KAKO SE UJEMATA V ZVEZI

 

Seštej,dan,mesec svojega rojstva in dan in mesec partnerjevega rojstva.

 

ENA IN ENA-usobni espekt.Združila vaju je usoda in vajina naloga je,da v tem življenju zgradita,ohranita in si izborita svojo ljubezen,ker vama je ljubezen usodno dana. Dve enke imajo podobne vibracije in se zato privlačijo. Imata skupne interese in željo po uspehu. Lahko dobro in uspešno sodelujeta,ampak ne smeta vlečti vsak na svojo stran. Enka je moška energija,zato je moški bolj dominanten. Enke se težko razidejo. Ko se gre za imetje lahko nastopijo težave. Ne smeta dovoliti,da se drugi mešajo v vajin odnos. Zelo radi tekmujete med seboj in na koncu nobeden ne uspe. Velikokrat tudi skrenete z poti zato je boljše,da se ne poročite. Zaradi pomembnosti kariere se ponavadi odločite za enega otroka,kar pa ni pogoj. Odnos poln ljubezni,strasti,naboja in kemije. Zelo hrepenita po svobodi,neodvisnosti in se za to tudi borita. Tekmovalnost-boj za premoč,kdo bo prvi popustil.

ENA IN DVA-združitev moške in ženske energije,odnos,ki res lahko obstane. V tem odnosu je zelo prisotna strast in emotivna energija. Med vam je veliko ljubezni. Enka ima željo po dominaciji a dvojka bo v tem slučaju morala slediti partnerju. Enka zelo izčrpava dvojko in nevarnost je,da ustvari psihološko blokada. Kljub temu dvojka težko odide,ker ji odgovarja materialna varnost. Če dvojki odgovarja ,da je v podrejenem položaju ta odnos lahko traja,če se mu zoperstavi so lahko težki problemi. Tradicionalna veza. Enka hrepeni po občutku,diplomaciji in nežnosti dvojke. Če enka ne uniči dvojke,če jo spoštuje sta lahko srečna ,če tega ni dvojka nosi posledice.

ENA IN TRI-ta kombinacija je odlična,če je poslovna. Obe števili  so zelo ambiciozni in težijo k uspehu. Trojka lahko veliko doseže ob pomoči enke in obratno. Čustveno je to zelo težka veza z veliko problemi in preprekami. Z časom pride do zanemarjanja in hladnosti-ni ljubezni. Odnos,ki trpi in se žrtvuje. To je karmični odnos-primeren za flirt in avanturo.(vezana in prosta oseba). V tej kombinaciji enka vodi odnos in vsiljuje svojo voljo trojki s tem,da je trojka odprta,kreativna. To je lahko lepo prijateljstvo brez ljubezni.

ENA IN ŠTIRI-zelo sta si različna po svoji naravi zato je to uspešna poslovna in čustvena veza. Odlično se dopolnjujeta. Enka želi biti v centru pozornosti,dočim je štirka rada neopažena. Nakazuje na skladnost,harmonijo,skupna potovanja-zelo kvaliteten odnos,čeprav ne živita istega ritma. Enka je aktivna,borbena,štirka počasna. Oljša kombinacija za posel,kakor ljubezenske plane.

ENA IN PET-odnos,ki se največkrat konča z poroko. Ljubezenska zgodba v celoti. Št.6 simbolizira skupnost,potomstvo,emocije. Ljubezen na prvi pogled. Enka je očarana z petico. V odnosu enka ne sme kontrolirati petke,niti,da jo vleče k sebi. Petka ima rada spremembe. Tudi v poslu se sijajno dopolnjujeta. Zelo v redu je kadar je enka moški in petka ženska. V njunih prsih odjekne eksplozija,ko se srečata. Ljubezen na prvi pogled-močna strast,nora ljubezen-vse je mogoče. Ta odnos je treba vzdrževati z ljubeznijo-ne sme umreti!

