VEDEŽEVANJE IN SVETOVANJE

  Vedeževalka vam odgovori na vprašanja in z svetovanjem izpolnjuje vaše želje!  

Pogled v karte je starodavna metoda napovedovanja prihodnjih dogodkov, ki se lahko pojavijo v življenju spraševalca. Karte, ki se uporabljajo v mističnih in okultnih prerokbah duhovnih in mentalnih poti so samo pripomoček za lažjo orientacijo vedeževalke,da lahko čim hitreje in enostavneje pride v srš provlema spraševalca,saj vsi vemo,da si vsak želi slišati najglobljo in najhitrejšo razlago.
Simbolika kart ima več stopenj, ki so odvisne od različnih dejavnikov, kot so izkušnje mojstra vedeževanja in vrste odpiranja in na koncu predstavlja kraljevsko pot do modrosti. Razpon kart je sestavljen iz dveh delov:  Obstaja veliko število kart, ki jih je treba odpreti, najbolj znani pa so: ciganke, razlaga karme, ljubezen, angelski tatot, tarot drevo življenja, egiptovski, raider waite, praxis, zlat, le normand itd. so karte,ki so povezane z kabalističnimi načeli.
Če želite dobiti napoved, lahkoizberete vrsto odpiranja. Vsaka karta ima svoj edinstven pomen. Lahko je pozitivna ali negativna, odvisno od tega, ali je  pokončna ali obrnjena na glavo. Razlaga in nasvet je odvisen tudi od drugih kart, ki jih obkrožajo. Posamezne karte imajo večji poudarek na materialnem, druge pa so bolj osredotočene na čustveno in mistično področje. 

  • pogled v preteklost,  sedanjost in prihodnost (analiza preteklih,  sedanjih in predvidenje prihodnjih dogodkov s kozmičnimi pomagali in lastnimi videnji - čutenji) 
  • pomoč pri odpravljanju težav,  blokad
  • premagovanje in razreševanje težav,  stresa,  strahov in travm (s pomočjo pogovorne terapije,  energijskih terapij,   in rezanjem vezi,  ki nas ovirajo)
  • svetovanje,  kako izboljšati kakovost življenja,  premagati ovire in stopiti v svetlejši dan.
  •                                               

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min