Vas zanima razlaga vedeževanja iz kart?

Vedeževanje iz kart je ena izmed najbolj priljubljenih metod vedeževanja, pa tudi ena izmed najstarejših h kateri so se ljudje zatekali že davno. Poznamo več vrst kart, s pomočjo katerih lahko prerokujemo – ene izmed najpopularnejših so remi karte in tarot karte, zelo znane pa so tudi angelske karte kjer ne gre toliko za vedeževanje kot za razlago iz kart. Velikokrat pa se za prerokovanje uporabljajo tudi ciganske karte. Katere karte bomo za prerokovanje uporabili je v prvi vrsti odvisno od vedeževalke, ki se ji prepustimo.

Nasploh prerokovanje velja za vedno bolj zaželeno vedo, vedeževalci in vedeževalke pa so vse bolj iskani, saj lahko s svojimi sposobnostmi pomagajo pri reševanju vsakodnevnih težav, poleg tega pa nam iz jutrišnjega dne odgrinjajo tančico mistike.

 

Vedeževanje iz remi kart

Vedeževanje iz remi kart in njihova razlaga

Naša vedeževalka Dragica, ki ima z vedeževanjem veliko izkušenj, se ukvarja z vedeževanjem s pomočjo remi kart. Zgodb o tem, kako so nastale remi karte, je zares veliko. Vse se stikajo v dejstvu, da naj bi remi karte nastale v 11. stoletju v Italiji. Razvile so se iz Male arkane Tarota, zato je razlaga zelo podobna. Vedeževanja iz remi kart se lotijo le tisti, ki se v remi karte zares zaljubijo in se lahko v njih vživijo, medtem ko je vedeževanje iz tarot kart nekoliko bolj razširjeno. Vedeževanje z remi kartami velja za izjemno natančno, poleg tega pa se lahko vedeževanje iz kart remi pohvali tudi s tem, da je s pomočjo njega mogoče izjemno enostavno napovedati čas. Pri vedeževanju iz remi kart, moramo poznati njihovo razlago. V primeru remi kart so najpomembnejše barve (srce, kara, pik in križ), saj je vsaka znanilec svoje lastnosti:

  • Kare so znanilci posla, kariere, zamenjava delovnega mesta, delovne organizacije, napredovanje, izobraževanje, izpiti, denar…
  • Križi so znanilci upanja, uradna sporočila, potovanja, prodaja hiše, stanovanja, avta, imetja…
  • Piki so znanilci težav, zahrbtnosti, trpljenja, bolezni, neuspehov, sovraštva, zaključka enega obdobja… Srca so znanilci dobrega, veselja, radosti, ljubezni, prijateljstva, pozitivnega napredovanja…

 

Seveda pa so pri vedeževanju iz kart pomembne tudi slike oz. razporeditev točno določenih kart na določenih mestih

  • štirikrat as naznanja slavo, in prijatelji, pomoč, uspeh;
  • trikrat as pomeni popoln uspeh in neverjetni srečo;
  • dvakrat as nam pove, da moramo biti previdni pred novicami, ki prihajajo;
  • štirikrat fant naznanja prijateljsko srečanje;
  • trikrat fant nam pove, da so v naši bližini nezvesti prijatelji, ki prinašajo težave;
  • dvakrat fant naznanja slabo od nekoga, kjer to najmanj pričakujemo;
  • karo in srčev fant skupaj na točno določenem mestu razkrivata, da partnerski odnos prepletajo karmične zanke....

 

Razlaga vedeževanja iz tarot kart

Kaj je reiki, kako ga izvajamo in zakaj je blagodejen?

Poleg samega vedeževanja iz kart se v moči luči ukvarjamo tudi z reiki, angelskimi kartami, pisanjem horoskopa in karmično razlago, ponujamo pa še energijski tretma in meditacijo. Reiki je najenostavnejša metoda in hkrati umetnost naravnega zdravljenja, kar jih poznamo. Gre za alternativno metodo, ki se izvaja s polaganjem rok. Kandidat se uleže na masažno mizo in se skuša čim bolj sprostiti – sproščenost je pri omenjeni terapiji ključnega pomena, saj drugače reika ni moč izvesti kvalitetno. Bolj kot smo sproščeni, enostavneje bomo reiki izvedli. Terapevti dlani položijo na tako imenovane reiki položaje in jih pustijo sproščene, brez kakršnega koli pritiska. Lahko pa terapija poteka tudi brez neposrednega dotika, tako da terapevt samo približa dlani določenemu delu telesa. Energija, imenovana ”ki”, zdravi, saj potuje skozi čakre.

Energijski tretmaji človeka napolnijo z življenjsko energijo

Če se vam dozdeva, da ste stalno utrujeni in da vam primanjkuje življenjske energije, ste v skrbeh in vas tarejo različni strahovi, so za vas primerni energijski tretmaji, s pomočjo katerih boste pridobili nazaj nekaj življenjske energije. Razlika se občuti že po prvem tretmaju, samo število tretmajev pa je odvisno od težave, ki jo posameznik želi ozdraviti. Če smo resnično pripravljeni na spremembe v življenju, se te zgodijo presenetljivo hitro! Poudariti pa je potrebno, da energijski tretmaji nikakor niso nadomestilo uradne medicine, pripomorejo pa lahko k temu, da se počutimo bolje.

Pri sproščanju in iskanju energije nam lahko pomaga tudi meditacija

Tudi meditacija je izjemno pomembna pri ohranjanju notranjega miru in posledično svojega jaz-a. Meditacija nam pomaga pri usklajevanju valov desne in leve polovice možganov in nas vodi v mirno stanje, v katerem lahko slišimo odgovore duše. Tako s pomočjo meditacije lažje razumemo lasten um in lastno telo, posledično pa lahko prepoznamo negativno in to tudi preobrazimo v pozitivno.

Angelske karte prinašajo številna pomembna sporočila

Ostanejo še angelske karte. Angeli so bitja polna ljubezni in sočutja, ki nas vodijo skozi naš vsakdan. Ker pa je energija angelov drugačna od naše, je kot take ne moremo zaznati. Tako se zatekamo k angelskih kartam. Pri angelskih kartah ne gre za vedeževanje, pač pa za sporočila angelov. Pri branju angelskih kart ne obstaja prav ali narobe, pač pa lahko pri branju popolnoma sledimo svoji intuiciji. Pred vsako uporabo kart pa je potrebno le-te energetsko prečisti, saj bodo sporočila angelov je tako jasna in prava. Poleg vsega tega pa smo za vas pripravili še veliki horoskop, ki vam po povedal več o mesecih, ki so pred vami.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min