostih in marca se boste znali pravilno odločiti. Mnogo obveznosti bo na delovnem mestu. Aprila spoznate, da so sanje, ki jih nosite del resničnosti. Maj prinaša paleto ugodnih rešitev in dinamičnih premikov na bolje.  Čisto srce bo tisto, ki prinaša kopico uporabnih informacij v juniju. Preostala dve meseca bo čas namenjen raziskovanju lastne osebnosti in zdi se, da boste zoreli kot jabolko. Pomembno bo, da si svoje občutke zapisujete in da popazite na svoje zdravje (predel trebuha).Notranji nemir bo posledica stresa – sledi čas, ko morate biti ponosni nase. Odlično se znajdete v družbi, ples in glasba vam prinašata v prenesem pomenu krila. Konec tega leta se lotite raziskovanja duhovnih nalog in ezoteričnih zakonitosti. Res je, da iz majhnega raste veliko.

Partnerstvo: Novi srčni izzivi

Vsi,ki ste v partnerstvu, ki vas ne zadovoljuje, boste letos pripravljeni narediti vse, da to spremenite. Po vsej verjetnosti boste spoznali eno izmed najpomembnejših pravil, ki velja v odnosih: namesto da poskušate spremeniti drugega, poskušajte raje spremeniti sebe. Začnite z malimi spremembami in videli boste, da se bo tudi ljubljena oseba začela veliko raje prilagajati novostim. Predvsem poleti si privoščite veliko več skupnih druženj, vztrajajte pri pogovorih in sprehodih, ki bodo osvežili vajina čustva in medsebojno spoštovanje.

Samski, boste iskali vedno nove priložnosti, da se dokažete na ljubezenskem področju. Vse to vas bo močno izčrpavalo, obenem pa ob tem ne boste čutili posebne notranje zadovoljitve. Če je to tisto, kar hočete, potem tako tudi storite. Če pa v sebi čutite, da je čas za spremembo in resen odnos, boste do tega prišli predvsem s potrpežljivostjo ter aktivnim izražanjem svojih čustev in občutij. Že spomladi lahko spoznate osebo, ki vas bo močno zanimala, obenem pa tudi prestrašila, saj se boste zavedeli, da boste, če ji pokažete svoja čustva, kaj lahko popolnoma spremenili svoje življenje.

 

Dvojčka 21.05. - 20.06.

V mesecu januarju vas bo odlikovala iskrenost. Prisluhnili boste sebi in tistim zadevam, ki vam prinašajo določeno blagostanje. Februarja bo zabavno tam, kjer bo veliko ljudi.  Slediti boste morali osebni preobrazbi in narediti prerez. Doumeti morate svojo resnico in prijetnosti se bodo nadaljevale ena za drugo. Aprila se morate odločiti za določeno alternativo, pozitivno bo, da ne boste pretirano trmasti. Maj prinaša košaro idej.

Nakazani bodo čarobni premiki na bolje. Ob sebi boste imeli ljudi, ki vam bodo sledili in vam bili istočasno ogledalo. Julija preživite nekaj adrenalinskih dni in popaziti boste morali na svojo varnost. Druga polovica meseca avgusta obljublja prijetnosti in sladke razvade. Septembra bo tišina naravni antibiotik in odkrito boste zagovarjali svojo resnico. Koristne učinke bo imela tudi disciplina. Več časa boste namenili učenju in pridobivanju znanja. Skozi različne delavnice za osebno rast, pa spoznali sebe in svojo osebnost. Sreča se skriva na strani pogumnih!

Posel in denar: Združili boste moči

Že po naravi ste izredno marljiv delavec, ki se zaveda svojih odgovornosti in materialnega dobička, povezanega z uspešnim delom. V letu 2018 bo še posebno izražena vaša sposobnost sodelovanja in združevanja moči z enako mislečimi in sposobnimi ljudmi, s katerimi boste ustanovili podjetje ali pa se lotili skupnih projektov. Če imate redno službo, bodo vaši nadrejeni zelo zadovoljni z vašo produktivnostjo, sodelavci pa z vašo velikodušnostjo. Odlično se boste izkazali kot vodja projektov, saj boste pripravljeni s skupnimi silami delovati v skupno dobro. V letu 2018 boste namreč malce pozabili na sebične cilje in se raje osredotočili na dolgoročne priložnosti in načrte, povezane z dobro opravljenim delom. Februarja se izogibajte drastičnih odločitev in sumljivih ponudb, ki vam ne bi tako zelo koristile, kot se morda zdi, vzele pa zelo veliko časa.

