Kako prerokujem iz kavne usedline

Tako kot vsako opravilo tudi prerokovanje iz kave zahteva natančen postopek, če želim iz simbolov potegniti pravi pomen in ga kot takega tudi razložiti.

Pomembno opravilo je že sama priprava kuhanja kave, kateri dodam potem še samo tehniko za hitro prerokovanje prihodnosti. Pripravim grenko kavo, povsem brez sladkorja, kuha pa jo vsak zase in za nikogar drugega. Vsak si jo mora skuhati sam.

Priprava kave za prerokovanje

Serviram si jo po možnosti v beli skodelici, da so simboli za prerokovanje najbolje vidni. Skodelico zavrtim z levo roko vsaj tri krat v smer urinega kazalca. Skodelico obrnem na podstavek in pustim, da se osuši.

Ko se vsebina posuši lahko pričnem z prerokovanjem iz kave. Prerokovati začnem z ročajem obrnjenim v desno stran. Simboli so lahko posamezni ali združeni, zato mora biti prerokovanje precizno in natančno. Po razlagi vseh simbolov prosim osebo, da se umiri si zaželi srčno in iskreno željo, istočasno pa potopi prst v vsebino usedline na dnu skodelice.

Po starodavni tradiciji se kazalec uporablja za želje povezane s službo in prstanec za ljubezen. Zaželite si lahko največ tri želje in to vsako posamezno, nikakor skupaj. Iz odtisa na dnu prerokovanje iz kave razberem razlago. Zaprti krog okoli odtisa simbolizira izpolnitev želje; če je krog prekinjen je želja delno uresničljiva delno. Časovno obdobje, ki ga lahko prerokujem je en mesec.

Iz dna skodelice se izvaja prerokovanje iz kave za domači teren. Poskusite si prerokovati sami in počasi boste ugotovili, kako je prerokovanje iz kave in razlaga simbolov zanimiva metoda s katero se lahko dosežejo izvrstni rezultati. Če ne zmorete ali si ne upate pogledati v skodelico sami, sem vam vedno na razpolago ,da vam razložim simboli ali še bolje, da povežemo simbole v celoto.

Prerokovanje iz kave s simboli

Prerokovanje iz kavne usedline z vedeževalko Dragico

ŽENSKA - užitek, plodnost,  bogastvo, na vrhu skodelice simbol predstavlja ljubosumje, gola ženska pomeni sramoto in več žensk skupaj škandal

USTNICE - simbolizirajo srečo v ljubezni, srečanje z ljubljeno osebo

BELA ZASTAVA - simbolizira poraz

TEMNA ZASTAVA - zmaga

TELEFON - nenadne novice; zadrega in stiska zaradi pozabe.

ŽIVALI - prevaro in izdajo prerokujejo ribe in kače; pes, golob - srečni dogodki in prihod dobrih novic. Žabe simbolizirajo laži, prevare in spletke okoli hiše

ANGEL- prinaša dobre novice, presenečenje, srečo in zaščito v domu

 LETALO - nepričakovano daljše potovanje, dobre novice; če je prepolovljen nesreča

OTROK - na dnu skodelice manjše težave, rojstvo novi začetki

ČEVELJ - novosti sprememba na boljše, prihod gostov; moški čevelj prerokuje uspešno poslovno potovanje; ženski čevelj prerokuje obisk v hiši

KOZAREC - zdravstvene težave, obisk zdravnika

GLAVNIK - velika izguba, novica o nesreči, prerokovanje iz kave simbolizira previdnost v bližini doma.

Nekateri simboli, kot so CVETJE, naj bi se nanašali na ljubezenske zadeve, medtem ko simbol PETELINA, hišnih škodljivcev, orožja in rezila kaže na konflikt ali ločitev. Prav tako se lahko s prerokovanjem iz kave s pomočjo posameznih simbolov upodabljam vplive in vmešavanja drugih v zakonsko zvezo, na primer LISICE in KOKOŠI, ki so znak velikih tračev ali nesporazumov. MAČKA simbolizira veliko hinavščino in zavist. Veliko število debelih oblakov na dnu skodelice govori o tem, da bodo zli časi prišli v naš dom.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min