ENA IN ŠEST-flirt in avantura,tajnost,platonska ljubezen.Ta odnos je v začetku popoln,pozneje se pretvori v laž. Nima perspektive. Prisotne so prevare in skrivanje. V tej vezi nastrada šestica. V zakonu je veliko analiziranja,nevšečnosti zaradi prezaposlenosti-vloga žrtve. Karakter enke izraža,da je navdušena z življenjem šestice,katera daje zadovoljstvo in dobro razume želje svojega partnerja. Ne sme priti do izkoriščanja.

ENA IN SEDEM-odnos poln strasti,tudi poslovni uspeh.Z skupnimi močmi si bosta ustvarila visok materialni status. Odnos za katerega se je treba boriti in ga čuvati. Enka ima potrebo po dokazovanju. Lahko uživata v vsakem dnevu,ki ga skupaj preživita. Močna kemija,ki traja dolgo in to je tisto,kar njiju drži skupaj. Enka je usmerjena v spolni,a sedmica v notranji svet. Komplementarna kombinacija. Ne iščeta globokih občutkov,temveč življenje v dvoje ,z razdelitvijo odgovornosti. Tu je več prijateljstva kot ljubezni,ampak veza bo trajna.

ENA IN OSEM-strast na začetku veze. Pozneje pride do konfliktov,razhodov. Težek odnos. Večini so te veze trajne,ampak podkrepljene z nezvestobo. Veliko je skritega in neiskrenosti. Oba sta ambiciozna in lahko delujeta posamezno. Ni jasno kdo pije in kdo plača. Odličen poslovni odnos.

ENA IN DEVET-odnos je lahko dober ali slab. Odvisno od duhovnega nivoja. Različni karakterji,ki se lahko dopolnjujejo. Iskrenost in zaupanje jim mora biti prioriteta. Eden drugega podpirata na določenih poslovnih področjih. Enki,ki je realistična,samosvoja in zaupljiva je potreben idealizem in originalna ideje devetke. V tej zelo komplementarni kombinaciji materialno in duhovno,ljubezen in prijateljstvo se sreča.

 

DVOJKE

DVA IN ENA-osebe,ki imajo isti pogled na svet in so si zelo podobne. Spontano enako reagirajo zato njihova veza  ne more v popolnosti uspeti. Nimajo moči,ki je potrebna za odnos.Karmični odnos poln težav. Skupna prihodnost ni rožnata. Tako poslovna kot partnerska veza označena z velikimi problemi. Enako odbija enako zato je še en razlog zaradi katerega ni uspeha v prihodnosti. Močno in globoko prijateljstvo. Ni spolne privlačnosti.

DVA IN TRI- zanimiva,kreativna kombinacija. Čustvena veza,ki ima perspektivo v v sveh smislih. Priporočljivo je,da odnos ostane neformalen in brez omejitev. Velika verjetnost dolgega odnosa,če se čutita svobodna,zaupljiva in razumljiva. Medsebojno izpolnjevanje v poslovnem sodelovanju. Vedeti morate,da je z kompromisom vse mogoče. Dvojka daje ljubezen in mir,trojka daje razdajalni duh in polet.

DVA IN ŠTIRI-perspektiven odnos,ki nakazuje na pristnost emocij,skupno delo poroko,tradicionalno partnerstvo,potomstvo. Vajina skupna pot je lahko poln iskušenj. Družina vam je sveta. Harmonična vezana vseh dispozicijah. Tudi poslovno dobro sodelovanje,ker si znajo razporediti delo. Z skupno močjo premagate vse težave. Dvojki mnogo pomeni ljubezen,hvaležnost pokaže z globoko,trajno predajo. Naredite prvi korak!

DVA IN PET-mistična kombinacija je lahko zelo zanimiva,če so osebe na višjem psihičnem nivoju. Spoznala sta se nekje skrita od pogleda drugih in to je lahko ljubezen na prvi pogled. Ta odnos je najpogosteje skrit in buren. V odnosu je veliko tajnosti pri obeh. Od vsega je najboljše,če so prijatelji.  Sta si zelo različna in nestabilna,nobenem od vaju ne stoji trdno na tleh. Močna fizična privlačnost,a ko ta mine ostane praznina. Zakon ne traja dalje od 5 let. Niti poslovno sodelovanje se ne priporoča.