Čeprav boste v delo vložili veliko truda in energije, se vam to v letu 2018 finančno ne bo popolnoma povrnilo. Tega se po eni strani zelo dobro zavedate, saj se, kot sem že omenila, zavedate dolgotrajnih koristi, ki vam jih to prinaša. Kljub temu si boste lahko privoščili več kot sicer, res pa je, da denarja ne boste zapravili zase, temveč za družino.

 

Rak 21.06. - 22.07.

Spremljala vas bo tiha sreča in paleta ugodnih iztočnic. V prvih dveh mesecih se boste družili z ljudmi, ki vam bodo v osebno pomoč. Zdravje: popaziti na okostje in sklepe.  Osvobodili se boste nekega bremena. Marec prinaša ključne rešitve in odločitve. Na delovnem mestu se bodo zadeve odvijale v vašo korist. Premešali boste kocke usode in globoko v sebi našli koristne informacije. Maja vas bo sprostila narava, sprehodi in prijetna glasba.  Opazovanje sončnih zahodov bo nekaj, kar vam vliva moči. Prva polovica poletja prinaša mnogo čarobnih premikov na bolje. Resnica pa je, da se morate varovati trme. Doživeli boste določen razcvet. V drugi polovici poletja pa hrepenite po pohvali in priznanju.Tišina, ki jo prinaša to obdobje vnaša določeno resnico in raziskovanje. Odkriti morate svoje prave potrebe in na pravilen način reči bobu bob. Narava bo vir navdiha in osebne sprostitve. Spremljala vas bo tiha sreča in novembra se vam bo izpolnila neka skrita želja.

Posel in finance: Postavite se zase

V tem letu boste imeli priložnost, da s svojimi dejanji opozorite nase. Pa ne le z dejanji. Pomembno je, da si tudi na sestankih izborite besedo, predstavite svoje mnenje in povzdignete glas, če bo treba. Sodelavci, ki so navajeni na vašo pasivnost, morda ne bodo najbolj zadovoljni z vašo na novo pridobljeno samozavestjo, medtem ko bodo nadrejeni vsekakor pokazali več razumevanja za vaše ambicije. Podpora avtoritete vam bo zelo veliko pomenila in pripravljeni boste izpolniti svoj del obveznosti. Odnosi s sodelavci se bodo znašli na malce majavih tleh, še zlasti s tistimi, ki prisegajo na tekmovalnost. Počutili se bodo namreč ogrožene, saj niso računali na veliko spremembo v vašem delovanju.

Priporočam vam, da se takšnih ljudi čim bolj izogibate, če se boste znašli v konfliktu z njimi, pa se postavite zase in vztrajajte pri svojem, sploh če veste, da imate prav. Zanesite se na notranjo moč in se ne pustite zmesti. S financami boste izredno zadovoljni in ne bo vam težko na svoja pleča sprejeti še več nalog, da bi izboljšali svoj finančni položaj. Februarja, marca in konec avgusta se izogibajte večjih zapravljanj, finančna tveganja pa se ne bodo splačala predvsem julija in konec oktobra.

 

Lev 23.07. - 22.08.

