MOČ MISLI

Vaša moč - zavedajmo se svojih misli

Naš um lahko postane kot pobegla zver, če mu le dovolimo. Naše misli lahko odnese v preteklost in nato v sedanjost tako,da neprijetne dogodke iz preteklosti projicira v našo sedanjost. Te nenadzorovane misli ustvarjajo,zato jih je potrebno nadzorovati,se zavedati, da "kar mislimo, to tudi živimo".

Kako se začnemo zavedati? Tako,da se umirimo in vprašamo:" O čem razmišljam ta trenutek? Kaj ob tem občutim?" V trenutku,ko se to vprašamo,se zavedamo,kajti svoj um nadzorujemo. Pomembno je,da se večkrat na dan tega spomnimo. Lahko prosimo tudi Vesolje,naj vas vsakokrat,ko se naše misli izmaknejo našemu nadzoru in se zabavajo na naš račun,nežno opomni,da se vrnemo v sedanji trenutek. Ta nežni opomin se zgodi tako,da se v nekaj dregnemo ali nam kaj pade iz rok,zaslišimo glasen hrup ali zvok sirene...Vse te in podobne stvari nam sporočajo,da so naše misli pobegnile in da se moramo vrniti v sedanjost. Ko prejmemo ta znamenja se takoj ustavimo in se vprašajmo: "o čem premišljujem? Kaj občutim?Ali se zavedam?V trenutku,ko se vprašamo,če se zavedamo,to že počnemo. Zavedamo se in svoje misli nadzorujemo.

Ko dosežemo stanje moči, "nadzora svojih misli",nam zastavljanje vprašanj preide v navado in prejmemo odgovore na vsa naša vprašanja. Da se prepričate,če imate svoje misli pod nadzorom,lahko vzamete v roke kakšno knjigo,angelske karte-zastavite vprašanje,verjemite,da boste odgovor prejeli in nato položite knjigo ali karte na prsi,odprite knjigo ali potegnite karto in odgovor je tu.

 

 

 

 

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min