Vedeževanje = želim vedeti

Beseda, ki za vsakega od nas ima določen pomen. Za nekatere pomeni strahospoštovanje, za druge radovednost, spet za tretje nejevernost. Zame pomeni le besedno zvezo »želim vedeti«. Iz te preproste želje se je tudi rodila in utrdila moja pod vedeževalke.

Vedeževanje iz kart

 

Kadar se znajdeš na razpotju in ne veš katera pot je prava in uspešna, se po navadi odločiš za vedeževanje, vendar je potrebno osebi, ki ti vedežuje tudi zaupati. Veliko je bilo in je še govora o tem kdo je pravi in kdo ni, jaz pa rečem samo-poskusi, vprašaj in se prepričaj! Edino na tak način lahko ugotoviš s kom in s čim imaš opravka. Moj namen vedeževanja je vsekakor pristna realnost in resnica, ki včasih ni prav prijetna za slišati, je pa na koncu dobra popotnica za rešitev težave ali problema. Kadar se vam zazdi, da potrebujete nasvet glede reševanja partnerskega odnosa se zagotovo lahko obrnete name, saj je to področje iz katerega imam po 30 letih partnerstva kar nekaj izkušenj, ki jih potem podkrepim še s pogledom v komplet kart, ki so mi vedno pri roki.

Vedeževanje iz kart

Je način, ki ga jaz uporabljam za smernico vpogleda v vašo situacijo. Namreč resnično si želim, da se ob pogovoru z menoj počutite varno, sigurno in usmerjeno na pravo pot, ki je tudi za vas sprejemljiva. Vedno se lahko odločamo med odhodom ali se poglobimo v dano situacijo, ki jo želimo rešiti. Rešitve obstajajo samo zaupati moramo vase in se prepustiti. Smernice, ki se pokažejo ob razgrnitvi kart so napotki za lepše in bolj kvalitetnejše življenje, pa naj si je samsko ali v odnosu z partnerjem. Vedno in povsod je pomembno, da ohranimo notranje zadovoljstvo, saj edino na takšen način lahko srečno in zadovoljno živimo. Poslužite se vedeževanja iz kart, ker se v njih skrivajo odgovori, ki jih nosite v sebi, pa si jih ne upate izreči na glas. Moji vpogledi so realni in na njih lahko gradite svojo sedanjost, da bo potem tudi vaša prihodnost lepša.

Z SMS vedeževanjem pridete do jasnih in konkretnih odgovorov v najkrajšem možnem času. Lahko se ga poslužite kjer koli se nahajate in kjerkoli ga potrebujete. Vedno in povsod sem z vami, če pridete do točke, ko ne veste kam bi se obrnili in kakšen odgovor bi bil najprimernejši v danem trenutku. Pomembno je postaviti konkretno in jasno vprašanje, saj edino na tak način lahko potem pričakujete tudi od mene konkreten in jasen odgovor. Resnica je včasih prekrita s tančico iluzije in predstavlja problem, ki se ga ustrašimo. Potem potrebujemo samo potrditev, ki je lahko izvedena s samo enim sms. Za vas sem tukaj, da vam podam jasno smer, ki vam v danem trenutku pokaže pot za nadaljnje korake, ali vas usmeri na popolnoma novo pot, kjer vas čakajo nove priložnosti in novi izzivi. Hitro in osebno boste prejeli odgovor, ki vas bo popeljal na nova pota raziskovanja, ali boste na podlagi odgovora lahko odgovorili osebi, ki vas zavrača, vas ignorira, se upira vašim vprašanjem, ki so za vas nujno potrebna.

Vedeževalka DragicaSMS vedeževanje

Kjerkoli že ste, doma, v službi, na potovanju ali sprehodu sem vam na voljo. Ste na zmenku in vas zanima, kako bo? Pošljite SMS NIHALO in svoje vprašanje na 3040. Vse kar potrebujete za izvirne odgovore je vaš telefon.

Včasih se zgodi, da se ne želite izpostaviti, niti ne želite komunicirati preko telefona v živo in takrat vam je dana možnost, da se poslužite mojih odgovorov preko spleta, torej z vedeževanjem na spletu. Z veseljem vam odgovorim na vsa vaša vprašanja za katera vas samo prosim, da so jasna in razločna. S simboličnim vložkom se z menoj povežete na daljavo, napišete vse kar vas zanima, mogoče tudi muči in vam ne dovoli mirno spati, v najkrajšem možnem času prejmete odgovor.

Zjutraj se zbudiš in se sprašuješ, kakšen dan bo danes?
Kako bom uspel/a v današnji nalogi?
Ali me bo moj ljubi/a razumel, bova ostala skupaj ali se bova lahko iskreno pogovorila?

To so vprašanja na katera ta trenutek ne veste odgovora, vprašajte, morda vam bo lažje narediti korak dalje. Z mojo pomočjo boste uspeli, vedeli boste kako dalje, pot vam bo odprta in počutili se boste »močne in varne« verjeli in zaupali boste vase in v svoje moči.

S svojimi lastnimi in vedeževalskimi izkušnjami vam lahko pomagam,  poskusite in takoj vam bo lažje,  na razpolago sem vam takrat, ko me potrebujete, ni mi prioriteta denar, temveč vaše počutje in vaša sreča, saj sem s tem tudi jaz zadovoljna in srečna.. Ko mi boste enkrat zaupali, mi boste vedno, saj sem že kar nekaj let na sceni in prav na vrhu lestvice se držim. Kot sem že velikokrat omenila, moj namen ni, da vas prestrašim in vas pustim v nelagodnem položaju, temveč vas želim s pogovorom pripeljati do točke, ko se lahko zbrano odločite sami kako in kaj boste naredili, da bo za vas in vse vpletene najbolje.

Veselim se pogovora z vami!

IMATE VPRAŠANJE? POKLIČITE ZDAJ!

090 41 99 / 090 14 25 90

Cena klica: 2,19€/min