Moč

Moč lahko pomeni energijo ali sposobnost,da nekaj naredimo. V sebi imamo veliko sposobnosti ali moči. Moč za branje,razumevanje in prilagoditev ,moč govorjenja in učenja,moč za delo,ljubezen. Vse,kar imamo v tem trenutku,je natančno to,kar potrebujemo. To je vsesplošno pravilo. Za iskanje sebe že imaš vse,kar za to potrebuješ. Nikar pa tega ne uporabi za pridobivanje moči. Če se nove sposobnosti ne prebudijo v tebi same od sebe,si zanje nikar ne prizadevaj. Kajti moč te ne bo osvobodila bridkosti. še slabše,človek lahko sam sebe pogubi,ker hoče vedno več in več moči. Karkoli potrebuješ,ti je dano v pravšnji meri. Svojo moč lahko uporabiš za vsemogoče,toda zagotovo te prav nič od tega ne bo zadovoljilo,razen spoznanja,kdo si. Nameni svoj čas in sposobnosti za iskanje tega,kar je resnično vredno. Za to imaš vso moč.

Zdravilna meditacija je stanje umiritve uma. Stanje popolne sprostitve telesa,misli in občutkov. Meditacija je darilo,ki ga lahko daš sebi in drugim,kadarkoli,kjerkoli. Pomaga te povezati s tokom čiste življenjske energije,ki te čaka za vsemi oklepi in stenami umskega zapora. Meditacija je gorivo,ki te pelje iz uma v srce.Samo berite,opazujte svoje občutke in če želite jih zapišite v komentar. Tudi vprašanja,ki se vam porodijo zapišite in prejeli boste odgovor.

Priprošnja:Ljubljena Mogočna Prisotnost Jaz Sem,napolni me s svojo prisotnostjo,čistostjo,popolnostjo,ljubeznijo in močjo. Prevzemi kontrolo nad mojim telesom in umom,vodi vse v mojem življenju v čisti popolnosti. Zahtevam,da poiščeš vse bolezni,blokade,neskladne misli in občutke,slabe miselne vzorce,programe obnašanja in negativne energije v meni,mi jih pokažeš in odstraniš. Naj Vijolični Plamen zagori v meni,skozi mene in okoli mene in me popolnoma očisti vseh neskladij in negativnih energij na vseh nivojih in plasteh. Naj ljubezen vijoličnega plamena zdravi,odpušča in transformira,da se vsa neskladja pretvorijo v čisto ljubezen in naj vse v meni postane čisto. Hvala,hvala,hvala!

                                

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min