Sms vedeževanje

Sms vedeževanje vam daje jasne, nedvoumne in iskrene odgovore na vprašanja, ki vas pestijo v vsakodnevnem življenju. Jasnovidka in vedeževalka Dragica iz našega podjetja Vedeževanje in svetovanje Moč luči, ima dvajset let neprecenljivih izkušenj iz vedeževanja in prerokovanja. Če se odločite za sms vedeževanje pri nas, ne boste dobili le odgovorov na vprašanja, ki vas zanimajo, ampak tudi svetovanje in podporo, da boste lažje stopali po življenjski poti, ki bo z našo pomočjo prinesla boljše razplete za vas. Sms vedeževanje je primerno za vse, ki si želijo hitrih in učinkovitih odgovorov na vprašanja, ki se dotikajo vseh življenjskih področij – ljubezni, odnosov, partnerstva, družine, otrok, kariere, financ, zdravja,… Odločite se lahko tudi za e-vedeževanje ali vedeževanje po telefonu, ki vam omogoča, da z našo vedeževalko gospo Dragico vzpostavite bolj pristen stik.

Če se odločite za sms vedeževanje, v sms napišite svoje ime, letnico rojstva in svoje nebesno znamenje ter čim bolj konkretno vprašanje. Sms vedeževanje vam bo dalo takojšen in zanesljiv odgovor, ki vam bo pomagal do boljših odločitev na vaši življenjski poti.

Pokličite na: 

040 466-491

ali nam pišite SMS:

JASNOVID na 3040

SMS vedeževanje

Vedeževanje po telefonu 

Vedeževanje po telefonu ni zgolj prerokovanje vaše usode, ampak možnost, da se posvetujete z izkušeno vedeževalko, ki vam bo na podlagi svojih sposobnosti svetovala, kako se spopasti s trenutno situacijo v vašem življenju. Naša svetovalka in jasnovidka gospa Dragica je usposobljena za pogled v preteklost, sedanjost in prihodnost, pomaga vam pri odpravljanju težav, razreševanju strahov, travm in stresa ter vam svetuje, kako lahko učinkovito izboljšate kakovost življenja in odstranite blokade in ovire ter sprostite svojo življenjsko pot. Vedeževanje po telefonu in e- vedeževanje ne zahtevata vaše prisotnosti, zato lahko nasvete prejmete kjerkoli ste in kadarkoli jih potrebujete. Vedeževanje po telefonu je hitro, preprosto in zanesljivo. Na voljo vam je tudi e vedeževanje. Odločite se lahko tudi za vedeževanje preko monete. 

Vedeževanje preko monete

Vedeževanje preko monete vam ponuja možnost zakupa cenejših minut. Tako lahko prihranite denar in svoj odgovor na vprašanje, ki vas še posebej zanima, dobite ceneje. Vedeževanje preko monete vam omogoči, da se lahko z našo jasnovidko gospo Dragico po telefonu denimo pogovarjate celo uro za samo štirideset evrov. Vedeževanje preko monete je tako preudarna odločitev. Odločite se za sms vedeževanje, e vedeževanje ali telefonsko vedeževanje pri nas in z našo pomočjo samozavestno stopite na pot boljših odločitev v vašem življenju.

Vedeževanje pri nas ne zapečati vaše usode, ampak vam pomaga pri odpravljanju ovir v vašem življenju.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min