Odlikovala vas bo ognjevitost in najti boste morali prave argumente. Zelo zabavno bo na delovnem mestu. Februar bo mesec ugodnih priložnosti in dobrih osebnih iztočnic za napredovanje. Dogodki se bodo v mesecu marcu zavrteli v vašo korist. Spremljala vas bo neka energičnost in določiti si boste morali pravila igre. Aprila se morate soočiti s tistim, kar vam prinaša ugodnosti in  ljubezen bo sol in aroma življenja. Štele bodo malenkosti! Tišina bo nekaj, kar vam bo podarilo krila. Junija in julija boste zelo ustvarjalni, polni navdiha in izvirnih idej. Priložnosti za uspeh bo veliko in se bodo še stopnjevale. Avgust prinaša neko trdnost, učinkovitost in sprostile vas bodo športne aktivnosti.  To bo čas, ko se boste znali na pravilen način postaviti zase. Ljudje vam bodo ogledalo in iz omenjenega se bo moč naučiti mnogo zadev. Popaziti boste morali na svoje zdravje in modro bo, da telesu dovajate dovolj vitaminov. Pričakujte  prijetnosti!

Odnosi in družina:  Pestro bo!

V ospredju bodo predvsem tisti odnosi, od katerih boste imeli koristi. Ne boste se hoteli družiti zaradi druženja samega, temveč zaradi morebitnih nasvetov, pomoči in koristi, ki jih lahko prejmete od drugih. S tem seveda ni nič narobe, saj boste v novem letu napredovali predvsem na ta način. Zelo možno je, da bo neki odnos v družini prerastel v pristno prijateljstvo. Povezala se bosta prek skupnih nalog, medsebojno sodelovanje pa bo razkrilo, da sta si v marsičem podobna in da se v marsičem lepo dopolnjujeta. Kot rečeno, ljubezen v družinskem krogu prav tako ni izključena, vse to pa vas lahko še dodatno motivira za uresničevanje vaših načrtov.

Družinsko področje bo v novem letu zelo pomembno. Znašli se boste pred novimi odgovornostmi, obveznosti se bodo kopičile, vi pa ne boste vedeli, kako bi jim bili kos. Beg pred resničnostjo vam ne bo prav nič pomagal. Prej se boste spopadli z zahtevami in pričakovanji svojcev, lažje boste shajali. Pomembno je namreč, da se iz nastalega položaja tudi vi česa naučite.

 

Devica 23.08. - 22.09.

Ljubezen bo sol in aroma življenja. Januarja se boste odlično počutili doma in v krogu družine. Na drugi strani bo nujno, da boste znali izboriti tiste priložnosti, ki so vam dane. Marca se bodo zadeve pričele odvijati v pričakovani smeri. Čas bo namenjen tudi ljubezni in iskanju izgubljenih priložnosti. Spremljala vas bo tiha sreča in narediti boste morali osebno bilanco. Maj bo čas uporabnih informacij in tedaj naredite nekaj dobrega zase.  Junij prinaša unikatno energijo in tedaj se boste znali postaviti zase. Imeli boste polne roke dela in delavnih obveznosti. Sprostila vas bo narava in junij bo mesec, ko uživate v naravi in na svežem zraku. Julij prinaša neke zaključek in priložnost za nekaj novega in drugačnega. Narava vas bo obdarila s prijetnimi barvami in čas bo, da stopite na prvo mesto. Oktober prinaša določene spremembe in nove poglede. Soočiti se boste morali s tistim, kar ste odlašali. Popaziti bo potrebno tudi v pogledu denarja, kajti previdnost je mati modrosti!

Partnerski odnos: Trud bo poplačan

Vsi,ki s partnerskim odnosom niste zadovoljni in čutite, da vas partner vleče na dno, boste v novem letu imeli izvrstno priložnost, da se postavite zase in se vsaj nekoliko osamosvojite. Ne boste več tako obremenjeni s tem, kaj si mislijo drugi, kar bo močno pripomoglo k vaši pomembni odločitvi glede partnerske prihodnosti. Če menite, da se morata posloviti drug od drugega, bo najbolj primeren čas za to junija in julija. Po drugi strani je zelo možno, da boste nekoliko aktivneje poskušali rešiti odnos in partnerja prepričali o neki skupni spremembi, ki bo obema močno koristila. Partner bo navdušen nad tem, da niste več tako zelo pasivni in bo po prvotnih zadržkih tudi sam pripravljen narediti več za odnos.

