KAJ NAM PRINAŠA LJUBEZEN v  2017

1

Srečanje z zelo mično osebo ob koncu lanskega leta,lahko označimo,kot začetek razburljivega ljubezenskega razmerja. Skrivnostno srečanje z atletom ali osebo iz umetniških krogov v samem začetku leta se lahko vmeša v vaš partnerski odnos po 20.februarju. Od začetka marca do 20.aprila se lahko borite za partnerjeva čustva. Aprila bodo vzplamtela čustva stare ljubezni,ki je v znamenju Bika ali Tehtnice. Strastno srečanje z Škorpijonom v prvih desetih dneh maja lahko vas ali vašega partnerja pretrese ali ujame nepripravljenega. V prvi polovici julija se lahko pojavijo ljubosumne scene s strani ljubljene osebe. Poslušajte nasvet  Vodnarja,ki vam kot prijatelj ogromno pomeni. Če ste samski,sredi oktobra lahko srečate nekoga,ki bo zanetil ogenj ljubezni v vašem srcu. To bo zelo zahtevna,zanimiva oseba,ki bo obrnila vaše življenje na glavo.

 

2

Od začetka februarja do začetka junija,so možni konflikti,prepiri in čustvene zdrahe z partnerjem,zaradi tretje osebe,ki lahko zelo zmoti vaš odnos. Okoli sredine marca bo najhuje. V samem začetku marca bo vzpamtelo tajno prijateljstvo na delovnem mestu. Če ste samski,se boste težko uprli nekomu v uniformi ali osebi iz umetniških krogov v sredini maja. Takrat vas lahko preseneti tudi obisk osebe,ki prihaja iz tujine ali katerega oddaljenega mesta. Od konca junija do sredine julija pazite,da ne zaidete na kriva pota k osebi,ki vam sploh ne bo odgovarjala,niti vas  privlačila,saj vas bo na koncu razočarala. Obnovitev starega razmerja je mogoča v sredini septembra,nepričakovano srečanje s seksibilno osebo na javnem mestu v začetku novembra vam lahko prinese dodatne probleme v resni zvezi ali zakonu. V začetku decembra vas bo vleklo  v avanturo in lahko se zgodi,da se boste znašli v ljubezenskem trikotniku.

 

3

Sam začetek leta je lahko uvod v prepovedano ljubezen z dolgoletnim prijateljem ali sodelavcem. A v sredini marca se lahko vmeša med vaju še tretja oseba. Pazite se tudi,da vas ne potegne v paralelno vezo v sredini julija s starejšim moškim,ali dosti mlajšim moškim. V sredini oktobra bo tudi za vas posijalo sonce ljubezni,saj se bo pojavila oseba iz preteklosti,ki pride naravnost v vaš objem. V samem začetku decembra bo vaš partner sumničast in nezaupljiv do nasprotnega spola,vendar boste uspeli in ga šarmirali,ter spravili v dobro voljo.

 

4

Od smega začetka novega leta do sredine februarja boste pod velikim pritiskom,saj se vam lahko nekdo vmeša v odnos. Vaše ljubezensko življenje bo problematično,zaradi nepričakovanega in vznemirljivega preobrata okoli desetega aprila. Pazite se v juliju,ko bo vaša dolgoletna zveza ali zakon pred veliko preizkušnjo. V začetku avgusta vas lahko pritegne oseba iz medijskega sveta,filma ali turizma,a v sredini avgusta nekdo ki ima veze z arhitekturo,novinarstvom ali gradbeništvom. V zadnjem mesecu leta bodite pozorni na vašega partnerja,saj lahko burno odreagira zaradi določenih ljubosumnih scen. Če ste samski,prihaja oseba iz oddaljenega kraja,ki jo boste lahko ponovno videli okoli desetega maja.

 

5

V januarju boste v oči padli enemu Vodnarju ali umetniški duši,kar vam lahko povzroči probleme,ko se boste vrnili domov,ker bo vaš partner ali mož opazil,da ste se nekako spremenili. Izognite se prepiru in razpravi z njim vse do sredine februarja. Možno je tudi srečanje z nekom,ki prihaja iz drugega kontinenta ali mesta. Pozorni bodite tudi na partnerja,saj se lahko potihoma obrne nekam drugam,resna kriza v odnosu lahko nastopi v juliju. Če zdržite do dvajsetega avgusta,boste premagali krizo v odnosu ali zakonu. V septembru je možno srečanje z oddano osebo,ki se bo na vse načine trudil,da vas osvoji. Kljub vsemu v decembru lahko pričakujete izboljšanje odnosa ali zakona s pomočjo Strelca,ki ga boste spoznali na določenem tekmovanju. Ob samem koncu decembra se boste srečali z nekom na skrivaj,to je oseba,o kateri hrepenite že dolgo časa.

