Sms NIHALO 3040

Napovedovanje usode

Nihalo

 

S pomočjo nihala prejmete natančen vpogled v vašo prihodnost. Nihalo, ki ga uporabljam se preneša iz generacije v generacijo in je narejen iz ametista, ki v sebi nosi izvor zemeljske in življenjske energije.

Nihalo uporabljamo najpogosteje za vprašanja s področja ljubezni , medčloveških odnosov,zdravja, financ ter službe.

 

Pridružite se širokemu številu zadovoljnih uporabnikov storitve, ki jim je Nihalo pomagalo pri dilemah v življenju in jih usmerilo na pravo – srečno pot.

 

Pošlji SMS s ključno besedo NIHALO na številko 3040

 

Nekaj primerov vprašanj: ali me ljubi+(rojstni datum osebe),ali me vara,ali je iskren/a do mene, bova kdaj skupaj, kdaj se preselim in kam, ali dobim službo, kdaj pride do menjave službe, zdravje, itd…?

 

Še nekaj o nihalu

Vpogled v vse situacije z nihalom daje odgovore na številna vprašanja. Zgodovina takega načina prerokovanja je stara več kot 5000let. V srednjem veku je bil ta način zelo popularen,čeprav so takrat uporabljali lesene elemente,kateri so jim služili kot nihalo. V 20.stoletju je takšen način prerokovanja spet prišel v navado. Z nihalom lahko dobimo odgovore na vsa vaša vprašanja,ki se nanašajo na vaše življenje. Vsako nihalo ima svoje nevtralno polje in največkrat je izdelano iz mesinga,zaradi njegove specifike. Nihalo,ki ga uporabljam pri svojem delu je iz ametista in v sebi nosi izvor zemeljske in življenjske energije. Pri postavljanju vprašanj se je potrebno izogibati negativnim vprašanjem. Vsako postavljeno vprašanje mora biti jasno definirano. vpogled z nihalom je zelo specifična metoda z pomočjo katere lahko odkrivam vzroke zdravstvenih težav(seveda z duhovnega vidika),poiščem izgubljene stvari,vi izveste ali boste uspešni v igrah na srečo,v novi službi ali poslu,ki se vam nakazuje in koliko so vaši življenjski sopotniki iskreni do vas.

 

»Pošlji SMS s ključno besedo NIHALO na številko 3040

»Cena poslanega sms vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja, cena vsakega prejetega sms-a (odgovor) pa je 2,49 € z ddv.«

 

»Ponudnik vsebin: Dragica Polak, s.p.Peskovci 33a,9204 Šalovci« [www.svetovanje-vedezevanje.si]

Ponudnik storitve: Simpatel, d.o.o. www.simpatel.si Splošni pogoji: www.filipid.si

»S poslanim sms-om ne boste včlanjeni v noben klub in ne boste prejemali nepredvidenih plačljivih sms-ov.«

 

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min