Samski,ki se že dolgo pogledujete za nekom, boste v novem letu dobili priložnost, da uresničite svoje ljubezenske sanje ali pa se dokončno poslovite od njih in se postavite na realna tla. Če ne prej, boste maja zbrali pogum in se približali osebi, ki vas tako zelo mika. Ne pozabite, da sta za odnos potrebna dva, in če druga oseba ne bo pokazala zanimanja za vas, nikar ne žalujte predolgo. Že poleti boste imeli priložnost za novo ljubezensko zvezo, ki vas bo osrečevala in vam dajala vse možnosti za duhovno rast in materialni napredek.

 

Tehtnica 23.09. - 23.10.

Notranji mir bo pravo razkošje. Vaša naloga pa je, da omenjeno najdete. Prva dva meseca bosta minila v znamenju nekega iskanja, odkrivanja in priznanja novih priložnosti.  Marca boste iskali svojo srečo in jo našli v svojem srcu. Ljubezen bo za vas pravi blagoslov in uvid, kaj bo potrebno še spremeniti. Odkriti morate svojo resnico in april prinaša finančne in delavne ugodnosti. Maja boste morali popaziti na svoje misli in fizično energijo. Privlačile vas bodo skrivnosti in vse tiste dejavnosti, ki so skrite in nekoliko mistične. Doumeti morate pravila svoje igre in si vzeti čas zase. Ljudje, ki bodo prihajali v vaše življenje vam bodo na svoj način učitelji in učenci. Koristne učinke bo imela avgusta svoboda in kontakti s tujino. Zrno modrosti je zlato zrno. Naučiti se boste morali na pravilen način povedati svoje mnenje. Finančno se zadeve urejajo – ampak na počasen način. November prinaša nekaj novih situacij in dinamičnih odločitev na bolje. Sledite glasu srca!

Zdravje in počutje: Pomembno za vas

V novem letu bo v smislu vašega zdravja in splošnega počutja pomembna predvsem zmernost. Začutili boste, da vam kakršnikoli stresni dogodki čedalje manj ustrezajo, saj boste vsak psihični napor čedalje bolj čutili na svojem telesu. V tem smislu so možni pogosti glavoboli, morda celo napadi aksioznosti in pogosti prehladi. Dobro bi bilo, če bi našli kanal, prek katerega bi se lahko znebili negativnih in stresnih občutij. Toplo priporočamo ukvarjanje s športnimi dejavnostmi, toda tudi v tem primeru svetujemo več zmernosti.

Če se boste z vsemi štirimi vrgli v spremembo življenjskega sloga in se odločili za kakšno ekstremno športno različico, bo vaše telo doživelo prevelik šok, kar prav tako ne bo dobro. Previdnejši bodite predvsem marca in aprila, ko se boste v svoji koži počutili še posebej slabo. Če boste čez zimo pridobili nekaj kilogramov, jih izgubljajte počasi in razumno. Junija in v drugih poletnih mesecih se boste veliko bolje počutili, jesen boste pričakali veliko bolj pozitivni in spočiti.

 

Škorpijon 24.10 - 22.11.

Odkrito se morate pogovoriti o tistem, kar vas moti ali boli. Določiti si boste morali osebna meje, katere po potrebi tudi rušite. Februar bo mesec ljubezni in poslovnih uspehov.  V pomladnih mesecih boste sledili glasu svojega srca. Čas prinaša mnogo plodnosti, ustvarjalnosti in prijetnih dogodkov. Po potrebi boste zagovarjali svojo resnico. April bo mesec odgovornih rešitev in poslovnih prijemov. Maja se lahko zaljubite ali okrepite obstoječo vezo.V svoje življenje boste privabljali zanimive ljudi, ki vam odpirajo svet novih dimenzij in pogledov. Tako bo veljalo, da bo poletje čas čarobnih preobratov na bolje. Pomembno bo, da se boste sprostili. V pozitivnem smislu bo izstopal mesec julij.  Sreča se skriva na strani pogumnih. Določiti si boste morali meje in pravila igre. Imeli boste drzno roko in oktobra doživeli osebno preobrazbo. Zasejali boste seme, ki bo zraslo v trdno drevo. Zadnja dva meseca prinaša neko stabilnost in popazite na svoje zdravje (grlo in okostje).

