JASNOVIDNOST = prejemanje pomembnih sporočil in informacij

Beseda jasnovidnost zame pomeni sposobnost jasnega videnja, da lahko prejemam sporočila in informacije v stanju višjega vizualnega zavedanja.

Večina razmišlja, da je jasnovidnost dar, ki je zaupan le redkim, vendar temu ni tako. Ta dar imamo vsi, odvisno je samo kako se z njim spopademo, koliko ga sprejmemo, koliko vanj zaupamo in verjamemo. Razlika je tudi v tem, koliko se določena oseba zaveda svojih sposobnosti. Nekateri se celo zavedajo informacij, ki jih prejemajo z notranjimi čuti, a jim ne zaupajo dovolj, da bi jih lahko z pridom uporabljali, zato o njih niti nočejo govoriti.

Z jasnim duhovnim vidom zlahka prepoznam informacije o vsaki, za mene in za vas pomembni zadevi. Vidim lahko prihodnost svoje, kakor tudi druge/vaše partnerske zveze in poklicne poti. Kadar se odpravljam na pot, lahko vidim cestne ali vremenske razmere, tako zase kot za vas. Vidim lahko tudi svoj in vaš od Izvora dan življenjski namen in korake, ki jih moram/te storiti,  da bi ga izpolnili.

Vedeževanje in jasnovidnost

 

Se vam je že kdaj zgodilo,  da ste o nekom razmišljali in vam je naslednji hip telefoniral ali pisal? Vam je ob vstopu v neznan prostor takoj jasno, kakšna je tam energija? Se vam v umu pojavljajo močne mentalne slike ali pa v sebi zaslutite odgovor na vprašanje, še preden ga izgovorite?

Če ste odgovorili z »da« ali vsaj z »morda« na katero od teh vprašanj, ste lahko prepričani, da imate jasnovidne sposobnosti, katere je potrebno samo še bolj razviti ali jim nameniti malo več pozornosti in časa. Jasnovidnost je dar, ki ga je potrebno negovati, vzpodbujati, razvijati in spoštovati.

Jasnovidka

Jasnovidka je za mnoge nekaj nedosegljivega, nekaj svetega in nekaj posebnega. Tudi sama spoštujem to besedo, saj vem kako težko je vzdrževati odprt jasnovidni “kanal”.

Veliko ljudi sploh ne ve, da dar jasnovidke ne prinaša samo dobrih stvari, ampak tudi slabe. Tako, kot lahko kot jasnovidka zaslutim, začutim in vidim prihodnost svojih strank, začutim in vidim tudi prihodnost svoje in tvoje družine. In ko se vidijo slabe stvari,  je to zelo težko povedati, saj ne želim prestrašiti stranke. Kot jasnovidka prevajam svojo simboliko v strankam razumljiv jezik. Včasih se zgodi, da se določena simbolika izpolni na več načinov in ni nujno, da na način kot je dejansko opisan. Sprejemam vse kar vidim, nato pa vse skupaj s svojimi besedami prenesem stranki. Nič ne pretiravam, če rečem, da se v vsaki osebi skriva jasnovidni čut, zato imam tudi veliko klicev ravno zaradi tega, ker stranke samo preverjajo, če vidijo, čutijo isto kot jaz in če je to resnica.

Vabim vas, da me pokličete, pišete in mi zastavite vprašanja, na katera bi radi prejeli odgovor. Vse dokler ne zaupate v svoje jasnovidne sposobnosti za tukaj za vas vedno in povsod.

Verjamem, da vam bom z odgovori v veliki meri pomagala, da boste lažje razvozlali resnico.

Jasnovidka Dragica

Jasnovidka DragicaMoje ime je Dragica, mnogi me poznajo kot jasnovidka Dragica. Na moji življenjski poti mi je vesolje naložilo posebno nalogo, in sicer da pomagam ljudem razumeti zakaj v življenju niso srečni in zadovoljni. S svojimi jasnovidnimi čutili, ki so mi pri tem v veliko pomoč, lahko pomagam vsem in vsakemu-tudi tebi pri težavah za katere se vam v tem trenutku zdi, da niso rešljive ali da nimajo izhoda. Nisem nič več kot vi, sem samo oseba, ki stvari globlje razume, saj temu botruje marsikatera neprespana noč… Svoje razumevanje sem podkrepila z vrsto prebrane literature, veliko pogovori z svojimi učitelji, ki so mi prihajali na pot takrat, ko sem jih najbolj potrebovala in življenjskimi preizkušnjami, ki mi jih je nalagalo življenje. Želim samo eno, da ne zapravljate časa, moči, energije za iskanje odgovorov, ampak da sprejmete odločitev, da želite spremeniti svoje življenje in me kontaktirate.

