Vedeževanje po telefonu

Vedeževanje po telefonuVedeževanje po telefonu je verjetno dobro poznano vsem. Gre za obliko prerokovanja, ki ne zahteva vaše fizične prisotnosti, zato lahko za nasvet, pomoč in podporo enostavno pokličete telefonsko številko jasnovidke Dragice in z njenimi nasveti olajšate vaše vsakodnevne odločitve. Vedeževanje po telefonu je torej povsem preprosto in hitro, v kolikor potrebujete nujne odgovore na vprašanja v vašem življenju. Za hitre odgovore na vaša vprašanja vam nudimo tudi vedeževanje prek sms sporočil.

Vedeževanje po telefonu pa je lahko tudi oblika osebnega svetovanja, posveta in osebnega stika z izkušeno terapevtko. Vedno smo pripravljeni prisluhniti težavam in dvomom, ki vas tarejo. Vedeževanje po telefonu je primerno tudi za introvertirane ljudi, ki svoja zasebna vprašanja težko neposredno predstavijo drugim ljudem. Nudimo vam jasne, nedvoumne in iskrene odgovore, ki vam bodo pomagali pri nadaljnjih odločitvah. Pri vedeževanju po telefonu se poslužujemo tehnike prerokovanja iz remi kart, ki jih drugi jasnovidci le redko uporabljajo.

Vedeževanje z remi kartami

Vedeževanje z remi kartami ima dolgo zgodovino. Za vedeževanje z remi kart potrebujemo samo vašo letnico rojstva, ime in nebesno znamenje. Vedeževanje z remi kartami v celoti individualno prilagodimo, zato so tudi odgovori povsem jasni in ustrezajo vašemu vprašanju. Za razliko od drugih vedeževanj iz kart nam pri vedeževanju z remi kartami niso na voljo sličice, ki bi spodbudile intuicijo, zato zahteva tovrstno vedeževanje iz kart izkušenega jasnovidca, ki zna interpretirati pomen kart. Jasnovidka Dragica opravlja vedeževanje iz kart že vrsto let, zato se lahko zanesete nanjo, ko potrebujete pomoč ali zgolj droben namig o prihodnosti. Vedeževanje iz kart vam je na voljo po ugodni ceni. Za dodatne informacije o vedeževanju iz kart in drugih storitvah, ki jih nudimo, obiščite spletno stran Moč luči. Z veseljem pričakujemo vaše klice. Prepričani smo, da se boste po prijaznem posvetu in vpogledu v prihodnost počutili bolj sproščeno in varno. Vedeževanje po telefonu naj vam bo torej v pomembno oporo.

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min