Družina in družba: Mislite s svojo glavo

V novem letu bodo vsi po vrsti hoteli vplivati na vaše odločitve in si lastiti zasluge za vaše morebitne uspehe. Vsi,ki doma živite s precej dominantnim svojcem, vas bo njegovo vmešavanje v vaše življenje čedalje bolj motilo. Mlajši, se boste morda končno odločili stopiti na pot osamosvajanja, se odselili od doma in naredili vse, da se postavite na lastne noge.  Starejši,še vedno prenašate določene pritiske staršev ali katerega drugega svojca, je čas, da se uprete in poveste tisto, kar vam že dolgo leži na duši.

Družinski odnosi bodo torej precej napeti in v znamenju vaše želje po osvoboditvi, ki si jo boste lahko v letu 2018 tudi izborili. Veliko raje se boste zatekali k prijateljski družbi, še zlasti k starim prijateljem, ki vas dobro poznajo in vas lahko vedno znova spomnijo na vaše dobre lastnosti. Vse kaže, da boste spomladi navezali stik z nekom, ki bo postal pomemben del vašega življenja in vam bo prijatelj, mentor in svetovalec.

 

Strelec 23.11. - 21.12.

Sledili boste svojim sanjam. Omenjeno bo prineslo osebno preobrazbo in napredek na osebni in duhovni ravni. Ljubezen bo sol in aroma življenja in prijetnosti se bodo nadaljevale, ena za drugo.  V vas se bo prebudila nostalgija. Doumeti morate, da se vsaka zadeva zgodi z razlogom, tako najdete v sebi moč za naprej. April prinaša nove poglede in poslovne podvige. V prehrani omejite sol. Maj bo mesec, ko se boste počutili notranje mirni.  Valovi morja bodo odnesli tisto, kar morate pozabiti. Poletje prinaša mnogo novih dimenzij. Junij bo po zvezdnih namigih zelo delaven, priden in marljiv. Seveda pa se ne pozabite sprostiti in uživati. Koristne učinke bodo imele športne aktivnosti na prostem.  Vonj kostanja vas bo spomnil na prijetne trenutke. V ljubezni bo viden napredek meseca septembra, tedaj prejmete tudi ugodnosti in dobre popotnice. November bo mesec skritih namigov in pomembno bo, da prisluhnete sebi. Zapisujte si svoje občutke in misli. Usoda vam bo namenila, da razrešite neko skrivnost. Mnogo se boste naučili skozi opazovanje okolice.

Zdravje in počutje: Storite več zase

Ker se bo na vseh področjih toliko dogajalo, boste v sebi nemirni in zaskrbljeni. Nič čudnega torej, če se boste odločili za spremembo videza in tako kljubovali vsemu, kar se dogaja okrog vas in v vas. Strelke se boste odločale za kratke pričeske in novo barvo las, z nekoliko bolj izzivalnimi oblačili pa boste poudarile svojo drzno naravo. Priporočam vam rdeče odtenke, ki izražajo pogum in aktivnost. Tako boste vsaj navzven drugim dali vedeti, da ste prava bojevnica, ki ne obupa.

Februar, junij in pozneje oktober in november bodo za vas precej utrudljivi meseci, ko bi lahko za nekaj dni pristali v bolniški postelji. Pomembno je, da najdete primeren način sproščanja, da se veliko pogovarjate o svojih težavah in strahovih ter da sproti razrešujete morebitne stresne razmere. Meditacija, joga ali pa zgolj sprehod v naravi so vam pri tem lahko v veliko pomoč.

 

Kozorog 22.12. - 20.01.