DVA IN ŠEST-odlična kombinacija,ki spada med srečnejše.Kot,da sta rojena eden za drugega. Med vama poka od strasti, ljubezni in zadovoljstva. Možnost poslovnega sodelovanja. Čustveno zato,ker delujeta stimolativno,poslovno zato,ker sta združena v eno. V vsakem slučaju odnos je dober ,kar je potrebno izkoristiti. Čeprav ima več koristi šestica. Boljše je ,če je ženska 6,moški 2.

DVA IN SEDEM-tajna veza burna,fatalne ni pa nujno. Dvojka je zelo nagnjena k materialnim željam,sedmica svojem svetu sanjarjenja,nerealnosti. Pri sedmici je vse možno dokler so dokazi in realizacija. Povezanost je močna in se veliko lahko veliko naučita. Odnos spada med komplicirane veze. Sedmica je lahko zelo dober prijatelj dvojki,čeprav se lahko zgodi da,potisnejo na stran globoke občutke.

DVA IN OSEM-perspektivna veza,še bolj,če je poslovna zaradi karakterja in istega cilja. Tukaj lahko govorimo o točno določenih pozicijah.Tisti moment,ko se dospe do samostojnosti in maksimalno izkoristi popularnost dvojke za skupno afirmacijo se lahko odmakne prej kot to dvojka opazi. V ljubezni je sitiacija bolj problematična.Privlačijo se neverjetno s tem,ko se dvojka zaljubi,bo osmico vodila strast-zato bo dvojka neizpolnjena. Žena dvojka,moški osmica-nemogoče.

DVA IN DEVET-kombinacija usode.Dvojka in devetka se ljubijo in zelo dobro znajdejo v svojem razburkanem morju. Močne emocije jih v večini slučajev vrnejo tja,kjer so začeli. Zelo perspektivna in dolgoročna veza. Ta veza bo izpolnjena z ljubeznijo,nežnostjo in podporo. Eden drugemu dajeta pozitivno energijo in motivacijo. Dvojka skrbi za notranjost para,devetka pa za zunanjost.Med vama je možna tudi prijateljska veza brez strasti.

 

ŠTEVILO  TRI

TRI IN TRI-trojke se odlično razumejo,ker so enako ambiciozne in želijo veliko doseči v življenju. Zelo dobro se razumejo kot prijatelji,partnerji in poslovni sodelavci. Probleme rešujejo zelo hitro. Odnos je poln obojesranske podpore in ljubezni. Ljubezen je v njih vse dokler bodo živeli. A v nasprotju ta kombinacija lahko živi tudi v trikotniku(v zakonu)skrite veze. V vsakem odnosu so dve strani medalje. To je odvisno na katerem psihološkem in duhovnem nivoju so osebe. Enakost se privlači. V odnosu si ne grejo na živce,ker zelo dobro komunicirajo in delijo svoj polet. To sta dva prijatelja,družabnika,ki naj se varujeta samo pokvarjenega sveta.

TRI IN ŠTIRI-trojka polna otročje radosti,smeha,avantur,štirka resna,obzirna,zaprta. Trojka ima rada spremembe,potovanja,nespontanost in zelo ji smeta nadziranje štirke. Imela bo občutek priklenjenosti. Blebetava trojka in utišana štirica nima perspektivne prihodnosti. Popolnoma nič si nista podobna. Ampak vse je mogoče,samo sklenit je treba kompromis,da vsak malo popusti.

TRI IN PET-lepa zanimiva ljubezenska zgodba.Lahko imata veliko uspeha skupnem poslu. Strast,kreativnost,ljubezen in denar bo pri vas prisoten. Odnos poln zanimivosti,sprememb,potovanja,različnosti. Vse bo lepo dokler ne postane dolgočasno-to se redko zgodi. V večini je ta veza zagarantirana. Oba se želita zabavati,potovati,da vidijo nove stvari. Delita si intelektualna,ljubezenska in materialna sredstva.

