Vedeževanje iz kart – katere karte za vedeževanje poznamo?

Vedeževanje iz kartVedeževanje iz kart ni novost, saj so se vedeževanja iz kart priučili že naši predniki. Karte za vedeževanje naj bi izvirale iz Kitajske, vendar pa o njihovem izvoru ni veliko znanega. Najpogosteje uporabljamo tarot karte. O njihovem izvoru pričata dve popolnoma različni teoriji. Ena izmed njih trdi, da so se tarot karte prvič pojavile v 14. stoletju in sicer v Italiji in Franciji, druga teorija pa trdi, da so karte precej starejše, izvirale pa naj bi iz Egipta. Vedeževanje iz kart je najpogosteje uporabljena metoda pri vedeževanju, saj je precej zanesljiva, prav tako pa nam karte omogočajo hiter vpogled, njihova uporaba pa je enostavna. Izbiramo lahko med več vrstami kart. Kljub temu, da se najpogosteje poslužimo vedeževanja iz tarot kart, lahko pri vedeževanju uporabimo tudi remi, ciganske, egipčanske, ljubezenske, Kipper karte in mnoge druge. Če želite izvedeti svojo usodo, kontaktirajte Moč luči, v kateri vam vedeževanje in svetovanje nudim izkušena vedeževalka Dragica.

 

Karte za vedeževanje – uporaba remi kart

Karte za vedeževanje nam pri vedeževanju nudijo veliko možnost izbire. Pogosto se vedeževalec odloči za eno ali dve vrsti kart, ki mu ustrezajo. Za Moč luči vedežuje gospa Dragica, ki je energijska terapevtka, mojstrica Reikija, življenjska svetovalka, jasnovidka in vedeževalka. Pri vedeževanju iz kart uporablja predvsem remi karte, po katerih vedeževalci v Sloveniji le redko posežejo. Od drugih kart za vedeževanje se razlikujejo predvsem po tem, da na njih ni sličic, po katerih bi se lahko pri vedeževanju usmerili na pravo pot. V kompletu je kar 38 kart, od 6 pa do jokerja. Z njihovo pomočjo  lahko pri vedeževanju precej natančno opredelimo tudi čas. Če si želite razlage pri vedeževanju iz kart, obiščite Moč luči.

Vedeževanje iz kart – uporaba tarot kart

VedeževanjeVedeževanje iz kart nas lahko v življenju usmeri na pravo pot, ali pa nam pokaže nek nov vidik, ki ga pred tem sploh nismo opazili. Pri vedeževanju iz kart lahko uporabimo tarot karte, ki delujejo skozi simbolične in nerazumske vidike zavesti, zaradi česar jih povezujemo z našimi sanjami. Danes je na voljo več vrst tarota, pri izbiri pa se držimo pravila, da izberemo tiste karte, ki nam najbolj ustrezajo. Vas zanima vedeževanje? Karte so pravi način za odkrivanje prihodnosti. Obiščite vedeževalko Dragico in spoznajte svojo usodo.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min