KAKO IZBRATI PRAVEGA

dvojčka

DVOJČKA-OVEN

Srečanje dveh nemirnih src,katerih skupna pot je često kratkotrajna. Če sta oba zaposlena,je v zakonu še kar v redu. Najbolje bosta vozila,če se bosta držala gesla"Ne obljubljaj ničesar!"Ko bi le bila malo bolj potrpežljiva. Potrpljenja vama primankuje,da je kaj! Sicer kar pošteno priznaj,da si v bistvu vedno hrepenela po spremembah in rahlem pokanju. Oven pa je tak,kot pokalica. Če ga podkuriš,nikoli ne veš kam bo skočil.

DVOJČKA-BIK

V vajinem zakonu je pri vsem burnem dogajanju Bik pomirjujoči pol. Ti si namreč lahkotneje grajena in imaš manj globine. Nasploh Bik veliko zdrži. Njegovo potrpljenje pa je vendarle časovno omejeno,zato se nad njim nikar ne pregreši! Dobiček imata oba. Bik od tvoje okretnosti in vsestranskih domislic,ti pa prideš z njegovo pomočjo finančno na zeleno vejo. Bodi miroljubna,ker Bik ima rad mir in harmonijo.

DVOJČKA-DVOJČKA

To ti je zakon! Zabaven in živahen kar se le da! So Dvojčki,ki so bili že nekajkrat na poročnem uradu in so si v tem pridobili že veliko izkušenj. Kar mirno poskusi še enkrat! Ni zakleto,da ti ne bi končno vendarle uspelo. Seveda le,če misliš resno. Vajine ideje so kot studenec mladosti,vendar morata vsaj eno izpeljati do konca. Izognita se prevelikim izdatkom pri gradnji,saj živita nemirno in vaju tudi doma ni dosti.

DVOJČKA-RAK

Oba nosita v sebi bodato dediščino"nerazpoloženj". Dobro kontroliraj svoje živčne izbruhe,da ne pride do kratkega stika!. Rak hrepeni po mirnem in udobnem domu,Dvojčica pa gnezdi vsepovsod. Ustalila se bosta le,če bosta oba premagala hrepenenje po pustolovščinah in potovanjih. Njegovo življenje je kot zibajoča se ladja. Zdaj sem,zdaj tja. To te menda ne bo motilo. zakonskega bunkerja si res nikoli nisi želela!

DVOJČKA-LEV

Dvojčka se kar hitro navadi na reprezentativno tuljenje svojega Leva. Z rahlim posmehom in ljubkim klepetom ga prav dobro ukrotiš. Brez dvoma boš prišla z njim na konec,saj boš po nekaj letih poznala vse njegove plošče in jih boš lahko že na polovici ustavila. So pa tudi čedni,krotki Levi,kot nalašč za domačo uporabo. Toda vedi,da prava domača žival Lev ne postane nikoli.

DVOJČKA-DEVICA

Ti imaš spreten in odrezav jeziček,on pa ljubi dejstva,podrobnosti in rad zbada. No,na vsak način je ali bo vajin zakon zelo zgovoren,prepleten z mnogimi kabaretnimi vložki in z opominjajoče dvignjenim kazalcem. Včasih se ti zazdi tvoj soprog pretirano pedanten,toda po drugi strani ti predstavlja najvarnejše pristanišče za tvoj zibajoči se čaln v viharju usode. Enkrat mu boš hvaležna za njegov daljnovidni pogled in smisel za načrtovanje.

DVOJČKA-TEHTNICA

Spet ti lahko čestitamo! Šarm in šaljivost,razum in čustvovanje. Vse se je znašlo na istem mestu. Da znaš prijetno klepetati,da si sposobna zapeljevati in po potrebi tudi ugajati,vse to ti zagotovi srce soproga,rojenega v znamenju Tehtnice. On je ljubezniv veseljak in ob drobnih pozornostih,ki ti jih izkazuje,boš zlahka prezrla način njegovega reagiranja v zapletenih življenjskih situacijah. Dobro ga drži! Tak soprog je še marsikje zaželjen!

DVOJČKA-ŠKORPIJON

Če gojiš čustva do moškega,rojenega v znamenju Škorpijona,se moraš zavedati,da je to nevarna igra. Z veselimi ljubezenskimi dogodivščinami je opravljeno,draga moja Dvojčica! Kar Škorpijon enkrat ima,hoče v celoti obdržati zase. Imeti hoče vse,kar je na in v tebi. Je starokopiten,samosvoj in trmast. Pravi mož starega kova. Je tiha voda,ki dloboko dere. To boš že še spoznala! Ljubezni imaš ob njem več kot dovolj! Hišnega prijatelja ne potrebuješ in še njegovo življenje bi bilo ogroženo! Sicer pa ti postane tvoj Škorpijon nekega dne kar všeč,ker je značajen.

DVOJČKA-STRELEC

Vsak od vaju ima v prsih dvoje src in tako v enem samem zakonu občuti,zakaj se nekateri dvakrat ločijo! Preden se Strelec s tabo poroči,bojuje najhujši boj v svojem življenju. Ali ti ali katera druga,ali zakon ali svoboda,ali ena ali več? Toda premagal je samega sebe! Bodi srečna! Kljub vsemu se nasprotja privlačijo.

DVOJČKA-KOZOROG

Končno lahko položiš glavo na predana moška prsa,po katerih si tako dolgo hrepenela.Pravi Kozorog se najprej prepriča,kako je s tvojo doto. Njegovo prodorno oko bo takoj opazilo globino in lepoto tvoje duše,zato ni potrebno,da bi še sama govorila o njej. Pozneje sicer včasih pozabi na tvoj rojstni dan in včasih tudi na ljubezen. Kar rahlo ga opomni,da imaš srce in da to srce potrebuje ljubezni! Drugače pa on najraje šteje denar. Pa štej še ti z njim!

DVOJČKA-VODNAR

Le zakaj si naredila v ljubezni toliko ovinkov? Mar bi stala pri njem,ki je kot ustvarjen zate! Mnogo solza in ločitvenih postopkov bi ti bilo prihranjenih. Vodnar se nič rad ne poroči,zato moraš biti ti vztrajneša in ga opominjati na to. Nudi ti veliko veselih uric in čez vse rad brklja;po duši in telesu. 

DVOJČKA-RIBI

Vajina temperamenta sta za celo nadstropje narazen. Nikar ne išči zabave po njegovih čustvenih hodnikih! On vzame vse zares. Je pacifist,demokrat,humanist in tolažnik žena. V njem je tisto"pravo". Nikar ga ne razočaraj! večina moških,rojenih v znamenjih Rib,se zaradi nesrečne ljubezni zapije. Pa boš to lahko vzela na svojo vest?

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min