NAJBOLJ UNIČUJOČI VZORCI:

Vsi mi smo se kot duše odločili,katerim staršem se bomo rodili in katero poslanstvo bomo opravili. Zato radi rečemo,da nam je usoda položena v zibelko. Vendar svojo usodo lahko spremenimo,če se ravnamo po »Zakonu privlačnosti«. Zato je zelo pomembno,da nadzorujemo svoje misli,kajti kot vemo-kaj razmišljamo to tudi privlačimo. Kadar se poglobimo vase in iščemo vzroke za nastale situacije se največkrat poistovetimo z tistim,kar so nam naši starši vcepili v glavo(pazi kaj delaš,pazi kako se obnašaš,pazi kako in kaj govoriš,nikoli ne bo nič iz tebe,poglej soseda,prijatelja,sorodnika kako je on dober,s tebe ne bo nič…)vse to in še veliko več so naši negativni vzorci,ki nam otežujejo življenje in nas obremenjujejo. Zelo malo krat se spomnimo pohval,ki smo jih bili deležni.

ZLORABA

Vzorec zlorabe se navezuje na fizično,čustveno ali umsko zlorabo,čemur se je le redko kdo v času otroštva lahko popolnoma izognil. Posledice so večplastne in vseskozi vplivajo na našo življenjsko pot,saj je del nas poškodovan in ujet v zlorabi. S tem je povezan globok občutek nevrednosti in strah pred naslednjim korakom.,zaradi česar se ne spreminjamo,ne ozdravimo in ne dozorevamo,temveč stagniramo.  Skriva tudi psihološko distanciranost,ki jo želimo ohraniti,ampak prev to preprečuje prejetje čudovitega darila,ki je bilo pokopano,ko smo doživeli zlorabo. Kot ujetniki vzorca ostanemo pogreznjeni vase kot žrtev ali pa postanemo agresivni ter z nadzorom postavljamo v položaj žrtve druge.

ZDRAVLJENJE

Čas je,da prepoznaš,katero vrsto vzorca zlorabe živiš in za kaj ga uporabljaš. Katerega koraka se bojiš? Kateri dar se bojiš objeti? Kateri izgovor ti je priskrbel vzorec zlorabe in kako se z njim izogibaš svojemu namenu? Iskreno poišči odgovore,saj je napočil trenutek,da zaključiš cikel zlorabe s pomočjo vpogleda višjega uma. Energijsko ga podari svojemu "mučitelju" in vsem,ki so še vedno ujeti v mrežo bolečine.

JEZA

Ta vzotec se najpogosteje izraža kot jeza,usmerjena proti določen osebi,situaciji ali samemu sebi in gre za poskus nadzirati nejkoga z uporabo čustvene manipulacije,agresije ali odmaknjenosti. Jeza lahko zažiga razbeljeno vroče ali ledeno hladno,vendar nas v vsakem primeru ločuje od soljudi. Včasih ta vzorec prevzame obliko zavračanja,odrivanja ali potlačevanja jeze,vendar se izraža skozi pasivno agresivnost,neuspehe ali prizadetost,ko kdo drug izrazi našo skrito jezo.

ZDRAVLJENJE

Vprašaj se,na koga ali kaj se jeziš? Kako to jezo izražaš? jeza izhaja iz strahu;gre za poskus nekega dela tvojega uma,da bi kontroliral druge. Ta znotraj psihološki spor preraste v medosebnega. Zdaj je pravi čas,da se zaveš svojega notranjega spora in ga razrešiš brez obsojanja kogar koli. Glede medsebojnih odnosov je ključnega pomena,da nehaš napadati,ker napad preprečuje sporazumevanje in izbruhi nikakor ne pripomorejo k čustveni zrelosti. Preobrazba se začne s prevzemanjem odgovornosti za situacijo,ki je prvotno vzbudila jezo. Kaj si zakopala? Privabi vse to na svetlo,prouči z zrelim pristopom in zavestno razpusti vzorec jeze.