TRI IN ŠEST-ta veza kaže na fenomenalno,vzburljivo,ljubezensko izkušnjo. V tem odnosu je vsega in svačega. Strast,ljubezen,prepiri,turbolenca itd. Ali je tajna ali javna veza vežejo vaju močne emocije. Čeprav je odnos z lahkoto ustvarjen ni rečeno,da bo vzdržal. Vidva se zelo razumeta in uživata,ko sta skupaj. Ampak do problema pride,ko ugotovita,da imata različne plane za prihodnost. Trojka uživa v odnosu z šestico,če je trojka moški a šestica ženska. Obratno pride do komplikacij. V poslovnem odnosu imata oba korist. Ta kombinacija vam pove,da ste zadeli na lotu. Plemenitost,ujemanje,ljubezensko mirovanje-vse je tu! Imata vse kar je potrebno za popolno ljubezen. Bravo!

TRI IN SEDEM-na prvi pogled vse izgleda stabilno,medtem,ko bi trojka mogla,da se odmakne od sedmice,ker bo zelo kmalu ugotovila,da ni tako popolna in da nima stabilnosti,trelosti,odgovornosti. Poslovni odnosi so največkrat prepleteni z skrivnostno strastjo. V takem odnosu vsak vleče na svojo stran. Veliko neiskrenosti in nedorečenosti. Pogosto je eden od vaju v nadrejenem položaju. V odnosu lahko mnogo boljše funkcionirata,če imata podobne interese in ko je moški trojka in ženska sedmica.če je obratno moški nebo zvest in pokaže vso svojo slabost. Slej ali prej se ta veza zaključi.

TRI IN OSEM-odnos z veliko usodnih vplivov.Vse kaže na trajnost,stabilnost na poslovnem,materialnem planu,če osmica ne pokaže svoje kontrole ,dominantnosti in agresije. Ljubezen vaju je združila,kaj vas bo razdvojilo bosta vidla sama. Če se bosta potrudila ta odnos lahko traja večno. Priporoča se poslovno sodelovanje,ker bo uspešna in na dolgi rok. V ljubezni vama manjka blaženosti,nežnosti in prepuščanje.

TRI IN DEVET-na fizičnem nivoju združenje fenomenalno. Energije so močne za stabilen odnos. Čeprav so skupaj dve različne osebe z povsem različnim pogledom na svet. Problem,ki lahko nastane je komunikacija. Zaprti devetki velikokrat smeta pretirana potreba trojke po komunikaciji in druženju. Po drugi strani trojka prinaša srečo devetki in tudi devetka je še kako koristna trojki. Uspešno poslovno sodelovanje. Ujemanje na intimnem področju enake želje,možnost skupnega odkrivanja sveta. Ta veza je združena od dajanja in sprejemanja srca in duše.

 

ŠTEVILO ŠTIRI

ŠTIRI IN ŠTIRI-malo težja kombinacija,če je čustvena,ker se sprevrže v težko zgodbo polno,nerazumevanja,žrtvovanja,ogorčenosti in sovraštva. Nikoli ne smeta mešati posla in ljubezni. Na čustvenem področju je prisotne veliko strasti-ampak samo na začetku. Vsi poslovni podvigi so zelo uspešni. Odlično sodelovanje,velika pomoč in uspeh. Kombinacija,ki ni priporočljiva za čustveni odnos. Lepo prijateljstvo dokler imata korist oba. V ljubezni postane hitro dolgočasno in enolično. Odnos preide v trmoglavost in posesivnost.

ŠTIRI IN PET-zelo redka kombinacija,lahko pride do veze na podlagi začetne strasti. Kemija med njima hitro mine. Odnos za kratko obdobje in poln težav. Res je,da štirica in petka nimata kaj delat skupaj. Nepredvidljiva petka in obzirna počasna štirka. Štirka petki hitro postane nezanimiva,a štirka nebi niti uspela,da ga pospremi v njegovih avanturah,željah po spremembah.Niti kot prijatelji niso za skupaj. Štirka ne želi sprememb,petka jih obožava. Temu paru preti obojestransko nerazumevanje.

ŠTIRI IN ŠEST-status,moč,denar in sigurnost. To so stvari,ki lahko ta odnos obdržijo tudi takrat,ko strast mine. Štirka kot tudi šestica imajo korist od te veze. Zelo hitro ugotovijo,da se od ljubezni ne da živeti. Pripravljena sta,da za vsako ceno obdržijo družino skupaj. Štirka se preda poslu a šestica v pomanjkanju pozornosti poišče nežnost drugje. Kljub temu ne želi prekiniti vezo. Poslovno sodelovanje uspešno. Ta veza ima perspektivo in materialno stabilnost.Dolgo bosta srečna in imela bosta polno otrok.

