Reiki terapije za ponovno vzpostavitev ravnovesja v telesu

Beseda »reiki« je japonskega izvora. »Rei« se nanaša na univerzalno, »ki« pa na življenjsko energijo. Gre torej za univerzalno življenjsko energijo, ki se pretaka skozi vsa živa bitja, reiki terapevti pa so njeni prevodniki. Reiki terapije poskrbijo za ponovno vzpostavitev ravnovesja te energije v telesu, ki se je lahko porušila zaradi bolezni, stresa, energetskih blokad (pri tem nam pomaga čiščenje čaker), travm, itd. Reiki terapije lahko izvajamo tudi na živalih ali rastlinah in celo za izboljšanje energije v prostoru, kjer je prišlo do zastoja. Izvajamo tudi reiki terapije na daljavo, ki se jih poslužujejo ljudje v tujini, gibalno ovirani, starostniki in drugi. Cena reiki terapije na daljavo ali v živo je zelo ugodna.

Reiki terapije za vzpostavljanje ravnovesjaKomu priporočamo reiki terapije?

Reiki terapije običajno uporabljamo za zdravljenje bolezni. So popolnoma neboleče in varne, primerne za ljudi vseh starosti. Delujejo tako na telesnem, čustvenem kot tudi duhovnem nivoju. Prav ravnovesja na teh nivojih namreč privedejo do izbruha bolezni. Pri reiki terapiji kanaliziramo univerzalno življenjsko energijo iz izvora božanske svetlobe in jo prenesemo na ljudi, živali, rastline, prostore ali dogodke. Pretok energije izvajamo s polaganjem rok. Reiki ne zdravi samo simptomov, temveč tudi vzrok bolezni.

Čiščenje čaker

Skozi čakre kroži naša življenjska energija. Imamo 7 glavnih čaker, potekajo pa navpično od začetka hrbtenice od vrha glave. Zaradi različnih razlogov (stres, negativna čustva, travma,..) lahko pride do zastoja pretoka energije skozi čakre. Čiščenje čaker poteka s polaganjem rok nanje. Izkušena terapevtka Dragica prepozna stanje vaših čaker in ga po potrebi tudi popravi s čiščenjem čaker. Podrobnejše informacije o čakra in čiščenju čaker si lahko preberete na naši spletni strani.

Angelski reiki

Pri angelskem reikiju terapevt kanalizira angelsko reiki energijo. Obstaja več tehnik angelskega reikija, primerno tehniko pa izberemo glede na vaše stanje. Angelski reiki je primeren za vse ljudi, tudi nosečnice in otroke. Je varna in učinkovita metoda zdravljenja, ki rešuje težave, ki jih uradna medicina ne more.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min