sporočila 10

SPOROČILA 

1

Nima smisla biti razburjen, še pomembneje – ne zapravljajte časa z zmerjanjem in obtoževanjem drugih. Ne glede na to, kakšno je vaše življenje danes, vam nič ne more preprečiti, da ne bi uresničili svojih sanj že jutri. Celo najbolj grozen scenarij ima potencial, ki lahko z objemom cveta rhododenduna prebudi najglobljega genija v vaši duši.

2

Oglejte si vsak kotiček svojega življenja – dober, slab ali neopredeljen; vsak nosi oznako osebne in enkratne ustvarjalnosti. Če niste zadovoljni s svojimi življenjskimi pogoji, potem si ustvarite drugačne. Nedvomno jih lahko spremenite, tudi če menite, da so zelo slabi in nič drugega. Z objemom cveta marjetice vam bo lažje.

3

Vsi jadramo ustvarjalno, ko stvari gredo, kakor je treba. Šele ko komu teče voda v grlo, se nam začnejo kolesa ustvarjalnega razmišljanja obračati. Majhne stvari postanejo veliki uspehi. Najhuje je, če zapravljate svojo moč za negativnosti, jezo in zamero in se ob tem počutite kot žrtev. Kjerkoli že ste, uporabite situacijo kot vzletno stezo in ljubeče naberite šopek azeleje.

4

Bodite pozorni na svoje misli, občutke, slike, ki se vam morda porajajo. Nič se nikoli ne pojavi zastonj. Vedite pa: vodstvo mogočnih bitij, vseh iz višjih stanj zavesti, kamor spadajo tudi drevesa in njihovi zaščitniki, angeli narave oz. vile, škrati ... vam šepetajo. Vedno vam podajajo spodbudne besede – če zaslišite kaj škodoželjnega ali negativnega, je to najverjetneje vaš um, ego ali kakšna entiteta nižjih vibracij – kar lahko prečistimo tako, da se še bolj pozorno povežemo z cvetom travniške zvončnice, zelo globoko dihamo in se v mislih obdamo z belo svetlobo.

5

Ko se boste potepali po gorskih poteh,bodite pozorni na lepote cvetlic. Predstavljajte si, kako se vaša energija prečiščuje tako, da iz vašega telesa preko vaše dlani preide v cvet svišča, in preko korenin steče v zemljo, ki prečisti, prizemlji in preobrazi vse toksine, bolečine in bolezni, ter vaše strahove, dvome in tegobe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min