ŠTIRI IN SEDEM-iste želje in potrebe. To je usodna veza lahko ustvarite dober odnos ,čeprav ne pretirano zanimiv niti buren. Ustaljen odnos,ki vama ustreza. Potreba po svobodi vama je družna. Vsekakor se razlikujeta kljub temu imata iste izzive. Štirica na sedmico deluje umirjajoče,a sedmica štirici prinaša srečo. Odnos dosti bolj uspešen,če je sedmica ženska,štirica pa moški. Sedmicae so dobri prijatelji,poslovni in življenjski partnerji za štirke. Oba sta zelo zaprte narave,to jih povezuje.

ŠTIRI IN OSEM-vprašanje je kdo bo padel in kdo se bo dvignil na poti ljubezni. Odnos je lahko vzdržen ampak zelo težek,odvisno komu bo težje. Če oba želita vezo potem bo vzdržna. V poslu lahko dobro sodelujeta,samo v slučaju,da se eden drugemu ne mešata v njun posel. Govorita isti jezik,potrebujeta sigurnost na čustvenem področju,kakor tudi materialni uspeh. Kdo bo vodja in kdo bo v podrejenem položaju?Skupno življenje bo takrat,ko si bosta ustvarila skupne cilje.

ŠTIRI IN DEVET-karmični odnos. To je ljubezen iz prejšnjih inkarnacij.Ali zato,ker se odnos lahko bazira na močni fizični privlačnosti,ali nasprotno,čas ni zaveznik tega odnosa. Težave bodo slej ko prej privrele na dan. Najboljše je,da se izognejo čustvom,ker jim bo posut s trnjem. Lahko pa imajo prijateljsko in poslovno povezavo. Ti dve števili se velikokrat privlačijo,ko štirica ,delavna in disciplinirana sreča devetko-idealista,sanjača in samosvojega tipa vse je mogoče. Dopolnjevala se bosta ali se samo mimogrede srečala.

 

ŠTEVILO PET

PET IN PET-opis črno ali belo. Potrebno je,da uživata v potovanjih,skupnih interesih in vsemu,kar vaju dela srečna. Ljubita naraščaj!Vajina potreba po svobodi mora ostati nedotaknjena. V kolikor začneta vsiljevati svojo voljo eden drugemu sta na dobri poti razhoda. To je še ena kombinacija istih števil,ki se sploh ne more slavno končati.Na poslovnem področju lahko eden drugemu pomagata zaradi večjega statusa. Ta kombinacija se takoj prepozna.Beseda »svoboda«je prava formula za ta odnos. Ali medtem lahko ostanejo zvesti eden drugemu?

PET IN ŠEST-usodna veza,ki ima vpliv,da traja doživljenjsko. V hrepenenju po harmoniji šestica lahko navadi  petkine potrebe po svobodi in avanturah a vseeno v duši trpi. Zelo nestabilen in spremenljiv odnos. Šestica želi skladnost,harmonijo,stabilnost,a petka je nemirna in nestabilna. V tem odnosu bo šestica bolj trpela kot petka zato jo bo želela omejiti. Ampak to je nemogoča misija. Če je šestica ženska,petka pa moški odnos nebo idealen,obrnjena kombinacija je mnogo boljša. Šestica ljubi harmonijo,nežnost,trajnost in mir. Petica ljubi svojo svobodo. Petka mora »prišraufati« šestko potem ta odnos lahko uspe,čeprav ne bo lahko.

PET IN SEDEM-združitev zavednega in nezavednega. Dinamičnost,direktnost in odprtost petica lahko prebudi zaspano sedmico. Potem izpade dobitna konbinacija. Neodvisnost,svoboda,prijateljstvo je vse,kar jim je potrebno,da dobro funkcionirajo. Na trenutke bosta šla preko težav. Petka je dinamična in odprta,a sedmica bolj osamljena in vasezaprta. Ker sta oba neodvisna in originalna jih prav to privlači. Pogojena veza za duhovno,intelektualno in profesionalno združitev. Potovanja, otkrivanja, pustolavščine…..