SMS JASNOVID 3040

Vsi mi smo se kot duše odločili, katerim staršem se bomo rodili in katero poslanstvo bomo opravili. Zato radi rečemo, da nam je usoda položena v zibelko. Vendar svojo usodo lahko spremenimo, če se ravnamo po »Zakonu privlačnosti«. Zato je zelo pomembno, da nadzorujemo svoje misli, kajti kot vemo-kaj razmišljamo to tudi privlačimo. Kadar se poglobimo vase in iščemo vzroke za nastale situacije se največkrat poistovetimo z tistim, kar so nam naši starši vcepili v glavo(pazi kaj delaš, pazi kako se obnašaš, pazi kako in kaj govoriš, nikoli ne bo nič iz tebe, poglej soseda, prijatelja, sorodnika kako je on dober, s tebe ne bo nič…)vse to in še veliko več so naši negativni vzorci, ki nam otežujejo življenje in nas obremenjujejo. Zelo malo krat se spomnimo pohval, ki smo jih bili deležni. To je besedilo, ki ga največkrat berem v SMS-ih, zato sem se nanje zelo zavzeto in intenzivno pripravila. Lahko dobite točen ter natančen odgovor v kolikor se opogumite in pošljete sms.

Vzorec strahu

Dobra vedeževalka vam pomaga odpraviti vzorec STRAHU, ki ima dve ravni. Prva vam govori, da ste izbrali napačno pot in da ste namenjeni proti neuspehu, pri čemer situacija zgleda brezizhodna. Skrili ste se v kot; v vas divja spor, ki ga niste mogli razrešiti, zato se vam zdi predaja najboljši izhod, vendar le-ta ne reši ničesar. Čeprav situacija zgleda nerešljiva, dejansko ni, če ste le dovolj pogumni, da poiščemo odgovor. Pri tem vam dobra jasnovidka lahko zelo veliko pomaga, saj vam predstavi prednosti izhoda na katerega se lahko zanesete.

Strah

V drugo raven negativnega vzorca strahu smo ujeti skoraj vsi. Ego nas je nalagal, da smo mi svoje telo in bomo kot taki tudi umrli. Če pa verjamemo, da smo duh, ki naseljuje telo, podobno kot ljudje vozimo avto, ugotovimo, da je zapuščanje telesa podobno odlaganju oblačil ali izstopanju iz avta; s takim razumevanjem bomo nekega dne zapustili telo mirno, ne z razočaranimi kletvami. Vprašajmo se: kaj je tisti skriti spor v tebi, pred katerim se ti zdi nemogoče zbežati? Vedno obstaja odgovor, če se ga ne bojiš odkriti.

Vsak vzorec lahko ozdravimo samo s tem, ko se zavemo, da smo vanj ujeti in ne želimo več biti. S tem izberemo razpustitev vozla in z njim povezane probleme.

Odvisnost

Skoraj vsak od nas na neki ravni goji vzorec napada nase. Pod njegovim vplivom smo vklenjeni v zlobno samo napadanje, kar je eden največjih problemov današnjega sveta in razlog, da se slabe stvari zgodijo dobrim ljudem. Vzorec temelji na podzavestnem sovraštvu do sebe, kakor tudi navidezna samozavest s katero se napadamo in mučimo. Ego nas pri tem tako zamoti s samim seboj, da ne slišimo prošenj za pomoč od oseb, ki nas potrebujejo, vzorec pa s tem gradi debelo steno med nami in našimi dragimi. Pogojena zabloda zaradi katere nismo dostopni za okolico, zaviramo svoj namen ter možnosti za srečo in mir. Šele, ko se nehamo napadati, lahko slišimo svoje bližnje, se odzivamo in jim pomagamo. To omogoča pretočnost in napredovanje v novo življenjsko poglavje. Nič slabega se ne more zgoditi, če se odpovemo vzorcu in njegovim posledicam, saj se šele tedaj zmoremo videti skozi božje oči ter si dovolimo ljubezen in srečo.

Zamera

V najglobljem kotičku našega srca je zelo dobro skrit vzorec zamere. Prepoznamo ga kot tesnobo ali občutek oklepa okoli srca. Te zamere najpogosteje prihajajo iz našega otroštva. Umaknimo se v miren kotiček, vzemimo si trenutek časa zase in v mislih ali naglas izrecimo iskreno iz  srca:

»Dragi nadangel Mihael prosim pridi in očisti moje telo vseh zamer«

Opazujmo kako z našega telesa odteka negativna energija. Na koncu se zahvalimo in občutimo lahkotnost telesa.

Vse te in še mnogokatere rešitve so vam na dlani, da jih razrešite in začnete ljubeče gledati na svet in življenje v svoji prihodnosti. Tukaj sem za vas, da vam pomagam priti do točke za katero smatrate, da je nedosegljiva. Vse je mogoče, tudi vašo težavo lahko rešimo skupaj!

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min