Vedeževanje in jasnovidnost - spoznajte me

Razlage kaj je vedeževanje in kaj je jasnovidnost tukaj ne bomo več razlagali, ker je o tem napisanega že veliko. Izvedeli pa boste s kom imate opravka, če se odločite in vstopite v kontakt z osebo, ki se nahaja za spletno stranjo.

Z vsem srcem vam lahko zaupam, da je vedeževanje kot tudi jasnovidnost moje poslanstvo in dar, ki mi je bil položen v zibelko.

Vedeževanje in jasnovidnost - vedeževalka Dragica

 

Ob prebiranju teh vrstic se lahko najdete tudi sami, saj smo vsi do neke mere vedeževalci in tudi jasnovidci. Sicer eni več, drugi manj. Ob tem, ko se boste odločili da me kontaktirate boste prejeli tudi močan pretok pozitivne energije na katero vsi, ki so že bili in so še v kontaktu z menoj, največ stavijo. Kadar se znajdete v situaciji, da vam glava ostane prazna ali čutite zmedo v njej se obrnite name, skupaj bomo našli rešitev, ki bo sprejemljiva za vas. Jasnovidnost je namreč darilo, ki vedeževalcu pomaga razložiti simboliko kart ali drugih pripomočkov.

Vas je strah prihodnosti? Se bojite za svoje zdravje? Kakšna bo vaša poklicna ali poslovna pot? Kdaj družina, primeren partner? Ali je vaše partnerstvo vredno zaupanja? Sta si z hčerko ali sinom dovolj blizu, da ga lahko nemoteno usmerjate v življenju? Kakšne poteze potegniti, da se bo spor med starši, partnerstvom, sodelavci, razrešil v pozitivno smer?

Za odgovor pokličite na:

040 466-491

ali nam pišite SMS:

JASNOVID na 3040

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min