 

6

Sam začetek leta je nakazan kot težaven odnos s partnerjem. Če ste moški posvetite več pozornosti partnerici v zadnji dekadi januarja,če ste ženska pa v začetku februarja. Konec februarja lahko pritegnete pozornost osebe v znaku Riba ali Oven,a ob koncu marca se nakazuje srečanje z osebo,ki nosi uniformo. Če ste moški v začetku junija nastopi erotično obdobje v katerem boste uživali v partnerstvu ali z emotivnim partnerjem,lahko z osebo,ki je po znamenju Bika vse do konca meseca. Po tem oddobju bodite pazljivejši,saj lahko z svojim obnašanjem izovete sumničavost partnerja,katerega sumničavost boste premagali v kasnejšem času. Od začetka oktobra vaša strast spret naraste,ampak od dvajsetega decembra se obnovi in poglobi stara ljubezen v dolgoletni zvezi ali partnerstu.

 

 7

Prijetno druženje in odčutke ob prehodu starega leta v novo je zmotilo zapeljevanje kolega,katerega že dolgo niste videli,vendar boste že ob koncu januarja ugotovili,da se zapletate z vezano osebo,čeprav se bo on na vse pretege trudil,da vas osvoji. V začetku marca se lahko prebudi v vas strast do osebe ,ki bo po znaku Bik,vendar vaša draga oseba tega ne bo dovolila in vas od tega odvrnila. Vseeno strast ostane v vas,zato bo tudi vaše ljubezensko življenje vzburljivo,ko boste obnavljali strasti in misli na strastnega Bika,s katerim boste lahko uživali v juniju. V sredini julija vas bo obiskal prijatelj,ki prihaja iz krajše poti in izrazi željo,da vas vidi. Ob koncu julija lahko padete v objem prijatelja,kateremu se bo zameglilo pred očmi saj ga boste presenetili z sexi spodnjim perilom. Verjetno bo moral hitro oditi,saj obstaja možnost,da vaš dolgoletni partner izve za njega. Vi boste spet zablesteli v sredini oktobra,ko boste vabili poglede moških.

 

8

Samski- že v začetku leta prihaja k vam oseba iz tujine,ki ponovno lahko vstopi v vaše življenje v sredini junija,ta oseba bo iz vas izvala najglobje emocije. V drugi dekadi januarja vas čaka razhod ali vsaj kratkoročno razhajanje od trenutnega partnerja. Vzrok tiči v tem,da ga ni nikoli doma,saj večino  svojega prostega časa preživi v mesto od reki ali jezeru. Vendar vam napoved pravi,da se izogibajte konfliktom,ki bi lahko pustili posledice na vašem zdravju. Enako velja tudi med junijem in jilijem. Znašli se boste pred veliko preizkušnjo,posebej,če ste v dolgoročni zvezi ali zakonu,ker se lahko vmeša tretja oseba s strani partnerja. V drugi dekadi marca bodite pozorni,na besede,ki jih boste izrekli nekomu,še posebej,če vam je ta oseba všeč. Trenutna ali trajna zveza v zadnji dekadi maja vas lahko privede v emocijsko dilemo,ampak ni panike,saj boste zadevo uredili tako,da bo »volk sit in koza cela.« Pazljivi bodite tudi v prvi dekadi julija,saj  vas lahko partner razkrije in burno odreagira na vaše potepanje in izostanke in počaka na svojih pet minut-da se maščuje. Če bosta nadaljevala s podajanjem žogice in se spustite v romanco z Bikom ali Tehtnico,čeprav v strogi tajnosti lahko avantura traja vse do novembra. Vprašanje,ki si ba boste zastavljali o obstoju vašega partnerstva se bo zavleklo vse do začetka decembra.  

 

9

Če ste ženska,bodite pozorni na obnašanje emocijskega partnerja. Če ste moški,boste imeli velik uspeh pri ženskah,ampak konec januarja se raje izogibajte sodelavke ali znanke. Zanimanje za vas bodo izkazovale osebe,ki se ukvarjajo s športom ali umetnostjo,svetla točka konec marca je srečanje z aktivnim Ovnom,ki bo trajalo vse do sredine aprila,takrat se bo odvijal film,kakršnega ste do tedaj gledali samo v svoji fantaziji. Vaš partner bo zelo šarmanten in ljubezniv konec maja,ampak vi ne boste mirni do konca junija,ko boste želeli jasne in konkretne odgovore kakšne načrte ima z vami v naprej. Izvedeli boste marsikaj tudi stvari za katere ne bi nikoli rekli,da jih je zmožen udejanjiti. Nanašalo se bo na osebo,ki prihaja iz tujine in vam bo zakomplicirala emocije. V oktobru se boste ustalili zaradi Ovna,ki se bo zelo trudil okoli vas,da bi vas osvojil,a v začetku decembra zaradi Dvojčka ,ki vas bo sigurno šarmiral. 

 

 

 

 

 

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min