energijska terapevtka, mojstrica Reikija, življenjska svetovalka, jasnovidka, vedeževalka

Jasnovidka Dragica Za dodatno izobraževanje Energijskega terapevta sem se odločila na podlagi svojih globokih občutkov,notranjih in zunanjih sporočil,da lahko dodatno pomagam osebam,ki to pomoč potrebujejo. Saj razmišljam takole:če je uspelo meni,zakaj ne bi še drugim. Vsi imamo možnost,da živimo zadovoljno,srečno,zdravo samo včasih si sami ne znamo in ne zmoremo pomagati.

Moj namen ni s prerokovanjem, vedeževanjem, jasnovidnostjo zapečatiti usode osebi, ki želi vedeti kakšna je njena življenjska pot, saj si usodo vedno kreiramo le mi sami, temveč ugotoviti kaj nas ovira pri napredku, osebnem razvoju, kaj povzroča težave in zastoje, da naša pot ne gre naprej tako kot želimo.

Saj vendar ni dovolj, če vam enostavno napovem usodo in vas zbegane, polne strahov prepustim na milost in nemilost razpletu le teh, temveč smatram, da sem vas dolžna usmeriti in vam svetovati, kako do čim ugodnejšega razpleta in kako se izogniti oviram, nezgodam, nesreči, žalosti in razočaranju. Torej, lahko vam svetujem, kako čez te prepreke in kako najdete vašo pot.Žal se mnogokrat ravno zaradi svoje lastne nemoči prepustimo negativni napovedi in se utapljamo v depresiji, namesto da bi to preprečili.

Če mi boste dovolili, da uporabim svoje sposobnosti, pomagala, znanje, energije in videnje, ki šepetajo glas skrivnosti, odkrijejo in razvozlajo prikrito, se boste lažje soočili in zoperstavili tistemu, kar vam preprečuje biti radostni. Našli boste poglobljeno notranjo moč, ki vas bo z mojo pomočjo popeljala kamor želite.

Mnenja strank

Pred leti sem bila v hudi osebni, partnerski, družinski krizi, z denarnimi težavami in izčrpavanjem v službi in odnosih. Nikoli nisem verjela v pravo resnico vedeževanja, malo že, a bolj za štos, v tistem času pa sem se te pomoči oprijela kot edinega upanja - in našla osebo, ki me je iz globine prepada reševala vsakič po malem, a vztrajno. To je bil glas gospe Dragice, topel, spodbuden. In bili so njeni vpogledi, ki so mi odpirali oči pred resnico. In bil je pogovor, ki mi je pomagal iti naprej - da sem lahko končno spet tudi sama sebe raziskovala, brala, razmišljala in se spet prepustila življenju. 
Še danes, ko živim drugačno življenje in je mnogo več sonca kot dežja, se kdaj zatečem k Dragici - kadar se je treba o čem odločiti, ali za vpogled v trenutno stanje, ali za potrditev moje intuicije... 
Iskrena hvala, ljuba Dragica, gospa z zlatim srcem, globoko empatijo in potrpežljivostjo.
Lep pozdrav!
 
 

Pred tremi leti sem imela v svojem življenju popolno zmedo. Ločitev, selitev, psihično trpinčenje na delovnem mestu, skratka polom na vseh področjih. Posledično sem zapadla v malodušje in depresijo, imela težave s financami, bila sem odvisna od nepravih odnosov in tehtala sem 45 kg. Še danes sem hvaležna, da sem po slučaju naletela na gospo Dragico, ki mi je v teh težkih življenjskih preizkušnjah brezpogojno in vedno stala ob strani in mi pomagala prebroditi marsikatero travmo in panični napad. Z njeno pomočjo sem se stabilizirala, začela razumeti dogajanja, začela realno in organizirano reševati težave in spet pridobiti veselje do življenja in samopodobo. Danes sem srečna, zadovoljna, znam se soočati z raznimi življenjskimi vprašanja in kar je najpomembneje: Rada se imam. Hvala Dragica!

Zadovoljna stranka-Marta

ojoj kaka zgodba, ne morem verjeti, včeraj me na poti domov zgrabil virus, nisem mogla kontrolirat ne bruhanja, ne driske in zjuraj panika, ni denarnice, sigurno so mi jo ukradli v koči, v bohinju, ne mogoče ko sem hodila bruhat, je ven padla.kličem policijo, banko, preiščem vse , denarnice ni in ni. ne morem verjeti, čeprav se mi boste smejali kličem vedeževanje, svetovalko DRAGICO POLAK, Še dobro ji nisem povedala, že pravi, ne ni ukradena, poščite nekam vam je padla za nek predmet, umirite se in jo boste najdla, ne nisem mogla verjeti, res je. 
Hvala Dragi, si mi že pomagala in tvoji nasveti mi vedno . Zaslužiš si en velik objem. Ana.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min