Sposobnost za prerokovanje ima le malo ljudi

Prerokovanje se že vrsto let uporablja za napovedovanje prihodnosti. Prerokovanje je dan danes na dosegu vsem, ki si ga želijo, vedeti pa je potrebno tudi, da so se ljudje k prerokovanju zatekali že veliko pred našim časom, kadar se je bilo potrebno soočiti z bolj pomembnimi odločitvami. Sposobnost za prerokovanje ima le malokdo, vendar lahko tisti, ki to sposobnost imajo, olajšajo odločitve, ki jih moramo sprejeti v prihodnosti. Prerokovanje se izvaja na veliko različnih načinov. Tako poznamo prerokovanje s kartami, prerokovanje s kamenčki, prerokovanje s školjčnimi lupinami, astrologijo, numerologijo ter celo prerokovanje iz kave s simboli.

 

Prerokovanje iz kart

 

Vedeževalka Dragica se pri prerokovanju s kartami poslužuje predvsem remi kart

Naša vedeževalka Dragica je ena izmed ljudi, ki se lahko pohvalijo s sposobnostjo za prerokovanje. Kot svoj pripomoček za prerokovanje usode največkrat uporablja karte. Prerokovanje iz kart je zelo razširjeno, vendar večina vedeževalcev za prerokovanje iz kart uporablja tarot karte, medtem ko se naša vedeževalka Dragica zateka predvsem k remi kartam. Tarot karte se že stoletja uporabljajo kot karte za vedeževanje, simboli na kartah pa nam lahko povedo marsikaj o posameznikovi prihodnosti. Z remi kartami se poleg osnovnega vedeževanja zelo natančno napove čas, kakor tudi zelo učinkovito se ugotovi vpliv negativne energije – tako imenovane črne magije – na določeno osebo. Nastanek remi kart naj bi segal v 11 stoletje na ozemlje Italije, kjer naj bi se remi karte razvile iz tarot kart, zato je tudi njihova razlaga zelo podobna. Ker remi karte nimajo značilnih sličic, mora vedeževalec pri prerokovanju karte zares začutiti, seveda pa ob tem obstaja nekaj pravil:

  • kare so znanilci posla, kariere, zamenjava delovnega mesta, delovne organizacije, napredovanje, izobraževanje, izpiti, denar;
  • križi so znanilci upanja, uradna sporočila, potovanja, prodaja hiše, stanovanja, avta, imetja,
  • piki so znanilci težav, zahrbtnosti, trpljenja, bolezni, neuspehov, sovraštva, zaključka enega obdobja,
  • srca so znanilci dobrega, veselja, radosti, ljubezni, prijateljstva, pozitivnega napredovanja.

Če se med prerokovanjem iz remi kart posamezniku 4 krat pojavi as, to pomeni slavo in dobra prijateljstva ter velik uspeh. Če se pojavi trojni as, to pomeni veliko srečo in uspeh na določenem področju. Dva asa pomenita previdnost pred novicami. Poseben pomen pri prerokovanju z remi kartami imajo tudi fantje. Če se štiri krat pojavi fant to naznanja prijateljsko srečanje. Trije fantje predstavljajo nezveste prijatelje in nekatere druge neprijetnosti. V primeru, da se med prerokovanjem pojavita dva fanta to pomeni, da se bo zgodilo nekaj slabega in to od človeka od katerega bi to najmanj pričakovali.

 

Prererokovanje

 

Zelo učinkovito je tudi prerokovanje iz kave s simboli

Poleg kart naša vedeževalka Dragica prerokuje tudi iz kave s simboli. V evropskem prostoru so posebno pozornost tej vrsti prerokovanja namenjali že stari Rimljani, v Italiji pa se je denimo ta tradicija ohranila vse do današnjih dni. Pri prerokovanju iz kave gre pravzaprav za to, da vedeževalka prerokuje iz usedline v skodelici kave. Usedlina ustvarja različne simbole, ki jih vedeževalka začuti in z njihovo pomočjo napove prihodnost.  

Tudi angelski reading je postal izjemno popularen in tudi učinkovit

Seveda pa vedeževalka dragica za prerokovanje ne uporablja zgolj kart, pač pa izvaja tudi angelski reading. Angelski readingi se izvajajo individualno, s pogovorom preko telefona, z vnaprejšnjim dogovorom. Pri angelskem readingu pravzaprav ne gre za prerokovanje, pač pa za vpogled v energije raznih situacij, ki vam nudi usmeritve in ljubeče vodstvo, da bi lahko lažje razumeli in se soočili z izzivi, ki vam jih življenje postavi na pot. Gre za vodstvo, ki za posameznika v danem trenutku predstavlja najvišje dobro.

Karmična razlaga služi kot diagnostika vzrokov težav posameznika

Naša vedeževalka Dragica pa lahko ima poleg izjemne sposobnosti vedeževanja tudi moč karmične razlage. S pomočjo karmične diagnostike ugotavljamo vzroke za težave, ki se nam začnejo pojavljati, ko pridemo do določene stopnje osebne rasti. Poleg karmične razlage in prerokovanja iz kart pa v Moči luči ponujamo tudi možnost meditacije. Meditacija pomaga, kadar želimo utišati kaotične misli in spet najti tisti stik sam s seboj. Pri meditaciji gre za usklajevanje vzorcev valov desne in leve polovice možganov in nas vodi v mirno stanje, v katerem lahko slišimo odgovore duše, prav tako pa nam bo meditacija pomagala razumeti lasten um ter nam s pomočjo tega pomagala negativno energijo preobraziti v pozitivno. Poleg navadne meditacije pa v Moči luči ponujamo tudi meditacijo z angeli.

Vas zanima več o prerokovanju in drugih storitvah, ki jih ponujamo? Obiščite našo spletno stran ter se prepričajte o mnogoterih rešitvah, ki smo jih pripravili za vas. Poleg tega nikakor ne spreglejte velikega horoskopa, ki smo ga pripravili za vas. V horoskopu lahko najdete odgovore na veliko različnih vprašanj o tem, kaj se bo z vami dogajalo v bližnji prihodnosti ter kakšne odnose boste razvili v družbi. Vabimo vas, da nas pokličete po telefonu 090 41 99 / 090 14 25 90 ter se pozanimate, kaj vam prinaša prihodnji dan.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min