-STRAH-ta negativni vzorec ima dve ravni. Prva nam govori,da smo izbrali napačno pot in smo namenjeni proti neuspehu,pri čemer situacija zgleda brezizhodna. Skrili smo se v kot;v nas je spor,ki ga nismo mogli razrešiti zato se nam zdi predaja najboljši izhod,vendar to ne reši ničesar. Čeprav situacija zgleda nerešljiva,dejansko ni,če smo le dovolj pogumni,da poiščemo odgovor.

V drugo raven negativnega vzorca strahu smo ujeti skoraj vsi. Ego nas je nalagal,da smo mi svoje telo in bomo kot taki tudi umrli. Če pa verjamemo,da smo duh,ki naseljuje telo,podobno kot ljudje vozimo avto,ugotovimo,da je zapuščanje telesa podobno odlaganju oblačil ali izstopanju iz avta;s takim razumevanjem bomo nekega dne zapustili telo mirno,ne z razočaranimi kletvami. Vprašajmo se:kaj je tisti skriti spor v tebi,pred katerim se ti zdi nemogoče zbežati?Vedno obstaja odgovor,če se ga ne bojiš odkriti.

ZDRAVLJENJE

Navajena si živeti v prestrašenem ilozornem svetu,zato izpusti strah in utvaro,pridobi osupljiv razgled in zaživi s polnimi pljuči. Položi vzorec strahu in svojo prihodnost v božje roke. Pritegni vse,kar pomaga razpršiti strah;ljubezen,povezovanje,razumevanje,sprejemanje,dajanje,odpuščanje,zaupanje...Ko odločno izraziš željo prepoznati naslednji korak,se ti bo razodel in kmalu boš začutila kaj pomeni uživati in predajati se življenju.

VSAK VZOREC LAHKO  OZDRAVIMO SAMO S TEM,KO SE ZAVEMO,DA SMO VANJ UJETI IN NE ŽELIMO VEČ BITI. S TEM IZBEREMO RAZPUSTITEV VOZLA IN Z NJIM POVEZANE PROBLEME.

-ODVISNOST-pri tem vzorcu je ena od ključnih lekcij v zvezi z odnosi. Ob prisotnosti odvisnosti smo uklenjeni v odvisno pozicijo. Bolj trdno kot smo obtičali v odvisnosti,bolj udejanjamo skombinirano pomanjkanje obeh oseb v paru. Nagibamo se k histeriji in čustvenemu izsiljevanju,pritožujemo se,da partner ne skrbi za nas ali nas ne ljubi dovolj. Sicer smo nagnjeni k ljubosumju,przadetosti in zlomljenemu srcu,občasno pa izkušamo močna romantična občutja. Če smo ujeti na neodvisniški strani vzorca,smo disciplinirani in usmerjamo odnos v skladu s svojimi pogoji,morda pa zaradi nepovezanosti celo doživljamo skušnjave glede tretjih oseb. Ne moremo uživati v prijetnih čustvih in zdi se nam,kot da smo dolžni skrbeti za drugega. Lahko dajemo tudi vtis,da nam odnos ni tako zelo pomemben kot našemu odvisnemu partnerju on ali ona pa pretirano skrbi glede vsake malenkosti. Pri tem vzorcu je mera odvisnosti enega partnerja enaka odvisnosti drugega partnerja. Stopnja discipliniranosti enega je enaka stopnji čustvenega popuščanja drugega,odvisni partner pa odigrava ljubosumje obeh.

ZDRAVLJENJE

Praviloma se v odnos pritegnejo osebe,ki nosijo v sebi oba dela vzorca in s priznanjem tega,da je v tebi oboje,se bo vzpostavilo nitranje ravnovesje. Če se oba zavesta prisotnosti vzorca,se lahko predata drug drugemu,enakopravnosti in naslednjemu koraku. tako bosta odložila nesmiselne vloge in se povezala na povsem novi ravni. Sčasoma se bodo pojavili drugi vzorci ali poganjki tega,saj smo bili večino življenja prepredeni z njim in jih lahko šele po temeljitem zdravljenju trajno izkoreninimo,toda novopridobljena intimnost je izvrstno izhodišče za nadalnje skupno prizadevanje.