PET IN OSEM-karmični odnos veza pod pritiskom. Do ohladitve lahko pride samo zato,ker petka lahko sebi dovoli neke stvari,ki jih osmica ne bi smela(če se želi izogniti posledicam)zaradi neuglašenosti temperamenta. Poslovni odnos je lahko uspešen in kvaliteten samo,če je v obojestransko korist. Ljubezenska kombinacija ni priporočljiva,ker zelo pogosto naleti na probleme. Hladen odnos,navada,tradicionalna veza. Petica je prežeta z željo osmice. Po drugi strani osmico navdihuje živahnost in pustolovski duh petice. Privlačnost je obojestranska niti eden ne trpi zavisnosti in posesivnosti.

PET IN DEVET-občasna veza brez vsake tradicionalnosti,zato je na kratek rok. Bojo lepi in malo manj lepi trenutki,padanje,dvigovanje energije. Neobičajna kombinacija prepletena z ljubeznijo,strastjo,željo po svobodi,novostih. Čeprav sta povsem različnega karakterja se rodijo zelo lepe emocije. Skupaj sta zelo lep par in v življenju se lepo dopolnjujeta. Še bolj je idealno ,če je moški petka in ženska devetka. Odlični prijatelji in poslovni partnerji. Ta kombinacija je zasnovana za sanje,boemsko življenje potovanja…Logično ta par bo doživljal vzpone in padce,preobrate in zastoje. Kdo bi se ob vsem tem sekiral za materialni situaciji.?

 

ŠTEVILO ŠEST

ŠEST IN ŠEST-isti karakter,dobri prijatelji,poslovni partnerji,kakor tudi čustveni. Skupaj ustvarita lep krog v katerem uživata. Bolj so naklonjeni izzivom in flirtu zato imajo probleme v odnosu. Večina ni zvesta ali jih združujejo čustva. Če sta dovolj zrela,stabilna in odgovorna imata kvaliteten odnos. Tudi v tej vezi je vpletena usoda. Ljubezen jih je združila in ne smeta dovoliti,da jih drugi razdvojijo. Če veza obstane je odvisno od njiju samih. Ljubezen,družina,dom so njihovo bogastvo. Navdihuje jih ustvarjanje,umetnost. Ali je to vse? V popolnosti ni,ker na trenutke nastajajo problemi zaradi neodločnosti,emotivnosti in pomanjkanja stabilnosti. Ljubezen med šesticami v zaprtem krogu jih lahko osreči ali zaduši.

ŠEST IN SEDEM-zelo težka kombinacija. Redki primeri med temi pari,ki obstanejo, trajajo zahvaljujoč trpljenju enega izmed njih(največkrat je to šestica),ker so težave in prepreke v vajinem odnosu nemir. Lahko obstaneta tudi,ko ljubezni ni več z polno žrtvovanja in trpljenja. Vsak se obrača k nekomu drugemu ampak ostajajo v odnosu samo zato,ker je tako prav,ampak to je lahko zelo mučno. Združevanje srca šestice in duha sedmice jih popelje v občutek prevare,ker ne premoreta iskrene komunikacije.

ŠEST IN OSEM-ljubezen,stabilnost v prvi vrsti materialne dobrine. Ni slaba kombinacija-nasprotno. Osmica bo obkrožena z pozornostjo in ljubeznijo šestice in trudila se bo,da poskrbi za vse kar potrebuje. Perspektivna kombinacija,nikoli monotona. Skupaj gradita materialni svet in ljubezen.

ŠEST IN DEVET-zelo stabilen odnos. Zaljubljena sta. Imata enak energijski in fizični potencial,kar vama prinaša složnost in stabilnost. Če bosta pozitivno naravnana imata lahko nebesa na zemlji. Veza zrela za poroko. Šestica sanja o idealni ljubezni,devetka idealizira ljubezen. To je bogata in složna kombinacija ,ker so obema potrebni dokazi. Če sta sposobna,da je dovolj izkazujeta,če obstaja obojestransko zaupanje,bosta doživela fizično in duhovno ljubezen.

