Vedeževanje – ugodno, karte za vedeževanje po vaši izbiri

Vedeževanje se največkrat povezuje z uporabo kart, čeprav so možne tudi druge oblike, na primer vedeževanje z nihalom. Tudi pri klasičnem načinu pa se pogosto pojavi vprašanje, kako izbrati prave karte za vedeževanje. Karte, med katerimi lahko izbirate, so namreč različne, vsake pa prinašajo določene specifike oziroma prednosti …

Katere karte za vedeževanje so najprimernejše?

Najpogostejše karte za vedeževanje so zagotovo tarot karte, ki omogočajo vpogled v prihodnost oziroma napovedovanje dogodkov, ki se nakazujejo na obzorju. Gre za zelo priljubljeno in zanesljivo vedeževanje glede ljubezni, zdravja, financ in drugih pomembnih področij v življenju. Vsaka izmed 78 tarot kart ima lastni pomen in sporočilo, ki pa ju ni mogoče interpretirati samostojno, ampak je nujno upoštevati kontekst, v katerem se karte pojavljajo, medtem ko poteka vedeževanje. Karte oziroma 22 izbranih tarot kart namreč razporedimo tako, da ponazarjajo življenjski krog. Pri razbiranju pomena posamezne karte moramo biti zato previdni, saj je ta močno odvisen od sosednjih kart.

Zelo pogosto pa se za vedeževanje uporabljajo tudi remi karte, ki naj bi se prvič pojavile že v 11. stoletju. Osnova za njihov nastanek je mala arkana tarota, vendar pa veljajo remi karte za zahtevnejše karte za vedeževanje. Na njih namreč ni slik, ki bi nam pomagale pri interpretaciji, zato jih uporabljajo le redki vedeževalci. Ponosna sem, da se mednje prištevam tudi sama, saj lahko prav s pomočjo številk in simbolov razberem mnoga pomembna sporočila glede prihodnosti, ki bi pri uporabi zgolj tarot kart morda ostala skrita. Z uporabo remi kart je med drugim mogoče zaznati celo morebitni vpliv črne magije na posameznika.


Še ena od zelo pogostih izbir so t. i. angelske karte, pri čemer pa ne moremo govoriti o klasičnem napovedovanju prihodnosti, zato te karte niso najboljša izbira, če vas zanima izključno vedeževanje. Ljubezni, ki veje iz angelskih sporočil, namreč ne moremo uporabiti za napovedovanje tistega, kar se bo zgodilo, ampak nam angelske karte in angelska misel dneva pomagajo pogledati na naš trenutni položaj z drugačnimi očmi. Tako lahko bolje razumemo tisto, kar se nam dogaja, ter dosežemo odpravo blokad in vzpostavitev energetskega ravnovesja, kar je denimo tudi cilj angelske reiki terapije.

Vedeževanje možno tudi na daljavo – ugodno in zelo natančno

Za natančno vedeževanje ni pomemben osebni oziroma fizični stik. Vedeževanje po internetu je lahko enako uspešno kot v živo. Podobno kot za vedeževanje po internetu pa velja tudi za vedeževanje po telefonu. Dobra vedeževalka bo začutila vašo energijo tudi na daljavo in vam pomagala poiskati odgovore na dileme, s katerimi se soočate. Vesela bom vašega klica oziroma sporočila!

vedeževanje po internetuvedeževanje po telefonu

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min