Unikatni energijski nakit

Čarobni odnosi

Ko je vaša zveza naporna ali razpada,ko je vaše srce ranjeno ali ste jezni na drugo osebo ter ji marsikaj očitate,lahko to popravite s hvaležnostjo. Ta bo čarobno izboljšala napete odnose,naj gre za moža,brata ali sestro,sina ali hčerko,partnerja,šefa,poslovno stranko,kolega v službi,tasta ali taščo,starše prijatelje in sosede. Z nošenjem uhanov,verižice ali broške, se odnosi izboljšajo saj je v njih projicirana energija ljubezni in hvaležnosti.

Čarobni odnosi

Izmenjava energij (komplet 20€) z DDV

Magnetni komplet za denar

Ko nimate dovolj denarja,vam verjetno niti na kraj pameti ne pade,da bi bili hvaležni za račune,a pravzaprav bi morali narediti prav to,da bi v življenju imeli več denarja. Za bogato življenje moramo biti hvaležni za vse,kar je povezano z denarjem,skopost pri računih pa je ravno nasprotno od hvaležnosti. Bodite hvaležni za blago in storitve,ki so vam jih zagotovili pošiljatelji računov.Tako preprosto je to,a bo takoj vplivalo na vaše denarne zadeve. Energija hvaležnosti in podpore je projicirana v spodnji unikatni komplet. Z nošenjem le-teh se energija denarja okrepi in hitreje realizira.

Magnetni komplet za denar

Izmenjava energij (komplet 20€) z DDV.

Čarobnost srca

Vajo za čarobnost srca boste hitreje obvladali z malce pomoči. Desno dlan položite na področje srca,da se boste lažje osredotočili in pri tem izgovorite čarobno besedo" hvala". Vajo za čarobnost srca uporabljajte za izpolnitev največjih želja,če bi jih radi uresničili čim prej. Pri tem vam bo v veliko pomoč in podporo energija nadangela Rafaela,ki je inicirana v spodnji komplet.

Čarobnost srca

Izmenjava energij (komplet 20€) z DDV

Vaša moč in kako jo uporabiti

Pozitiven um je vedno v sozvočju s seboj,medtem ko negativen ni nikoli,zato izgublja velik del svoje moči...

V pozitivnem umu so vsa dejanja umskega sistema usklajena in so povsem usmerjena na zastavljen cilj,medtem ko so v negativnem umu ista dejanja raztresena,nemirna,živčna,motena,nenačrtna. Da bo pozitivnemu zagotovo uspelo zagotavlja energija prečiščevalnega vijoličnega plamena,ki čisti,pomirja in zdravi naš podivjani um.

Vaša moč in kako jo uporabiti

Čarobnost pri zdravju

Ko človeku postavijo diagnozo,da ima to ali ono bolezen oziroma stanje,se zgodi ,da o tem nočemo govoriti,vendar se vseeno vsak pozanima o bolezni,zbira podatke o simptomih poslabšanja. Popolnoma se posvetimo bolezni. A zakon privlačnosti pravi,da težava ne bo izginila,če se nanjo osredotočimo,temveč se bo še zaostrila. Zato moramo početi ravno nasprotno in se osredotočiti na idealno stanje v predelu telesa,kjer se je naselila bolezen. Kar nosimo v sebi in na sebi-to tudi privlačimo. Komplet unikatnega nakita vam pomaga,da lažje in hitreje sprejmemo pozitivno razmišljanje in pogled na svoje zdravje,saj je vanj projicirana energija zdravja,ki jo podpira še energija nadangela Mihaela.

Čarobnost pri zdravju

Izmenjava energij (komplet 20€) z DDV

Čarobni učinek za vse

Stari duhovni nauki pravijo,da se nam tisto,kar drugemu damo iz dna srca,stokratno povrne. Hvaležnost in zahvaljevanje drugi osebi za vse,kar dobimo od nje,torej ni le nujna,temveč ključna in z podporo kozmične energije,ki se nahaja v spodnjem kompletu nakita se bo vaše življenje izboljšalo. Močna pozitivna energija v čarobnem nakitu doseže tistega,v katerega jo usmerite in vpliva nanj.

Čarobni učinek za vse

Izmenjava energij (komplet 20€) z DDV

Izdelava unikatnega nakita: https://www.facebook.com/FajnA.si

Energijska podpora: mojstrica Reikija Dragica

Naročila in kontakt: mocluci@gmail.com

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min