Doživeli boste napredek, tako na osebni, kot duhovni ravni. Vendarle morate biti zelo previdni, še posebej na področju zdravja (trebuh). Določiti si boste morali nova pravila igre. Odkriti bo potrebno lastno popolnost in doumeti, da je ljubezen neka umetnost. Vezani bodo nekoliko bolj nemirni in nevezani imajo možnost, da v aprilu najdejo sorodno dušo. Zvezde vam bodo naklonjene v tistih zadevah, kjer ste močni in izpostavljena je služba.  Iskanje sreče vam bo podarilo krila. Poletje prinaša ustvarjalno in prijetno energijo. Nekaj več previdnosti ne bo odveč v komunikaciji in pri vseh intelektualnih opravilih. Doumeti boste morali, da je poletje namenjen uživanju. Čarobnosti se bodo pričele dogajati meseca avgusta. Raziskovanje bo vaša strast in užitek. Finančni uspehi se bodo vrstili, eden za drugim. Zdi se, da življenje dojemate kot neko igro, kateri boste igrali pogumno. Naredili se bodo temeljiti premiki in ljudje, ki niso za vas bodo odšli in to bo pravzaprav dobro.

Posel in finance: Pokažite,kaj zmorete

Že na začetku novega leta se boste vrgli v delo in tako hoteli nadrejenim dokazati, da ste pripravljeni zavihati rokave zato, da bi napredovali. Toda bolj kot marljivost jih bosta očarali vaša iznajdljivost in sposobnost vodenja, zato jim čim prej pokažite tudi te svoje lastnosti. Še najbolj bo v ospredju delo pri skupinskih projektih, pri katerih se lahko izkažete kot uspešen vodja, organizator in koordinator. Dovolite, da vaša dejanja govorijo sama zase, besedičenje pa raje prepustite drugim. Še zlasti v drugi polovici leta bodo pomembni poslovni odnosi, zato se ne zapirajte vase in iščite čim več novih stikov in poznanstev. Prav na račun nekaterih novih službenih prijateljev si lahko najdete novo delovno mesto ali pa morda celo novo službo. Če ste samozaposleni, bodo poslovni stiki v novem letu toliko bolj pomembni za vaš napredek, zato jih redno negujte in navezujte nove.

Kar zadeva finance, je čas, da se posvetite dolgoročnemu varčevanju, saj boste le tako lahko čez nekaj let dobili, kar si želite. Pri tem bodite čim bolj disciplinirani, vzdržite pa se predvsem zapravljanja denarja za druge, k čemur boste nagnjeni predvsem poleti in pozno jeseni, ko bo čas za nakup božičnih in novoletnih daril.

 

Vodnar 21.01 - 18.02.

Narediti boste prerez in v mesecu januarju in reči bobu bob. Doumeti bo potrebno, da je vaša energija unikatna in skozi omenjeno je razbrati osebno in duhovno rast.  Ljudje vam bodo preprosto sledili in tako odkrijete svoje bistvo. Dogodki se bodo marca zavrteli v pričakovani smeri, aprila se morate boriti za svojo resnico in pravico. Čas pomladi prinaša nove ideje in paleto zamisli. Maja bo vaš dar plemenitost in dostojanstvo. Toplo sonce vam bo vlilo zaupanje in podarilo smernice za naprej. Odkriti morate svojo resnico in jo na dinamičen način zagovarjati. Omenjeno vam bo v celoti uspelo. Julija se mnogo zadev učite na novo in doumeti boste morali, da je bistvo vsega ljubezen. Počasi se daleč pride!  Izzivi na delovnem mestu se bodo stopnjevali. Preučiti boste morali nove možnosti in doumeti, da je življenje lahko tudi igra. Seveda bodo skupinska opravila tista, ki prinesejo srečo in ugodnosti. December bo mesec skritih priložnosti in ljubezenske sreče.

Družina in prijatelji: Obnovitev odnosov

V novem letu boste imeli priložnost po dolgem času spet navezati stike s sorodniki ali prijatelji, na katere ste zadnja leta kar preveč pozabljali. Skupna srečanja vas bodo spomnila na preteklost, na vaše nekdanje želje in na vaš trenutni položaj, vse to pa vas bo motiviralo, da končno uresničite svoje stare ali pa morda nove ambicije. Pri tem bo še posebej pomemben odnos z neko osebo, ki je na avtoritativnem položaju in je starejša od vas. Čeprav sprva morda ne boste imeli takšnega občutka, vam prav ta oseba lahko pomaga doseči novo razumevanje vaše situacije oziroma vašega pogleda na življenje in kariero. Zelo možno je, da gre za enega od staršev, s katerim se do zdaj nista najbolje razumela.

