Zakaj je vedeževanje vse bolj iskano?

Vedeževanje je veščina, ki jo obvladajo le izbrani. Ker lahko s pomočjo vedeževanja zremo v prihodnost, razrešimo tegobe ljudi in jim tako pomagamo v njihovem življenju, je vedeževanje izjemno cenjeno, vedeževalci in vedeževalke pa so tako vse bolj iskani.

Karte za vedeževanje

Preprokovanje se velikokrat izvaja s pomočjo različnih kart za vedeževanje

V Moči Luči ponujamo različne vrste vedeževanja. Tako kot veliko vedeževalk se tudi naša vedeževalka Dragica velikokrat zateka h kartam. Kljub temu, da obstaja veliko različnih vrst kart, s pomočjo katerih lahko zremo v prihodnost (remi karte, tarot karte in celo ciganske karte), naša vedeževalka Dragica uporablja Remi karte. Z remi kartami vedežujejo zgolj tisti, ki imajo izjemno velik čut za videnje prihodnosti. Pri remi kartah so najbolj pomembne barve (srce, kara, pik in križ), s pomočjo katerih lahko prihodnost pravzaprav napovemo;

 • Kare so znanilci posla, kariere, zamenjava delovnega mesta, delovne organizacije, napredovanje, izobraževanje, izpiti, denar;
 • Križi so znanilci upanja, uradna sporočila, potovanja, prodaja hiše, stanovanja, avta, imetj;
 • Piki so znanilci težav, zahrbtnosti, trpljenja, bolezni, neuspehov, sovraštva, zaključka enega obdobja;
 • Srca so znanilci dobrega, veselja, radosti, ljubezni, prijateljstva, pozitivnega napredovanja.

 

Pri vedeževanju z remi kartami pa niso pomembne zgolj barve kart, pač pa tudi nekatere kombinacije, ki se v kartah pojavljajo. Tako so pri remi kartah pomembne naslednje:

 • če se nam v kartah štirikrat pojavi as, le-ta naznanja slavo in prijatelje, pomoč, uspeh;
 • če se nam v kartah trikrat pojavi as, to pomeni popoln uspeh in neverjetno srečo;
 • če se nam v kartah dvakrat pojavi as, to pomeni, da moramo biti previdni pred novicami;
 • če se nam v kartah štirikrat pojavi fant, le-ta naznanja prijateljsko srečanje;
 • če se nam v kartah trikrat pojavi fant, to pomeni, da nam je blizu nezvesti prijatelj, ki prinaša določene neprijetnosti;
 • če se nam v kartah dvakrat pojavi fant, to pomeni slabo od nekoga, kjer to najmanj pričakujemo;
 • Karo in srčev fant skupaj na točno določenem mestu razkrivata, da partnerski odnos prepletajo karmične zanke.

Poleg remi kart so v vedeževanju razširjene tudi tarot karte

Poleg vedeževanja z remi kartami pa je izjemno razširjeno tudi z tarot kartami. Vedeževanje s tarot kartami je eno izmed najstarejših vedeževanj, ki jih na našem planetu poznamo. Vedeževanje poteka s pomočjo kart, na katerih so narisane podobe, vsaka podoba pa ima svoj pomen. Izvor tarot kart še vedno predstavlja neznanko. Medtem ko so nekateri mnenja, da ima tarot svoje korenine v izginulih egipčanskih knjižnicah, ga drugi povezujejo s kabalo in indijsko mistiko. Dejstvo je, da so se tarot karte uporabljale že v starem Rimu, vemo pa tudi, da je njihova uporaba po propadu rimskega cesarstva zamrla. Ponovno se pojavi v srednjem veku, ko spet pridobi na ceni in slavi, vmes (več kot tisoč let) pa nihče ne ve, kam naj bi tarot izginil.

Tarot karte sestavlja 22 sličic. Ko človek izvleče simbol tarota, karta zavzame zunanjo podobo človekovega notranjega procesa, in lahko bi rekli, da se sedež duše ali človeške duševnosti tedaj razkrije skozi povezavo s simbolom tarota. Poznamo tudi več metod, s pomočjo katerih lahko iz tarot kart prerokujemo. Tako so zelo popularne metoda križa ter metoda piramide.

Točna vedeževalka Dragica

Vedeževalka Dragica strankam omogoča tudi vedeževanje po telefonu

V moči luči svojim strankam ponujamo kakovostno in natančno vedeževanje, poleg tega pa naša vedeževalka Dragica nudi tudi vedeževanje po telefonu. Vedeževalka Dragica je točna in zanesljiva, vedeževanje pa je tako resnično.

Izjemno blagodejno pa deneta tudi angelski reading in meditacija

Poleg samega vedeževanja, pa vam pri nas ponujamo tudi angelski reading. Pri angelskem readingu ne gre ravno za vedeževanje, pač pa za branje energije. Angeli so bitja ljubezni, polna mistike in topline. Njihova energija pa je na drugačnem nivoju kot naša, zato je ne moremo zaznati. Pri zaznavanju angelske energije nam lahko tako pomagajo angelske karte, na katerih najdemo sporočila angelov.

 Ob tem vam v Moči luči ponujamo tudi meditacijo, s pomočjo katere boste sprostili svoje telo in duha. Meditacija je pravzaprav tehnika, s pomočjo katere spoznamo, da nismo svoj um in se od njega ločimo, kar nam omogoči opazovati kaj se dogaja v nas in okoli nas brez občutka vpletenosti, postavi nas v vlogo opazovalca. Meditacija nam pomaga pri resničnem spoznavanju sveta v nas samih. Cilj meditacije ni meditirati vsak dan veliko časa (seveda lahko počnemo tudi to), resničen cilj je ponotranjiti stanje meditacije in postati meditacija, čuječ in prisoten v vsakem danem trenutku z možnostjo samoopazovanja. Meditacija tako lahko postane tudi poslušanje prijetne glasbe, vrtnarjenje, sprehod v naravo, tuširanje, kuhanje, izvajanje joge, oz. katerakoli druga vsakodnevna dejavnost, ob kateri se lahko popolnoma sprostimo. Nenazadnje pa ne smemo pozabiti omeniti tudi energijskih tretmajev, ki nam bodo pomagali pri nabiranju življenjske energije, ki jo tako nujno potrebujemo.

Vedeževalka Dragica vam je na voljo tudi po telefonu, kjer jo lahko pokličete in se pozanimate o tem, kaj vas čaka jutri, kako se bodo razpletle težave v službi ali pa se dogovorite za tretma polnjenja energije, seveda pa vas vabimo tudi, da prisluhnete, kaj vam imajo za povedati angeli.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min