OSEBNA RAST IN DUHOVNOST

Veliko lažje sprejmemo tiste osebne lastnosti in dogodke, ki so nam všeč in smo nanje ponosni, tiste slabe pa bi najraje pozabili, odgovornost zanje prelagali na druge in okoliščine ter jih ločili od sebe. To resnico moramo sprejeti čim prej,šele potem lahko začnemo delati na sebi,saj bomo s tem začeli razumeti tudi pomen duhovnosti. Vsi negativni vzorci,ki jih je vsaj 60,če ne še več so več ali manj prepleteni v skoraj vsakem človeku. Ko se širi naše zavedanje o vzorcih,delamo velike korake po poti osvobajanja. Že samo zavedanje,da te ego drži kot ujetnika,je začetek prekinjanja pogodbe z njim. Naše razumevanje skupaj z milostjo zmanjša egovo glasnost najprej do šuma,potem pa ponikne v tišino. Vsi vzorci so zgrajeni iz strahu.

Naštela jih bom nekaj:

strah pred spremembo, mučenje sebe,da bi rešili nekoga drugega, prevzemanje bolečine drugih, da bi jih rešili, maščevanje, napadanje sebe, pretirana pričakovanja, nadziranje sebe in drugih, pomanjkanje ljubezni do sebe, jeza, napad, zamera, potlačena čustva, polaščanje, odpor, prizadetost/zlomljeno srce,  obsojanje, spor, obup, osamljenost.

Bodimo vzgled drug drugemu, tistim, ki so nam najbližji, in na ta način ustvarimo čudovit odnos, ki temelji na spoštovanju življenja, na sočutju do vseh bitij. Mi smo se rodili na tem svetu zato, da izpolnimo ta cilj, in zato poskusimo ta cilj tudi vsi izpolniti. Bodimo primer popolnih človeških bitij, v tolikšni meri, kot je to mogoče, in prispevajmo k popolni sreči vseh ljudi. Dajmo svojim bližnjim in tistim,ki jih vsakodnevno srečujemo to, kar bi mi želeli,da nam dajo oni. To je duhovno razumevanje.

Karmična diagnostika

Pogovori osebna rast in duhovnost se izvajajo individualno, prek telefona 040 466 491

Izmenjava energij: 40€/h

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min