Vedeževanje – kaj vas ovira pri napredku?

Vedeževanje z remi kartami sega daleč v preteklost, prednost vedeževanja z remi kartami pa je, da poleg osnovnega vedeževanja vedeževalka na ta način zelo učinkovito ugotovi vpliv negativne energije – črne magije na osebo. Jasnovidka in vedeževalka Dragica iz podjetja Vedeževanje in svetovanje Moč luči, svoje sposobnosti že 20 let uporablja za to, da vas usmeri in vam svetuje, kako premagati in spoznati prepreke, ki vas ovirajo na poti do ugodnejših razpletov v življenju. Če odgovor potrebujete takoj, smo vam vedno na voljo za vedeževanje po telefonu. Cene vedeževanja so izjemno ugodne, naši odgovori pa nedvoumni in vam dajejo podporo, kadarkoli jo potrebujete. Ponujamo vam tudi možnost vedeževanja preko monete. Naše poslanstvo tako ni le prerokovanje in vedeževanje ampak pomoč na vaši življenjski poti. Usposobljeni smo za pogled v preteklost, sedanjost in prihodnost, pomagamo vam pri odpravljanju težav, razreševanju strahov, travm in stresa ter vam svetujemo, kako izboljšati kakovost življenja, da boste stopili v svetlejši dan.

 

 

Vedeževanje po telefonu in preko moneteVedeževanje preko monete - prihranite

Ponujamo vam sms vedeževanje in vedeževanje po telefonu. Cene prerokovanja po telefonu so le 1,99 evra na minuto. Vedeževanje preko monete pa vam omogoča možnost zakupa cenejših minut. Tako z vedeževanjem preko monete učinkovito prihranite pri ceni vedeževanja po telefonu. Vedeževanje

 

 

Vedeževanje – sms stran od odgovorov

Vedeževanje preko telefona in sms vedeževanje sta izjemno priročna, saj za tovrstno obliko vedeževanja ni potrebna vaša fizična prisotnost, kar pomeni, da lahko zanesljive odgovore na vprašanja, ki vas pestijo v vašem življenju ta trenutek, dobite takoj z varnega zavetja vašega doma. Če želite diskreten odgovor in se odločite za sms vedeževanje, sms oblikujte tako, da postavite čim bolj konkretno vprašanje, vključite svoje ime, leto rojstva in nebesno znamenje. V mislih imejte, da ne gre zgolj za prerokovanje, ampak, da smo vam preko sms vedeževanja na voljo za vse odgovore, ki jih v življenju potrebujete, naj bodo to vprašanja o ljubezni, karieri, izobraževanju, službi, družini… Seveda se lahko še vedno odločite tudi za vedeževanje po telefonu. Cene naše storitve so povsem primerljive z drugimi ponudniki. Naša prednost pa je, da vam nudimo jasne, iskrene odgovore kadarkoli v življenju potrebujete našo podporo in pomoč. Skupaj z našo ponudbo ugodnih cen vedeževanja po telefonu in možnosti vedeževanja preko monete, ki še dodatno zniža vaše finančne stroške, je odločitev, da zaupate ravno nam, preprosta. Odločite se za vedeževanje in stopite na novo, uspešno življenjsko pot.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min