Na splošno boste v novem letu izredno družabni, navezali boste veliko stikov z ljudmi, s katerimi vas družijo podobna zanimanja, mlajši vodnarji pa boste sploh središče svoje družbe.

 

Ribi 19.02 - 20.03.

Dokončali boste zadeve iz preteklosti. Končno se lahko osvobodite tistih reči, ki vam pomenijo neke težave ali nejasnosti. Lažjih poti ni in jih ne bo, februar bo mesec umetnosti in kreativnih dejavnosti. Nakazano je, da boste prepevali vesele pesmi in se veseli vsega, kar vam na svoj način predstavlja izziv. Sreča vas ne bo zapustila, modro pa bo, da znate prisluhniti intuiciji in skozi omenjeno najdete navdih. April bo ugoden v pogledu denarja. Sprejeti boste morali odgovornost in tako boste načrtom in delovnim obveznostim v celoti kos. Določiti si morate neke meje in pravila igre. Seveda bo poletje v osnovi namenjen tudi uživanju in odkrivanju tisti zadev, ki so vam neznanka.  Plodovi jeseni bodo priložnost za raziskovanje. Tudi sami se boste mnogo zadev učili drugače. Vsekakor popazite na svoje zdravje (stopala). Vidno se soočite z obveznostim in najdete svojo notranji mir in ravnovesje. Tišina bo naravna oblika meditacije in priložnost za osebno rast.

Ljubezen: Čustveno prebujeni

Skupaj s samozavestjo bo v novem letu rasla tudi želja po ljubezenskih doživetjih.  Samski ste do zdaj precej pasivno spremljali dogajanje na ljubezenskem parketu,zato boste zdaj veliko aktivneje posegli vanj. Zelo možno je, da se boste zaljubili v osebo, ki je že oddana ali za katero se zanima še nekdo. To vsekakor ni razlog, da bi odnehali. Že na začetku marca boste imeli priložnost, da se prepričate, ali je med vami in osebo, ki vam je všeč, vzajemna privlačnost. Če bo odgovor pritrdilen, se nikar ne umaknite. Predvsem zaupajte, da se bo vse izteklo tako, kot je najboljše za vas, pa naj to pomeni, da boste na koncu s to osebo ali pa ne.

Sicer pa bodo junij, september in november odlični meseci za nova ljubezenska poznanstva, več previdnosti pa vam priporočamo februarja, maja, na začetku avgusta in oktobra. Vsi,ki ste v srečnem razmerju, bosta v jeseni imela priložnost še dodatno utrditi odnos, bodisi s selitvijo na svoje ali morda s poroko. V vsakem primeru je pred vama izredno plodno leto, v katerem bosta skupaj močno napredovala. Prav zato vam priporočam, da skupaj preživita večino prostega časa in zgradita še zaupnejši odnos.

Vsi,ki imate v partnerstvu čedalje večje težave, ki se ponavljajo, in če ne vidite nobene rešitve, bo v novem letu čas, da opustite misel na to, da se bo partner kdaj spremenil ali da se bo zgodil čudež, ki bo vse postavil na glavo. Dojeli boste, da lahko spremembo naredite le sami, to pa po vsej verjetnosti tako, da se za vedno poslovite od osebe, ki vam več kot očitno ne ustreza. Prav je, da poiščete srečo drugje, da se čustveno znova prebudite in se osredotočite na to, kar si resnično želite: biti ljubljeni, razumljeni in zadovoljni. Pravi čas, da se odločite za korak naprej, bo že januarja. Če ne prej, pa si boste ljubezensko svobodo zaželeli septembra in oktobra.

                                             

Pa srečno v 2019!

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min