Vedeževanje s kartami

Ena prvih stvari, ki jo morate razumeti, ko se odločate za vedeževanje iz tarot kart je; da ne bi smeli biti preveč ponosni, da bi zaprosili za pomoč-razlago-vpogled. Bodisi za partnerja, bodisi prijatelja, sorodnika ali poklicne poti, saj le vsi vemo vse in nikoli nihče ne more vedeti vsega najbolje. 

Karte za vedeževanje tarot

Nekaj navedb spodaj vam bo v pomoč, ko se boste odločali stopiti v kontakt z menoj.

- Kako najti pravo srečo?

- Kako osrečiti ljubljeno osebo?

- Na kakšen način se soočiti z odnosi s sodelavci ali nadrejenimi?

- Kako si zagotoviti stabilnost financ?

- Kako obdržati zdravje, ki je zame najpomembnejše?

- Kako vplivati na otroka, da se bo učil in me poslušal?

- Kako se soočim z negativno energijo, kdo mi jo povzroča?

Karte za prerokovanje

Karte za prerokovanje so v prvem planu kot pripomoček za podporo intuicije ali razlagalca pomenov slik na kartah - v našem primeru vedeževanje iz tarot kart. Vendar je globlji smisel to, da se pogleda v dušo osebe in v situacijo globje. Kadar se srečamo z osebo, ki nam povzroča veliko nelagodja in nemira s svojim obnašanjem, smo na točki, da se poglobimo v to osebo s tem, da ga/jo globje razumemo. Pri tem so nam karte za prerokovanje v veliko pomoč, saj razkrivajo globlji pomen človeških vzorcev, travm in blokad.

Vedeževanje

 Vedeževanje iz tarot kart, kot starodavni sistem napovedovanja, naj bi nam omogočil boljše razumevanje našega življenja in trenutne usode, za katero vemo, da jo lahko spremenimo v veliki meri, hkrati pa tudi iskanje vzrokov za vse tiste ovire, ki nam povzročajo težave. Ogled simbolov nam že stoletja razkrivajo vse skrivnosti z različnih vidikov življenja. Vsaka podoba je arheotip modrosti, vsakdanjih dogodkov, preteklosti in prihodnosti. Simboli na kartah nam prikazujejo vse pomembne dogodke, pretekle izkušnje in rezultate številnih situacij. Na podlagi bogatih simbolov ter različnih kombinacij smo deležni napotkov in modrosti, ki nam pomagajo osvetliti tisto, kar nam je bilo neznano, odkriti našo pot in namen. Če pogledamo karte za prerokovanje, to lahko pomeni najboljše ukrepe, ki jih je treba sprejeti, hkrati pa se vsaka tehnika osredotoča na vprašanja, ki so trenutno najpomembnejša.

 Ljubezen, vsa čustva, vsi občutki, kakor tudi stari nerazrešeni vzorci so navlaka preteklosti, ki so nam jih vcepili naši predniki.

Kje ste se ustavili na svoji življenjski poti, preko katerih čustvenih in tudi miselnih vzorcev ne morete?

Kaj je tisto česar se oklepate?

Na teh par vprašanj in na še več drugih vam jasno odgovorijo karte za prerokovanje. Iz vedeževanja s tarot kartami pa izveste kaj je potrebno storiti, da se izvlečete iz teh nelagodij. Energija za katero mislimo, da je ljubezen nas včasih zmede in nas odvrne od prave ljubezni. Moj način dela vam razjasni pogled in skupaj najdemo tudi način s katerim boste vnesli v svoje življenje radost in srečo. Vaša prihodnost je odvisna od vaših sedanjih odločitev, pri tem vam pomaga vpogled v karte za prerokovanje. Za natančne odgovore glede posla, financ, pravnih vprašanj, uporabljam posebno tehniko - vedeževanje iz tarot kart, ki je časovno zelo natančna. Z vedeževanjem vam pomagam ujeti pravi termin za spremembe ali odločitve, zaradi katerih bo vaša prihodnost jasna in svetla.. Iz  kart vedežujem, ko želite vedeti, kaj nam sporoča vesolje in ki smo se odločili kot duše izpeljati. Ali je pot prava in smo le v dvomih, ali je bolje počakati, ali imamo podporo vesolja, ali smo na poti svojega poslanstva…

Pogovor z menoj vam bo spremenil življenje in počutje za vedno.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min