Skrivnost

KAKO DO ZDRAVJA, SREČE, USPEHA, NOTRANJEGA MIRU

Ko smo v čudovitem stanju hvaležnosti,postanemo osebe,ki hočejo samo dajati. Postanemo tako hvaležni,da to vpliva na vse naše življenje in kar ne najdemo dovolj priložnosti za dajanje. Dajemo veselje, ljubezen, denar, spoštovanje, pohvale in prijaznost. Nadvse se trudimo na delovnem mestu,v odnosih z bližnjimi in tujci. Ko najdemo pravo hvaležnost, to vemo, saj postanemo oseba, ki daje. Nekdo,ki je resnično hvaležen ne more biti drugačen.

Skrivnost

Sedem dni v tednu izkoristite in spremenite svoje življenje z uporabo zakona privlačnosti.

Ponedeljek: naj bo dan,ko se namenite,da boste imeli same dobre misli. Namenite jih sebi in drugim. Uprite se temu,da bi pozornost namenjali čemurkoli iz česar se ne bodo porajale dobre misli. Na začetku dneva si ukažite in z vso svojo voljo odločite: "danes se mi bodo porajale samo dobre misli". V povprečju ima človek več kot 50.000 misli na dan,tako da imate na dan 50,000 priložnosti za dobre misli. Naše misli nam krojijo našo pot-nihče drug.

Torek: je dan za spoštovanje,spoštovanje,spoštovanje. Cenite lahko vreme,oblačila,promet,velike dosežke,svoj dom,hrano, posteljo,družino,kolege v službi,osebo,ki vam postreže žlahtno kavico,svoje zdravje,organe,čute... Še posebno spoštovanje namenite preteklim lepim trenutkom v svojem življenju in lepim trenutkom,ki vas čakajo. In nazadnje cenite tudi to,da lahko vsak torek ustvarjate osupljivo prihodnost.

Sreda: je vaš dan,da na račun v vesolju položite dobra dejanja. Spodbujajte ljudi okoli sebe. Bodite prijazni. Naklonite dobre besede ljudem,ki jih srečate in se z njimi pogovarjate. Tudi napitnino danes povečajte ali poklonite nekaj brezdomcu,lahko je to samo poklon. namenite posebno pozornost ljudem,ki vas strežejo pa naj je to na črpalki,banki,trgovini....Ko se popolnoma posvečate sredinim dobrim dejanjem,se bo vesolje odzvalo in sreda bo podtala daleč najboljši dan v vašem tednu.

Četrtek: je dan za hvaležnost na čim več različnih načinov. Hvaležnost izkažite vsem ljudem in dogodkom za katere ste hvaležni. Ob različnih urah dneva se sami pri sebi sedemkrat po vrsti zahvalite in občutite hvaležnost. Izrabite vsako priložnost in se zahvalite drugim ljudem "hvala"izgovorite tako skrbno,da bo oseba pogledala naravnost v vas. "Hvala"-beseda z nepredstavljivo močjo,ki ne potrebuje drugega kot vas,da se navda z močjo,ko jo izgovorite. "Hvala"!

Petek: je dan,ko ga lahko izkoristimo za vsa dobra občutja v sebi. Ko preživljate dan,vso pozornost namenite samo temu,kako se počutite. nenehno se polnite z več in več dobrih občutij. Poslušajte najljubšo glasbo,naročite najljubšo hrano,pojdite na pijačo z najljubšimi prijatelji...Počnite stvari ,ki jih imate radi in ob katerih se počutite tako dobro,da prekipevate od dobrih občutij in si ne morete sneti nasmeška z obraza.

Sobota: naj bo dan,ko se počutite svobodni kot ptiček na veji,tako svobodni kot v otroštvu. Zabavajte se! To je dan,da najdete svojo srečo in se počutite srečne. Počnite stvari,ob katerih se počutite fantastično,stvari,ki vas razveselijo,skačite,plešite. Čim lažje se počutite,toliko več negativne energije se boste znebili. Sobota naj bo vaš dan za razvedrilo. Ne pozabite,da je življenje neskončna igra,od nas pa je odvisno,kako jo igramo.

Nedelja: vsako nedeljo si vzemite trenutek,da pomislite na minuli teden in se spomnite vseh lepih trenutkov. Poglejte tudi naprej v teden,ki je pred vami. Zdaj ste lahko mirni,saj je vaša stvaritev popolna in ste lahko zadovoljni,ker ste prišli tako daleč,kot trenutno ste.

 

Bodite vztrajni in ponavljajte rituale vse dokler ne bodo vidni rezultati. Ti so vidni, samo vztrajajte. Preverjeno na lastni koži. D.

Skrivnosti

Kako jih uporabiti?

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min