KONEC ZVEZE

Trije pomembni koraki ob zaključku zveze

Angelska sporočila: Živi in pusti živetiPrvi korak; POSVEČANJE SEBI

Poiščimo tisto,kar nas najbolj navdihuje ali je to šport,sprehod,branje,pogovor,druženje z prijatelji, nakup oblačila,rože...morda kakšna radovednost,ki je nismo našli v otroštvu. Držimo se z ljudmi,ki nas imajo radi in nas podpirajo. Lotimo se zadeve,ki smo jo v odnosu zanemarili,ker nismo imeli časa zanjo.

Pomembna je tudi prijaznost in hvaležnost do svojega telesa. Z jutranjim sprehodom, dišečim oljem za telo ali pa z popoldanskim počitkom si lahko sporočamo, da se cenimo in skrbimo zase. Sebe moramo spoštovati in se obdržati v pozitivnem razmišljanju. Z hvaležnostjo,da smo,kar smo bomo lažje prebrodili  to boleče obdobje za katero vemo,da bo minilo tako ali drugače. Bodrimo se z mislimi,da smo močni,modri vredni ljubezni in podpore,ki je priteka čedalje več v naše življenje,predvsem zato,ker smo hvaležni za to kar imamo in kar smo.

Drugi korak; ANALIZA

Ko se počutimo dovolj močni,si privoščimo dan ali dva za realen razmislek,kaj je bil pravzaprav problem v naši zvezi. Na osebo s katero smo se razšli gledamo z realnimi očmi,kot,da želimo nekomu drugemu podati usmeritev,kako naprej. Vzamemo list papirja naredimo razpredelnico v katero zapišemo:dobre lastnosti odnosa in slabe lastnosti odnosa,tukaj je pomembno,da smo z odgovori realni in iskreni(brez zamere,jeze,obtoževanja...). Po tej analizi vidimo,kaj je šlo narobe v odnosu, kaj nam je ta veza dala in kaj smo se skozi ta odnos naučili.

Najbolj nevarno je,da vas zamika ostati v stiku,preko sporočilca,kontakta,nedolžne kavice,zgolj kot prijatelja. če bi bili vi v vlogi svetovalca svojim strankam tega nikakor ne bi priporočili,zato naj ta varianta tudi v vašem primeru odpade,kajti kakršen koli kontakt vas popelje v čustveni tunel iz katerega je potem zelo,zelo težko priti. To je pot nazaj,nikakor ni zaključka in novih možnosti za srečnejši in bolj zdrav odnos.

Kadar želite svojemu nekdanjemu partnerju še nekaj razložiti ali razčistiti je bolje,da se podate v gozd,izberete jaso,drevo in poveste vse kar bi radi,to vas bo razbremenilo in osvobodilo.

Bodite kreatorjiTretji korak; POGLED NAPREJ

Ko se nam ponavljajo neuspele zveze,se je potrebno vprašati:kaj mi preprečuje,da bi moja zveza uspela? Kakšen vzorec nosimo v sebi? V največ primerih je to nerazčiščen odnos z očetom ali mamo. Vrnimo se v svoje otroštvo,poiščimo zamero in dogodke,ki bolijo še danes,odpustimo staršem,da niso ravnali tako,kot smo mi od njih pričakovali. Odpuščanje v tem primeru je bistvenega pomena,saj sebi odpremo vrata za odnos,kakršnega si želimo in po njem hrepenimo. Z odpuščanjem se bo spremenilo tudi naše prepričanje,da dobrih moških ni,da ženskam ni za zaupati ali pa,da si ne zaslužimo resnične ljubezni.

Z podporo hvaležnosti,ki jo izražamo vsakodnevno za to,da smo zdravi,da nam je na razpolago zrak,ki ga dihamo,da nam je bila dana izkušnja preko katere smo se ogromno naučili,se bo začelo spreminjati tudi naše razmišljanje,o pozitivni zgodbi,ki pravi,da nas čaka še veliko lepega v prihodnje. To bo zgodba ,ki trdi,da je trdnih in lepih zvez,kakor tudi izkušenj,tako za nas,kakor za vse druge na pretek na tem ljubem našem planetu.

Za podrobnejšo analizo vaše situacije pošljite sms JASNOVID na 3040 ali vzpostavite kontakt 040 466 491

Naša največja moč je ljubezen in to je nekaj ,kar imamo vsi v neomejeni količini. Koliko ljubezni damo drugim v enem dnevu? Vsak dan imamo priložnost,da ga začnemo s to našo veličastno močjo in jo prenesemo na vse ljudi in okoliščine. Ljubezen je spoštljiva,laskava,izraža hvaležnost in drugim govori prijetne besede. Damo lahko veliko ljubezni in čim več je damo ,tem več je prejmemo. Zatorej, kar pogumno!

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min