Meditacija in pogovori z angeli – učinkoviti angelski tretmaji za vsak dan


Meditacija z angeliS pomočjo meditacije z angeli boste umirili svoj um, se sprostili in povezali telo in duha s pomočjo angelov. Meditacija z angeli je posebna tehnika, s pomočjo katere boste spoznali svoj notranji svet in resnično spoznali sami sebe. Meditacija in pogovori z angeli vas bodo napolnili s pozitivno energijo in lažje boste zadihali in prinesli nove odločitve. Pri vsaki individualni meditaciji z angeli boste doživeli posebno izkušnjo, s pogovorom z angeli pa od njih dobili angelska sporočila, ki vam bodo povedala, s katerim izzivom se soočate v danem trenutku svojega življenja, kako in na kakšen način se spopasti s težavami ter kako vzeti vajeti življenja v svoje roke. Če se vam zdi, da ste brez moči in poguma za naslednje korake, vam bodo angelski tretmaji, meditacije z angeli in pogovori z angeli pomagali, da moč pridobite nazaj, da povrnete zaupanje vase in se začnete ceniti in imeti radi. Vedeževalka, jasnovidka, reiki mojstrica in življenjska svetovalka Dragica vam ponuja meditacije in pogovore z angeli in angelske tretmaje, angelska sporočila in misli dneva za vsak dan. Stopite v kontakt z vedeževalko Dragico in pomagala vam bo pri razlagi angelskih kart ter vas vodila pri pogovoru in meditaciji z angeli. Dovolite, da angeli vstopijo v vaše življenje in vas napolnijo s pozitivno energijo, pogumom in močjo.


Angelski reiki omogoča, da se povežemo s kozmično energijo. Na ta način učinkuje in zagotavlja fizično in psihično zdravljenje. Angelski reiki nevidno energijo združuje z vidnim svetom. Če smo povezani z angelskim svetom, nam to prinaša pozitivne učinke v tem svetu. Današnji čas, ki je hiter in stresen, zahteva celovitega in zbranega človeka. Svoj notranji mir in zdravje pa lahko povrnete s pomočjo angelskega reikija in ostalih angelskih tretmajev. Izvajalec, ki izvaja angelski reiki, kakor tudi meditacije in pogovore z angeli, mora biti povsem prisoten v angelskem svetu, mora znati brati, razumeti in razlagati angelska sporočila, mora zagotavljati mir in ljubezen. Vedeževalka Danica vas bo strokovno in uspešno vodila skozi meditacijo z angeli, pogovore z angeli in angelski reiki, prav tako pa vam bo posredovala angelske misli dneva. Angelska misel dneva vas bo usmerila na pravo pot ter vam pomagala očistiti vaše čustvene blokade.

pogovori z angeli

Angelski tretmaji, ki vključujejo meditacije in pogovore z angeli ter angelski reiki, so pri nas izvedeni zanesljivo in jasno. Vedeževalka Dragica ima dolgoletne izkušnje z razlago angelskih sporočil. Če ste v stiski in ne veste, kako naprej, potem vam bodo pogovori z angeli zagotovo pomagali.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min