Ljubezenski ritual na daljavo

Ljubezenski ritual NA DALJAVO

Ljubezenski urok je poseben ritual,kjer v prvi vrsti vprašam svoje vodnike,če ga lahko izvedem. Ob privolitvi in podpori svojih vodnikov steče proces odpravljanja blokad,ki preprečujejo medsebojno povezovanje dveh oseb,ki kljub temu,da se ljubijo ne morejo vzpostaviti normalne komunikacije.  Včasih je potrebno ritual večkrat ponoviti,ni pa nujno. Zato,kadar ne zmorete vzpostaviti normalne komunikacije z osebo,ki vam je draga,je v veliki večini problem v blokadi človeškega uma. Ritual se vedno izvaja v najvišje dobro vseh vpletenih,zato ni nujno,da dobite res tisto,kar želite,ampak tisto,kar je za vas najboljše.

 

 

Ljubezenski ritual poteka s pomočjo slike ali drugega predmeta,ki je last dotične osebe . Edini pogoj je, da je oseba, za katero se tretma izvaja polnoletna.

Ljubezenski ritual je popolnoma varen, če analiza pokaže, da se lahko izvaja, v tem primeru ni nobene ovire. Ni važno, ali je to samo vaša simpatija,ali oseba s katero so se prekinili stiki-blokada komunikacije. Ni pomembno , če ste ločeni že dolgo časa, tudi če ste v različnih mestih ali celo državah. Ljubezenski ritual je zelo močan, in spet vaju bo povezal, in prebudil vajino ljubezen z vam drago osebo.

Slika ali predmet, ki jo/ga pošljete je lahko skupna ali ločena (vaša in od partnerja ).

Pomembno je, da se vidi obraz, slika je lahko starejša ali novejša.

Kako vrniti ljubljeno osebo s pomočjo slike :

Pošlji naslednje na email: mocluci@gmail.com

-datum in ura rojstva,

-ime in priimek

-država, v kateri živita

-slika ali predmet na sliki,ki je last oseb za katere se izvaja ritual.

Po natančni analizi prejmete odgovor,če je ritual v najvišje dobro vaju dveh,ali ne. 

 

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min