 

ŠTEVILO SEDEM

SEDEM IN SEDEM-produktivno,neobičajna in mistična kombinacija. Popolnoma nerazumljiv od svoje okolice vidva uživata v svoji ljubezni,enakih interesih,potovanjih,raziskovanjih. Odlično se znajdeta v svetu in to je edino kar želita. Kvaliteten odnos brez trohice tradicionalnosti. Odnos bazira na zaupanju  sodelovanje  ne zahteva prilagajanja niti formalnosti. Enako velja tudi v partnerstvu kakor tudi v poslovnem svetu. Odnos med dvema zaprtima in osamljenima dušama.

SEDEM IN OSEM-ta odnos je treba še nadgraditi. Pa če je čustven ali poslovni. Skupaj gradita število 6,kar nakazuje skupnost,ljubezen,ljubezensko zgodbo. Močna energija,upornost,dominantnost osmice lahko slabo vpliva na sedmico. Sedmica težko vzdržuje tempo in zahteve osmice. Sedmica gradi na duhovnem nivoju,osmica na materialnem. V poslovnem sodelovanju dobro sodelujeta in se dopolnjujeta. Na čustvenem področju osmica dominira nad partnerjem,sedmica težko prenaša zavist-zato ni rožnato.

SEDEM IN DEVET-večinoma tajna veza ,ki so prežete z močno strastjo,emocijami,ljubosumjem in posesivnostjo. Imata skupni cilj poslovni ali čustven. Lahko se zelo dobro uskladijo,če ima vsak svojo zadolžitev-svoj prostor. Najboljše funkcionirajo kot prijatelji. Moški niso dobri možje ženskim devetkam,čeprav so devetke dobre in zveste soproge svojih možem. Kaj povezuje te dve števili? Svet idej,duhovno življenje,želja po enakem načinu življenja. Delita si intelektualne strasti ali pozor: na čustvenem področju je devetka pravi idealist.

 

ŠTEVILO 8

OSEM IN OSEM-običajno poslovne emotivne veze. Usojene na velika trenja,naj bodo javne ali tajne. Pod vprašanjem je poslovno sodelovanje,če ima eden nad drugim premoč. Vprašanje je kdo bo tukaj zmagovalec! Lahko pride do problemov,agresivnosti,nadmoči in zaradi tega je najboljše,da se čustveno ne zapletajo. Ta števila nakazujejo na skrite,paralelne odnose v katerih je veliko prevar in laži.

Avtoriteta,moč,ambicije-to so osmice. Rade osvajajo,želijo uspeti-energije in hrabrosti jim ne manjka. Ampak obstaja nevarnost,da se več posvetijo poslu,kot ljubezni. Veza je mogoča,če se izogneta tekmovanju med seboj.

OSEM IN DEVET-močna kemija je temelj vajinega odnosa. Na fizičnem nivoju se dobro izpolnjujeta pa vseeno največ uspeha imata na profesionalni osnovi. Zelo uspešno sodelovanje. V ljubezni je večinoma vroče-hladno. Ni najboljše emotivno združevanje in morata veliko delati na sebi,da bi prišla do cilja. Devetka želi vezati osmico na sebe,ampak ona tega ne želi. Strast,nesporazumi. Ko mine strast prihajajo konflikti. V tem odnosu osmica daje energijo in ambicije devetki,a v zameno devetka nudi nove ideje in imaginacijo. Na poslovnem področju je veza plodna,na čustvenem jima preveč smetajo različni cilji.   

 

ŠTEVILO 9

DEVET IN DEVET-isti motivi,iste želje.Morajo preživeti del življenja skupaj in iskusiti,kar jim je namenjeno. Lahko se odlično dopolnjujeta na poslovnem,intelektualnem in emocijskem načrtu. Vsekakor se bosta slej ali prej razšla vaju je vseeno združila ljubezen. Devetke so na isti valovni dolžini,razumejo se brez besed pa naj je to na duhovnem,intelektualnem in prijateljskem odnosu. Nežnost,čutnost in prepuščanje v ljubezni vaju ne zbližuje. Mogoče sta že dalje od ljubezni? 

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min