 

_LJUBOSUMJE-vzorec ljubosumja je zelo boleč. Ego je združil vse naše pretekle potrebe,strah,izgubo,srčno bolečino,tekmovalnost,izdajo krivdo in občutek nevrednosti v sedanjo situacijo ljubosumja. Počutimo se nebotovi,napačno zaznavamo in pretirano reagirama iz občutka obupnega pomanjkanja. Ljubosumje je ena najhujših bolečin,ki jo čutimo kot odrasli in ne moremo drugače,kot da pod njenim vplivom pretirano reagiramo. Privede nas do hladnega ravnodušja in navidezne neodvisnosti ali pa povzroča napadalnost. 

 

ZDRAVLJENJE

Pomembno je zdraviti izvor ljubosumja,ki izhaja iz prekinitve povezanosti v otroštvu,saj imamo drugače partnerja za talca svojih negotovosti oziroma ostanemo uklenjeni v navidezno ravnodušnost ter s tem spregledamo možnost resnične zrelosti in povezanosti. Zaprosi za božjo pomoč,ki naj korak za korakom popelje iz boleče odvisnosti in nestanovitosti.

PISMO STRANKE

Dragico sem spoznala, ko se je moje življenje strmo spreminjalo. Pomagala mi je najti luč v tunelu, ki je bil zelo dolg in na obdobja zelo temen. Naučila me je spoznati samo sebe, naučila me je zaupati vase in v življenje, predvsem pa me je naučila razreševati preteklost in karmo, ki sem jo vlekla s seboj iz preteklosti in otroštva. Največje darilo je, da me je naučila prisluhniti sebi,se opazovati  in razumeti druge ljudi. Bila je izjemna podpora ob ločitvi in ob težavah v službi. Ves čas me je spodbujala in mi korak za korakom pomagala, da sem premagovala ovire in jih tudi dokončno odstranila. Dragičin cilj ni samo podpora in svetovanje, njen cilj je, da se skupaj razrešijo vzorci, ki nekoga mečejo v preizkušnje in da se ti vzorci dokončno prekinejo. Vedno je tukaj in razume ter pomaga. Je življenjska, polna optimizma in znanja. je izjemno modra ženska, ki nauči, da je ljubezen do sebe in življenja tista, ki na koncu premaga vse.

 

Hvala Dragica!                                                  Objem Marta!

Manifestacija

V mesecu decembru se odprejo "zvezdna vrata". V tem času se veliko lažje povežemo z nebeškimi bitji,saj se energije podvojijo. Vse,kar delamo v tem obdobju,ima kasneje velik vpliv na naša življenja. Božanstva v tem času Zemljo posujejo z zlatim nebeškim prahom in nam omogočijo še bolj močno povezavo z njimi. Če se niste še nikoli prej povezali s temi čudovitimi nebeškimi bitji ali dvomite v njihov obstoj,se boste v nasprotno prepričali sami,v času med 21.12. do 12.01. Ob vsakem izgovorjenem imenu kateregakoli božanstva (angeli, nadangeli, vnebovzeti mojstri, stvarnik...), prošnji za pomoč in podporo,vam bodo takoj stali ob strani. Čutili boste njihovo prisotnost,nekateri v obliki prijetnih mravljincev po telesu,ali toploti,ali drugih prijetnih občutkih,ki se vam bodo porajali ob povezavi z njimi. Z njihovo pomočjo si boste v času novega leta lahko dejansko zmanifestirali svoje sanjsko novo leto.

Meditacije

S poslanim sms JASNOVID na 3040,posredovanimi nebeškimi znamenji in področjem za katerega želite prejeti navodilo svojega rituala in on rednem izvajanju le-tega si lahko zmanifestirate svoje sanje v celoti.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min