OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI IN OPTIMIZACIJA

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: DRAGICA POLAK S.P.

 

OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI v našem podjetju

Oblikovanje spletnih strani zajema nekaj korakov. Najprej se podjetje odloči ali želi prenovo spletne strani ali postavitev nove domene in nove spletne strani. Potem tu pride odločitev okoli načina izdelave spletne strani za določeno podjetje. Lahko izberemo način, da se določi čisto univerzalen dizajn ali pa se izbere oblika na knjižici dizajnov. Pri univerzalnem dizajnu ima na začetku največ dela grafični dizajner, ki oblikuje izgled vaše spletne strani po lastnostih vašega podjetja. Tu je zelo pomembno, da spletna stran izraža lastnosti in karakter podjetja. Če imate manj budgeta in bi raje nekaj preprostega, je najboljše, da se izbere videz strani na knjižici grafik. Tudi tu se seveda vse prilagodi podjetju, videz, slike, barve. Vsaki strani bomo vedno dali pridih, ki si ga zasluži.

Vsisi
 
Spletna stran Moč luči

Vas zanima vaša prihodnost?

Izobražena energijska terapevtka, Dragica Polak je velika mojstrica reikija, je jasnovidka, vedeževalka in svetovalka na vaši življenski poti. Če vas kaj teži, če se počutite slabo ali če ste negotovi glede prihodnosti, se lahko obrnete na njo. Prerokovala vam bo iz tarok kart, remi ali angelskih kart, pomagala vam bo razbiti blokade in razkriti pot skozi vaše težave.

 
 

Zastarela spletna strategija?

Pokličite nas in prenovili vam bomo spletno strategijo. Opisali bomo dve najbolj pomembni dejavnosti našega podjetja. Delamo optimizacijo spletne strani in izdelavo spletnih strani. Podjetje dandanes rabi sodobno spletno strategijo, cena postavitve spletne strani pa je majhna, glede na to, kaj dobite. Oblikovanje spletnih strani in optimizacija spletne strani je korak k povečanju prometa in vidnosti.

Vsi.si, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Ema bazeniIzdelava spletne strani Odvetnica ŽagarIzdelava spletne strani SkittiIzdelava spletne strani KrasopremaIzdelava spletne strani EkostilIzdelava spletne strani Okna Kli

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.